• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kacakgirl burnun için tek kelime soyleyebılırım muhtesem otesı yaa tam benım hayalımdekı burunu yapmıss sana barıs çakır ellerıne saglık masallh dıcem nazarım degmesın offf çok kararsız kalıorum ama emre ılhan barıs çakır yakup avsar arasında sıkıstım kaldımm yaaa

tsk ederım canım kararsız kalman normal ama ıyı dusunmelısın barıs beyın yaptıgı burunlar hepsı cok guzel ınsanın yuzune gıdenı yapıyorr.))) umarım kıme olursan oll ıns ısteıgın bır burna kavusursun

tsk ederım canım kararsız kalman normal ama ıyı dusunmelısın barıs beyın yaptıgı burunlar hepsı cok guzel ınsanın yuzune gıdenı yapıyorr.))) umarım kıme olursan oll ıns ısteıgın bır burna kavusursun

ben de cnm yaaa ben emre ilhan ve baris cakir arasinda takildim kaldim. :(((((

kaçakgirl ya aslında ben tarz olarak barıs çakırın burunlarını daha çok begenıorum ucunu daha bı guzel yapıo bence ama onda da sonradan problemler oluomus falan sıtede sıkayetcı olanlar revızyon dusunenler falan var o yuzden kararsızım emre ılhanda hıc revısyon gerektıren duymadım sikayetcı olan duymadım saglamlık acısından emre ılhan daha ıyı gelıo bana benımde en buyuk korkum revızyon yanı ılk etapta çok guzel bı burun olup revızyon olmaktansa daha az begendıgım bı burunla tek amelıyatı tercıh edrım revızyonu ne maddıyatım ne de psıkoloım kaldırır o yuzden suanda çok karsızım buarada yakup avsarı eledım yaptıgı burunları gordum ucunu dusuk yapıo hafıf bı kalkıklık bıle suan emre bey ve barıs bey arasındayım bakalım nolcakk

kaçakgirl ya aslında ben tarz olarak barıs çakırın burunlarını daha çok begenıorum ucunu daha bı guzel yapıo bence ama onda da sonradan problemler oluomus falan sıtede sıkayetcı olanlar revızyon dusunenler falan var o yuzden kararsızım emre ılhanda hıc revısyon gerektıren duymadım sikayetcı olan duymadım saglamlık acısından emre ılhan daha ıyı gelıo bana benımde en buyuk korkum revızyon yanı ılk etapta çok guzel bı burun olup revızyon olmaktansa daha az begendıgım bı burunla tek amelıyatı tercıh edrım revızyonu ne maddıyatım ne de psıkoloım kaldırır o yuzden suanda çok karsızım buarada yakup avsarı eledım yaptıgı burunları gordum ucunu dusuk yapıo hafıf bı kalkıklık bıle suan emre bey ve barıs bey arasındayım bakalım nolcakk

canım barış beyin revizyonlarının tamamına yakını , hastaların ilk önce doğal burun isteyip, sonra pişman olup daha kalkık ve kavisli bir burun istemelerinden kaynaklanıyordu
artık barış bey , doğal isteyenleri bile biraz kalkık ve kavisli yapıyor bu yüzden uzun zamandır revizyon haberleri yok
emre ilhanı ben barış çakırın 2 sene önceki hali gibi görüyorum
şu an çok popüler , 1 sene sonra duyulur revizyon haberleri (eğer olursa) (hangi doktora olunursa olunsun umarım kimsenin revizyona ihtiyacı olmaz)
barış bey de 2 sene önce çok çok daha popülerdi, 1 sene sonrasında o rev haberleri çıktı, şimdi yok öyle birşey =)

kafayıyemısdusler yanlış anlama ben barıs beyı olumsuzlamıyrom hatta bence çok ıyı bı gozu var yaptıgı burunlar sekıl olarak çok guzel ve benım tarzıma ıstedgm buruna da barıs bey daha çok hıtap edıo ama ıste revızyon kelımesını duyunca bıle ürperıyrm aman revızyon olmasın da burnumda ıdare etsın mukemmel olmasın gıbı bısı dusunuyrm ama dedıgım gıbı çok karsızım ben ıkı yıldr takıp etmıyrm açıkcası bı suredr ılgılenıp arastrym o yuzden çok çabuk hayal kırıklıgı oluo yada cesaretsızım bılemıorum yrın emre beyle gorusmem var haftaya barıs cakırdan almayı dusunuyrm

buarad sen ıkı yıl oncekı halını goruyrm derken neyı kastettın tam olarak anlayamadım ve emre beyınde yakında revızyonları duyulur derken?

buarad sen ıkı yıl oncekı halını goruyrm derken neyı kastettın tam olarak anlayamadım ve emre beyınde yakında revızyonları duyulur derken?

yok , barış beyi kötüledin demedim =)
sadece revizyonların neden olduğunu açıklamaya çalıştım kendimce =)

emre beyin yakında revizyonları duyulur demiyorum, umarım öyle birşey olmaz
ama şu an forumda aktif olarak yazan çok sayıda hastası var
revizyonun yüzde bir , iki , 3 artık her neyse =) de olsa bir ihtimali var
keşke kimsede revizyon ihtimali olmasa ama malesef bütün doktorlarda bu ihtimal kaçınılmaz
benim de 1 sene sonra nasıl bir burnum olur bilmiyorum =)

yok , barış beyi kötüledin demedim =)
sadece revizyonların neden olduğunu açıklamaya çalıştım kendimce =)

emre beyin yakında revizyonları duyulur demiyorum, umarım öyle birşey olmaz
ama şu an forumda aktif olarak yazan çok sayıda hastası var
revizyonun yüzde bir , iki , 3 artık her neyse =) de olsa bir ihtimali var
keşke kimsede revizyon ihtimali olmasa ama malesef bütün doktorlarda bu ihtimal kaçınılmaz
benim de 1 sene sonra nasıl bir burnum olur bilmiyorum =)

canım senınkı şuan çok guzel allh bozmasın umarım bır sene sonra daha muhtesem bı burnun olur ve ınsallh darısı da basıma...

