canım ilk ameliyatını da barış bey mı yapmıştı? buarada belkı karıstırıo olabılırım ama daha oncekı sayfalarda okumstum baya oldu kontrolu gecıkmıs burun ucunde dusme yasamıs ve suanda gozum kapalı barıs beye tekrar amelıyat olurdum dıyemıycem dıen arkadas senmıydın? karıstırıoda olbılırım
evet benim ilk ameliyatımı da barış bey yapmıştı, ancak karıştırıyorsun. Onu söyleyen sanırım ikikedilideli idi yerimseniben
hmm olabılır çünkü tam hatrlamıorum kım oldugunu. sen pekı neden revızyona ıhtıyac duydun sorun tam olarak neydı bırıncısıde fena gozukmuo resımlerde? ya bıde bars bey kapalı teknık yapıo ya bu ıyılesme acısından falan çok avantajlı ama bu teknıkte genelde burun ucunda sorun cıkıomus tam olarak ortaya cıkmadıgı ıcın kıkırdaklar saglam olmuomus ılerde dusme yasanıomus senın sorunun da bole bısıymıydı?
dahlia85 canım şimdı bıraz daha inceledım de fotoları dıkkatımı öektı aslında senın bırıncı amelıyatta yandan baya bı duzeltılmış ıyı olmus ama önden sankı hiç amelıyat olmamıs gıbı duruo yanı önden cıdden basarısız bı amelıyat olmuş nasıl oldu bu bole barıs bey çok guzel burunlar yapıo kı şimdı ıkıncıde duzeltmıs gercekten .bırıncıden bıraz bahsedermısın ayrıntılardan yanı ılk baslarda da bolemıydı yoksa sonradan mı degıstı yoksa sen dogal burun mu ıstemıstın de barıs beyde çok fazla bı degısıklık yapmamıstı?
Fotoğrafların altına açıklama yaptım aslında ama açıklayıcı olmadı demek ki düzelteyim onu. Önden görüntüde ilk fotoğraf benim kendi ilk burnum ameliyatsız yani, fotoğraflarımda ilk ameliyat sonrası hali yok. ikinci fotoğraf ise revizyon ameliyatından sonraki hali. doğru anlamış mısın yoksa sen ikinci fotoyu mu beğenmedin??
hhh ok şimdı anlaşıldı iştee bak aynı anda dusunmususz:9
niye dah aönceye almadın peki hepsi dolumu işlerini mi ona göre ayarladın
dahlia85 hayırlı olsun çokk sevindim mutlu olmana
Fotoğrafların altına açıklama yaptım aslında ama açıklayıcı olmadı demek ki düzelteyim onu. Önden görüntüde ilk fotoğraf benim kendi ilk burnum ameliyatsız yani, fotoğraflarımda ilk ameliyat sonrası hali yok. ikinci fotoğraf ise revizyon ameliyatından sonraki hali. doğru anlamış mısın yoksa sen ikinci fotoyu mu beğenmedin??
burun ucundaki ısıkların biri daha büyükmüş eşitlenmiş önden sanki biraz daha daraltılmış daha kibarlaşmış burun kökünde mudahale varmı bilmiyorum ama şimdiki burnunu ben daha çok beğendim
dahlia beni de ekler misin? ben de baris beye revizyon ameliyati olacagim (3.) note: daha oncekileri baris beye olmadim.
ekledimm yerimseniben
tesekkurler tatlim bisey sorucam. senin revizyon yine kapali mi oldu?revizyonda nasil kapali oluyo hic aklim almiyo benim :sm_confused:
lokal mi genel mi yapıldı anestezi ve ilkinde oldğu kadar çok şişlik oldumu dahlia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?