• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Kacakgirl şapkalı resminni pek beğenmemiştim ama yeni resimlerini çok beğendim evet eskilerini çok fazla anlamadım ama yeni burnun çok güzel güle güle kullan ve bu formdaki en iyi üç burundan biri bence hem havalı hemde çok doğal hem kavisli hem de kalkık darısı benim başıma

deniz.deniz.im kaçakgirl dısında kı forumdakı en ıyı diğer ıkı burunlu kızlar kımler merak ettım çok onları da gormek ıstyrm

dilemgiz ve bulbeni mi acaba?
sadece tahminde bulundum kaydirigubbakcemile2

kafayı yemıs dusler bak merak ettım bu ıkı arkadası dilemgiz ve bulbebenının resımlerı var mı acaba bıde ya ben onları nasıl bulabılırım tum sayfaları taramadan nıck arama gıbı bıyer var mı yenıyım burda forumun tum ıncelıklerını bılmıorum:)

kafayı yemıs dusler bak merak ettım bu ıkı arkadası dilemgiz ve bulbebenının resımlerı var mı acaba bıde ya ben onları nasıl bulabılırım tum sayfaları taramadan nıck arama gıbı bıyer var mı yenıyım burda forumun tum ıncelıklerını bılmıorum:)

Dilemgiz diye arat üye sorgulama şeysinden =)))
Arkadaşlık talebi göndermen gerekebilir.
Bulbeninin albümü vardı ama hala var mı bilmiyorum, ona da arkadaşlık talebi göndermek gerekebilir

selamm kızlar bende geçtiğimiz salı görüşmeye gittim barış beye.gerçektende çok tatlı biri ve kesinlikle çok ilgili.1,5 saat boyunca konuştuk..bende doğumgünümde 29 aralıkta ameliyat olmak istiyorum. fakat ücreti biraz fazla geldi.babamıikna edebilirsem umarım bende yeni yıla yeni bir burunla giricemm:))

KAfayiyemisdüsler burnun cok güzel oldu ve 29 oldugunu kimseye söylemezsen herhalde herkes seni gercekten 18 sancak

teşekkür ederim miserablecığım =) bugün de doğum günüm (15 Ekim) yeni yaşıma yeni burnumla giriyorum =)

sende benim gibi doğum gününde kendini ödüllendirip yeni bir burunla girenlerden olmuşssun. Canım, gecikmeli olarakta olsa doğum günün kutlu olsun.

Resimlerini de gördüm kacakgirl, dilemgiz, kafayıyemisdüsler olarak ezberime aldığım burunlar arasında yerini aldı :D

Çok beğendim yorumlarımı da yaptım :)

kizlarr selam baris beye revizyon ameliyati olup da memnun & mutsuz olan var mi? formu bastan sona okuyamadim henuz :(( ben de revizyon olacagim (3. ) :((

sende benim gibi doğum gününde kendini ödüllendirip yeni bir burunla girenlerden olmuşssun. Canım, gecikmeli olarakta olsa doğum günün kutlu olsun.

Resimlerini de gördüm kacakgirl, dilemgiz, kafayıyemisdüsler olarak ezberime aldığım burunlar arasında yerini aldı :D

Çok beğendim yorumlarımı da yaptım :)

çok teşekkür ederim canım =)
kendini de o listeye sokabilirsin, ben canlı canlı gördüm =)

Dayanağı olmayan yorumla neyi kastettiniz anlamadım.Bukadar şüpheyle yaklaşmanızın sebebinide anlayamadım.Derdim falan da yok sadece endişelerim vardı oda tek sebebi tam karar verdiğim aşamada revizyonların patlak vermesidir.Barış Çakır bu işi en iyi yapan isimlerden birkaçı ben birkaç doktor ile görüşmüştüm hiç tatmin etmedi.Baştan eder gibi oluyor sonra yine acabalar..
Resim göstermek istemiyorsanız sizin en doğal hakkınız fakat herkesi bir kefeye koymanız oldukça yanlış, göstermesenizde teşekkür ediyorum.

Dayanağı olmayan yorumlar derken geçmişte yazdığınız yazılara bakabilirsiniz bu 1.
Bu kadar şüpheyle yaklaşmamın sebebini neden anlayamadığınızı anlamadım bu 2.
Daha önce profilinizi kapatmıştınız /kapatılmıştınız yeniden açmışsınız bu 3.
Sebeplerini birlikte sıralayalım isterseniz bu 4.

