• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

canım ilk ameliyatını da barış bey mı yapmıştı? buarada belkı karıstırıo olabılırım ama daha oncekı sayfalarda okumstum baya oldu kontrolu gecıkmıs burun ucunde dusme yasamıs ve suanda gozum kapalı barıs beye tekrar amelıyat olurdum dıyemıycem dıen arkadas senmıydın? karıstırıoda olbılırım

evet benim ilk ameliyatımı da barış bey yapmıştı, ancak karıştırıyorsun. Onu söyleyen sanırım ikikedilideli idi yerimseniben

evet benim ilk ameliyatımı da barış bey yapmıştı, ancak karıştırıyorsun. Onu söyleyen sanırım ikikedilideli idi yerimseniben

hmm olabılır çünkü tam hatrlamıorum kım oldugunu. sen pekı neden revızyona ıhtıyac duydun sorun tam olarak neydı bırıncısıde fena gozukmuo resımlerde? ya bıde bars bey kapalı teknık yapıo ya bu ıyılesme acısından falan çok avantajlı ama bu teknıkte genelde burun ucunda sorun cıkıomus tam olarak ortaya cıkmadıgı ıcın kıkırdaklar saglam olmuomus ılerde dusme yasanıomus senın sorunun da bole bısıymıydı?

dahlia85 canım şimdı bıraz daha inceledım de fotoları dıkkatımı öektı aslında senın bırıncı amelıyatta yandan baya bı duzeltılmış ıyı olmus ama önden sankı hiç amelıyat olmamıs gıbı duruo yanı önden cıdden basarısız bı amelıyat olmuş nasıl oldu bu bole barıs bey çok guzel burunlar yapıo kı şimdı ıkıncıde duzeltmıs gercekten .bırıncıden bıraz bahsedermısın ayrıntılardan yanı ılk baslarda da bolemıydı yoksa sonradan mı degıstı yoksa sen dogal burun mu ıstemıstın de barıs beyde çok fazla bı degısıklık yapmamıstı?

hmm olabılır çünkü tam hatrlamıorum kım oldugunu. sen pekı neden revızyona ıhtıyac duydun sorun tam olarak neydı bırıncısıde fena gozukmuo resımlerde? ya bıde bars bey kapalı teknık yapıo ya bu ıyılesme acısından falan çok avantajlı ama bu teknıkte genelde burun ucunda sorun cıkıomus tam olarak ortaya cıkmadıgı ıcın kıkırdaklar saglam olmuomus ılerde dusme yasanıomus senın sorunun da bole bısıymıydı?

canım benim birinci fotoğraf kendi burnum, ikinci fotoğraf barış beyin yaptığı tasarım ve üçüncü fotoğraf şu anki revizyon olmuş burnum. Benim burnumda ufak bi şişlik kaldı, cilt ve kas yapım sebebiyle (üstünün ince, altının kalın olması ve çocukken üzerine düşmemle kıkırdak büyümesi olması) bu şişlik gözüme batar hale geldi.

Benim bildiğim kadarıyla açık teknikte oluyor bu saydığın problemler. Tabi kapalı teknik yaptırıldığında işi ustasına yaptırmak lazım. Barış beyin de bu konudaki tecrübesi çok fazla.

dahlia85 canım şimdı bıraz daha inceledım de fotoları dıkkatımı öektı aslında senın bırıncı amelıyatta yandan baya bı duzeltılmış ıyı olmus ama önden sankı hiç amelıyat olmamıs gıbı duruo yanı önden cıdden basarısız bı amelıyat olmuş nasıl oldu bu bole barıs bey çok guzel burunlar yapıo kı şimdı ıkıncıde duzeltmıs gercekten .bırıncıden bıraz bahsedermısın ayrıntılardan yanı ılk baslarda da bolemıydı yoksa sonradan mı degıstı yoksa sen dogal burun mu ıstemıstın de barıs beyde çok fazla bı degısıklık yapmamıstı?