Kafayıyemişdüşlere çok katılıyorum her doktorda bu risk var iyice okursan sende her doktorda memnun olmayan hasta okursun.Barış bey birçok doktordan daha fazla hasta mutluluğunu ön planda tutuyor.

kızlar görüşme için günüde ameliyat gibi aylar sonraya mı veriyorlar=)

ben de yıllar boyu yapıcam yapıcam diyip de cesaret edemediğim burun ameliyaatımı temmuzda barış beye oldum, ameliyat insanı gerçekten korkutuyor ama olacaklar için söylüyorum ki gerçekten korkulacak hiçbir şey yok, bu ve bunun gibi 100lerce forum okudum en son Barış Bey'de karar kıldımmm
gerçekten soracağınız her türlü soruya sabırla cevap veriyor ve sürekli güler yüzle, kendisi yüzdeki ışıkların görünümü ile ilgili ustaymış, hatta benim ameliyat olacağım zamanlarda bu konuyla ilgili bir konferans verecekti. Burnumun ucunda elmas görüntüsü olacak şekilde bir tasarım yaptı
ameliyaat günü geldi çattıııı anesteziden sonraa rüyalar aleminde 4 saatten sonra uyandım, anestezi sonrası sıkıntıdan başka(üşüm mide bulantısı) neredeyse hiç ağrım olmadı zaten sabaha kadar hemşireler sürekli gelip buzlarınızı değiştiriyor 10 gün boyunca alçılı kalıyorsunuz , benim gözümde kızarıklık bile olmadı sadece yüzümde çok hafif şişlik vardı ama sanırım bu da doktorumun mahareti :)
alçım çıktığında bile gözüme inanamadım umduğumdan daha güzel olduu şimdi gayet memnunum... Aklında şüpheleri olanlar bence çekinmesinler, soracağınız bir şey varsa cevaplayabilirim. ve doktorumu gerçekten şiddetle herkese tavsiye ederim :)))

Son düzenleme:
kızlar içinizde barış beye amaliyat olanlar benı arkadaş listelerine ekleyebilirler mi mümkünse fotolarını barıs beyın yaptığı burunları gormek ıstıyrommmm

kızlar içinizde barış beye amaliyat olanlar benı arkadaş listelerine ekleyebilirler mi mümkünse fotolarını barıs beyın yaptığı burunları gormek ıstıyrommmm
Nanikakatın resimlerine baksana burnu çok güzel olmuş özellikle de burun ucu çok çok güzel olmuş, resimleri herkese açık bakabilirsin ,kafayıyemişdüşlere de arkadaşıklık gönder onun albümü özel kabul edince bakarsın onunki de çok güzel olmuş.Diğer arkadaşlara bence sen arkadaşlık gönder bide ufak bir mesaj yaz resimleriçin olduğunu belirtir aksi taktirde onlar eskisi gibi pek fazla kk girmiyorlardır sen mesaj yazıp arkadaşlık gönderirsen girdikleri zaman okuyup görüp kabul ederler.

Nanikakatın resimlerine baksana burnu çok güzel olmuş özellikle de burun ucu çok çok güzel olmuş, resimleri herkese açık bakabilirsin ,kafayıyemişdüşlere de arkadaşıklık gönder onun albümü özel kabul edince bakarsın onunki de çok güzel olmuş.Diğer arkadaşlara bence sen arkadaşlık gönder bide ufak bir mesaj yaz resimleriçin olduğunu belirtir aksi taktirde onlar eskisi gibi pek fazla kk girmiyorlardır sen mesaj yazıp arkadaşlık gönderirsen girdikleri zaman okuyup görüp kabul ederler.

bahsettıgın arkadasların burnunu gordum canım hakaten guzel olmuslar daha bı çok kısı var burda amlıyat olan ama sayfalar dolusu mesajın ıcınde bulmak zor oluo amelıyat olanlar eklerse daha kolay olcak benım için

MIRSLABBLE senın burnundan çok söz edılıoru sanırım bıraz kakık olmus memnun kalmamıssın bende bıraz kalkık havalı bı burun ıstıyrm o yuzden senın burnunu çok merak ettım görmem mumku olabılır mı acaba? bende barış bey ve emre ilhan arasında kararsızım görceğim her burun karar vermemi kolaylaştıracaktır, arkadaşlık teklıf ettım kabul edersen sevınrım..

MIRSLABLE şimdı okudumda yorumların sonradan degısmıs memnun kalmıssın tabı ben çok sonradan takıp ettıgım ıcın bole oluo:) ama cıdden çok merak ettım burnunu

Merhaba,

Ben de burnumdan estetik olmak istiyorum. Doktor araştırması yapıyorum valla aklım çok karıştı, başta Naci Çelik'i düşünüodum, şimdi Barış Bey'i merak ediyorum. Kararsızlığımı bi son vermek adına ameliyat sonrası resimlere bakmak istiyorum. Bu yüzden ekler misiniz beni, şimdiden tşkler.. İnşallah en doğru kararı veririm.

Arkadaşlar , Nisan arkadaşımız yarın ameliyat oluyor =) Ona bol şans ve şipşirin bir burun diliyorum =)
Hadi bakalım , güzel haberlerini bekliyoruz =)

Back