Sizi koyduğum kefe bizzat dürüst olmadığınız burada bir doktor hakkında bilgi edinme amacıyla bulunmadığınızdandır.
Bu amaçla bulunmayan kişilerin ne amaca hizmet ettiği de aşikardır.

Son düzenleme:
bu kadar birbirinizi ciddiye almayın ne böyle bi kavga havası herkes gitsin görüşsün eğer acaba varsa başka doktorla görüşsün baktınız tatmin olmuyosunuz bu belkide estetik ameliyata hazır olmadığınızdan olabilir.Emin olmadan kesinlikle estetik omeliyat olmayın işte o zaman daha mutsuz olursunuz arkadaşlar.

kafayıyemişdusler cenede protezmi var cenende cok sirin benim favorim senin burnun ucu kavisi gercekten süper ötesi burnun bir marka olucak:)))

kafayıyemişdusler cenede protezmi var cenende cok sirin benim favorim senin burnun ucu kavisi gercekten süper ötesi burnun bir marka olucak:)))

yok canım, protezi ilk defa burada duydum ben =) hatta bir de çene törpületme varmış
bu iki ameliyatı kafamda bile canlandıramıyorum =)
bu arada güzel yorumların için teşekkür ederim =)

Kafayıyemişdüşler bana da çenen protezli gibi geldi çünkü armine85 ismini inş. yanış yazmadıysam çene protezi olmuştu ve çenesi çok güzel olmuştu kafayı yemiş düşlerin çenesi de aynı şekilde geldi bana özellikle yeni koyduğu son resimlerde çok güzel, burnu da geçek anlamda hani burda ya da resimlerin altına herkes burnu güzel olsa da olmasa da çok güzel harika mümemmel yazıp abartıyorlar ya ben de bir iki kere yapmışşımdır ama kafayı yemişdüşlerin gerçek anlamda çok güzel çok doğal olmuş bu formdaki ve dışarda ender çok güzel burunlardan darısı benim ve tüm isteyenlerin başına dilemgiz tarzı bir burnun olmuş ne mutlu sana

kafayıyemişdüşler sakın çenen hakında yazdıklarımı yankış anlama burnun ve çenen çok uyumlu olmuş yandan çenen protezli deil biliyorum sanki protezli çeneler gibi burnun ve çenen çok düzgün ve uyumlu olmuş onu belirtmek istedim sevgiler

deniz.deniz.im kaçakgirl dısında kı forumdakı en ıyı diğer ıkı burunlu kızlar kımler merak ettım çok onları da gormek ıstyrm
canım bana sormuşsun benim barış çakırda favorilerim dilemgiz,yeni burun yaptıran kafayıyemiş düşler,bulbeni vs dir bazılarını fazla hatırladım onlara arkadaşık teklifi gönder istersen resimlerin için olduğunu belitir mesaj yaz

kafayıyemişdüşler sakın çenen hakında yazdıklarımı yankış anlama burnun ve çenen çok uyumlu olmuş yandan çenen protezli deil biliyorum sanki protezli çeneler gibi burnun ve çenen çok düzgün ve uyumlu olmuş onu belirtmek istedim sevgiler

yok canım yanlış anlamadım tabii ki =)
protezli çene hiç görmedim ve çok merak ettim şu an =)
barış bey demişti , "senin çene yapın mankenlerde olur sadece" diye
ama benim boy kısa işte =)) 1.62 yim buna rağmen manken çenem var kaydirigubbakcemile3
burnum ve çenem hatta gözlerim aynı babannem
şimdi burun benzemiyo tabii sırnaşık şey

bu arada güzel yorumların için teşekkür ederim
çok klasik olacak ama ben herkesin burnu çok güzel olsun istiyorum
herkes mutlu olsun istiyorum
umarım bu ameliyatı olmaya karar veren herkes istediği sonucun daha fazlasını alır =)

Son düzenleme:
bulbeni ve dilemgiz sıze arkadaslık teklıf ettım resımlerınızı gorebılırmıyım sıtedeı en favorı burunlar sızdeymışş:)))))

Back