Canim acayip doluydu ya gunler. Aralik basina almistim aslinda. Baris Bey kongreye gidecek tarihi degistirmemiz gerek diye aradilar. Ikinci haftasi da adet donemimdi. Oyle olunca 3. haftaya kaldi. Bi ara hic olamiycam sandim :S
Hakkaten insan hemen olmak istiyo. Ama bu arada da iyice olgunlastirdim kafamdaki fikirleri. Ornegin, dudak aramla burnumun birlestigi yer su an cok cikik. Orayi da iceri aldirmak istiyorum mesela. Ucunu da daha kucuk istiyorum.
Daha dogal istiyordum ilk gorusmeye gittigimde, simdiyse havali istiyorum (baris beyin hicbir zmaan abartmadigini bildigimden boyle rahatca havali isteyebiliyorum tabii). Elde avucta butun parami yatircam bu ise. Dugunume 6 ay kala ameliyati olucam ki dugunde duzgun goruneyim :)
Kizlar ya, burun kanatlarina birsey yapiyor mu Baris Bey? Ben biraz daha kibar daha boyle barbi burnu gibi olmalarini istiyorum da o kadar zahmete girmisken sempatiksalakcinni
meraba,
ben de aralığın ilk haftasına almıştım randevu ama benım kesın değil. aralığa doğru bellı olur. erteletebilirim. senınle ırtıbatta olursak gunumu senle değiştirebilirim. ama dediğim gibi kesın değil aralığa doğru kesınleşir. özelden messaj atamıyorum malum msj sayım az. benı ekleyebilirsin. göruşuruzz..kaydirigubbakcemile5