kacakgirl burnun için tek kelime soyleyebılırım muhtesem otesı yaa tam benım hayalımdekı burunu yapmıss sana barıs çakır ellerıne saglık masallh dıcem nazarım degmesın offf çok kararsız kalıorum ama emre ılhan barıs çakır yakup avsar arasında sıkıstım kaldımm yaaa
tsk ederım canım kararsız kalman normal ama ıyı dusunmelısın barıs beyın yaptıgı burunlar hepsı cok guzel ınsanın yuzune gıdenı yapıyorr.))) umarım kıme olursan oll ıns ısteıgın bır burna kavusursun
kaçakgirl ya aslında ben tarz olarak barıs çakırın burunlarını daha çok begenıorum ucunu daha bı guzel yapıo bence ama onda da sonradan problemler oluomus falan sıtede sıkayetcı olanlar revızyon dusunenler falan var o yuzden kararsızım emre ılhanda hıc revısyon gerektıren duymadım sikayetcı olan duymadım saglamlık acısından emre ılhan daha ıyı gelıo bana benımde en buyuk korkum revızyon yanı ılk etapta çok guzel bı burun olup revızyon olmaktansa daha az begendıgım bı burunla tek amelıyatı tercıh edrım revızyonu ne maddıyatım ne de psıkoloım kaldırır o yuzden suanda çok karsızım buarada yakup avsarı eledım yaptıgı burunları gordum ucunu dusuk yapıo hafıf bı kalkıklık bıle suan emre bey ve barıs bey arasındayım bakalım nolcakk
buarad sen ıkı yıl oncekı halını goruyrm derken neyı kastettın tam olarak anlayamadım ve emre beyınde yakında revızyonları duyulur derken?
yok , barış beyi kötüledin demedim =)
sadece revizyonların neden olduğunu açıklamaya çalıştım kendimce =)
emre beyin yakında revizyonları duyulur demiyorum, umarım öyle birşey olmaz
ama şu an forumda aktif olarak yazan çok sayıda hastası var
revizyonun yüzde bir , iki , 3 artık her neyse =) de olsa bir ihtimali var
keşke kimsede revizyon ihtimali olmasa ama malesef bütün doktorlarda bu ihtimal kaçınılmaz
benim de 1 sene sonra nasıl bir burnum olur bilmiyorum =)
Nanikakatın resimlerine baksana burnu çok güzel olmuş özellikle de burun ucu çok çok güzel olmuş, resimleri herkese açık bakabilirsin ,kafayıyemişdüşlere de arkadaşıklık gönder onun albümü özel kabul edince bakarsın onunki de çok güzel olmuş.Diğer arkadaşlara bence sen arkadaşlık gönder bide ufak bir mesaj yaz resimleriçin olduğunu belirtir aksi taktirde onlar eskisi gibi pek fazla kk girmiyorlardır sen mesaj yazıp arkadaşlık gönderirsen girdikleri zaman okuyup görüp kabul ederler.kızlar içinizde barış beye amaliyat olanlar benı arkadaş listelerine ekleyebilirler mi mümkünse fotolarını barıs beyın yaptığı burunları gormek ıstıyrommmm
Nanikakatın resimlerine baksana burnu çok güzel olmuş özellikle de burun ucu çok çok güzel olmuş, resimleri herkese açık bakabilirsin ,kafayıyemişdüşlere de arkadaşıklık gönder onun albümü özel kabul edince bakarsın onunki de çok güzel olmuş.Diğer arkadaşlara bence sen arkadaşlık gönder bide ufak bir mesaj yaz resimleriçin olduğunu belirtir aksi taktirde onlar eskisi gibi pek fazla kk girmiyorlardır sen mesaj yazıp arkadaşlık gönderirsen girdikleri zaman okuyup görüp kabul ederler.
Nisan arkadaşımıza çok başarılı bir ameliyat diliyorum.Dualarımız onunlaArkadaşlar , Nisan arkadaşımız yarın ameliyat oluyor =) Ona bol şans ve şipşirin bir burun diliyorum =)
Hadi bakalım , güzel haberlerini bekliyoruz =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?