Fotoğrafların altına açıklama yaptım aslında ama açıklayıcı olmadı demek ki düzelteyim onu. Önden görüntüde ilk fotoğraf benim kendi ilk burnum ameliyatsız yani, fotoğraflarımda ilk ameliyat sonrası hali yok. ikinci fotoğraf ise revizyon ameliyatından sonraki hali. doğru anlamış mısın yoksa sen ikinci fotoyu mu beğenmedin??

Fotoğrafların altına açıklama yaptım aslında ama açıklayıcı olmadı demek ki düzelteyim onu. Önden görüntüde ilk fotoğraf benim kendi ilk burnum ameliyatsız yani, fotoğraflarımda ilk ameliyat sonrası hali yok. ikinci fotoğraf ise revizyon ameliyatından sonraki hali. doğru anlamış mısın yoksa sen ikinci fotoyu mu beğenmedin??

canım burnun önden görüldüğü iki fotoğraf var ya onlardan bırıncısı ılk amelıyat sonucu ıkıncısı de revızyon sonucu olan burunlar degıl mı?

ya duzelt sen onu çünku sankı bırıncı amelıyatın sonucu oymus gıbı zannedılıo kı bende sasırdım zaten barıs bey bole yapmaz dıe

niye dah aönceye almadın peki hepsi dolumu işlerini mi ona göre ayarladın

Canim acayip doluydu ya gunler. Aralik basina almistim aslinda. Baris Bey kongreye gidecek tarihi degistirmemiz gerek diye aradilar. Ikinci haftasi da adet donemimdi. Oyle olunca 3. haftaya kaldi. Bi ara hic olamiycam sandim :S

Hakkaten insan hemen olmak istiyo. Ama bu arada da iyice olgunlastirdim kafamdaki fikirleri. Ornegin, dudak aramla burnumun birlestigi yer su an cok cikik. Orayi da iceri aldirmak istiyorum mesela. Ucunu da daha kucuk istiyorum.

Daha dogal istiyordum ilk gorusmeye gittigimde, simdiyse havali istiyorum (baris beyin hicbir zmaan abartmadigini bildigimden boyle rahatca havali isteyebiliyorum tabii). Elde avucta butun parami yatircam bu ise. Dugunume 6 ay kala ameliyati olucam ki dugunde duzgun goruneyim :)

Kizlar ya, burun kanatlarina birsey yapiyor mu Baris Bey? Ben biraz daha kibar daha boyle barbi burnu gibi olmalarini istiyorum da o kadar zahmete girmisken sempatiksalakcinni

burun ucundaki ısıkların biri daha büyükmüş eşitlenmiş önden sanki biraz daha daraltılmış daha kibarlaşmış burun kökünde mudahale varmı bilmiyorum ama şimdiki burnunu ben daha çok beğendim

dahlia beni de ekler misin? ben de baris beye revizyon ameliyati olacagim (3.) note: daha oncekileri baris beye olmadim.

burun ucundaki ısıkların biri daha büyükmüş eşitlenmiş önden sanki biraz daha daraltılmış daha kibarlaşmış burun kökünde mudahale varmı bilmiyorum ama şimdiki burnunu ben daha çok beğendim

canım ucunda, başlangıcında, deliklerinde heryerinde müdahale var:) önden daraltılmadı ama kıkırdaklar inceltildi elmas tekniğinde kibarlaştırdı barış bey. ama bunlar sadece revizyonda yapılanlar değil. kendi burnumla (önden ilk foto), şimdiki burnum (önden ikinci foto) arasındaki farklardan bahsediyorum

tesekkurler tatlim bisey sorucam. senin revizyon yine kapali mi oldu?revizyonda nasil kapali oluyo hic aklim almiyo benim :sm_confused:

evet canım kapalı oldu yine, yani ilk ameliyat nasıl oluyosa o da öyle oluyo herhalde. revizyon olması ne değiştirir ki? senin neresinde sıkıntı var burnunun? benim genel olarak ucundaydı orda da kıkırdakları dışarı çıkarıp yapıyo zaten barış bey yani ben öyle izledim

Back