merhaba kızlar, Barış beyin ameliyat ücreti ne kadardı acaba bilgilendirebilir misiniz?
teşekkür ederimmm güzel görüşün için :)kaydirigubbakcemile3Nanikakatın resimlerine baksana burnu çok güzel olmuş özellikle de burun ucu çok çok güzel olmuş, resimleri herkese açık bakabilirsin ,kafayıyemişdüşlere de arkadaşıklık gönder onun albümü özel kabul edince bakarsın onunki de çok güzel olmuş.Diğer arkadaşlara bence sen arkadaşlık gönder bide ufak bir mesaj yaz resimleriçin olduğunu belirtir aksi taktirde onlar eskisi gibi pek fazla kk girmiyorlardır sen mesaj yazıp arkadaşlık gönderirsen girdikleri zaman okuyup görüp kabul ederler.
kızlar ben ve oraletin bugün kontrolü vardı , gitmişken _nisan_ı da ziyaret ettik =)
kendisi ve morali gayet iyi =)
o da şu an kalkık olduğunu düşünüyor
ama önünde benim gibi bir örnek olduğu için korkusu, paniği yok =)
biliyor ki hemen inecek =)
kendisi zaten çok güzel bir kız
burnu da çok güzel geldi bana
sanki alçının altını görebildim =) bence süper bir burun daha geliyor =)
kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler öncelikle...sabahtan beri internetim olmadığı için ancak girebildim...çarşamba günü öğleden sonra oldu ameliyatım saat 2:30 gibi girdim 6:30da çıktım ameliyattan...ağrım sızım hiç olmadı desem yeridir...sadece şişlik oldu,ama şu an iyce şişmiş durumdayım gözlerim küçüldü hatta:)ameliyatımdan bigün önce barış beyle tekrar foto çekip tasarım yaptık...ben ısrarla kalkık olmayan doğal bi burun istediğimi söyledim en son yaptığımız tasarımda barış bey burun ucunu düz bıraktı bu iyi dedim,ama bu erkek burnu ben bunu erkeklere yapıyorum dedi:)))bende daha fazla müdahale etmedim size bırakıyorum dedim barış beye,doğal bi kalkıklık olabilir dedim...ameliyattan çıktıktan sonra tabiki alçılar ve şişlikle çok kalkık gibi görünüyo,insan yadırgıyo başlangıçta...ama tam bunları düşünürken bi baktım kafayı yemiş düşler ve oralet karşımda:)))barış beyden önce geldiler yanıma onları gördüğüme o kadar mutlu oldum ki anlatamam....ve direk burunlarına baktım ikisininde süperdi fotolardan çok daha iyi,o zamn rahatladım zaten:)sonra barış beyde geldi zaten...burdan yine çok teşekkür ediyorum oralet ve kafayı yemiş düşlere ameliyata hazırlık aşamasında ve sonrasında yanımda oldular...şimdi heyecanlı bi bekleyiş var tabi,10 gün sonra açılacak alçılar,ve şuan gözüme çok kalkık görünüo ama moralimi bozmuyorum ve barış beye güveniyorum...benimle beraber sabah ameliyat olan bi kız daha vardı kızlar bilir onuda görmeye gittiler morali çok bozuktu çok kalkık diyodu bu halimle onu bile teselli ettim merak etme çok güzel olucak diye...:))))
Merhaba kızlar,
Bu sitede yeni olduğum için acemiyim henüz, kimin fotosu var kimin yok bilemiyorum ama Nanikatağı gördüm ve burnuna bayıldım, inanılmaz yakışmış. Bu hafta sonu görüşmeye gidicem Barış Bey'le umarım bnmkide onunki kadar güzel olur...
canım hoşgeldın aramıza bende salı gunu gıdıcem gorusmeye hafta sonu gorusmeden deneyımlerını gorusmenın ıcerıgını paylasırsan sevınırım
kafayıyemişdüşler ve oraletin burunları gerçekten çok güzel ikisininkinide çok beğendim nisancım sana geçmiş olsun inş istediğin gibi bi burun çıkar ortaya darısı başıma artık kızlar buarada kafayıyemiş düler sana bir sorum olucak şişmişti burnun ilk ameliyat olduğunda 2.ye ameliyat olmayı düşünüyordun oldunmu canım merak ettimde=))
o nerden çıktı yahu kaydirigubbakcemile3
biriyle karıştırdın canım sanırım =) ben hiç 2. ameliyatı düşünmedim,
burnumdan memnunum
evet ucu baya şişti ama onlar da geçecek 3. ayın sonunda =)
yok cnm sendin ya yani öyle hatırlıyorumkaydirigubbakcemile2 fazla kalkıklığından şikayetçi değilmiydin tatlımeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?