• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kafayı yemiş düşler çok gusel olmus yaa resımler bıraz karanlık ama yınede çok tatlı duruo ayy bende ıstıyrm off bu gunlerı gorcekmıyımmm???

kafayı yemiş düşler çok gusel olmus yaa resımler bıraz karanlık ama yınede çok tatlı duruo ayy bende ıstıyrm off bu gunlerı gorcekmıyımmm???

teşekkür ederim canım =) resimleri flashsız çekmiştim çünkü flashla olduğundan çok farklı görünüyor,hem kendimi hem sizi yanıltmak istemiyorum kaydirigubbakcemile3 , benim makinem sağolsun flashla her zaman yüzümü ve burnumu olduğundan daha büyük çeker eskiden beri =)) ayarlarına bir göz atmam lazım kaydirigubbakcemile3

umarım sen de dilediğin buruna kavuşursun =)

kafayı yemıs dusler doğum gunun kutlu olsun benım de doğum gunum yakında sanırım bırdahakı dogum gunume bende yenı burnumla olcam inşalhhh

nilstold senın burnun da çok hoş ya barıs beyın yaptıgı burunlar hoşuma gıttı ama bıkaç kısı de burun dusuklugu falan olmus ama çok ılgılenıomus bu durumda barıs bey çok kararsızım ıkıncı bır mudahaleyı asla kaldıramam off karar verımorum yaaaa

MİSSERABLE sen barış çakırdan memnun kalmadın mı revızyon olmayı dusunuomussun falan offf tum doktorlarla ılgılı olumsuz bı durum gormek zorundamıyız yaaaa bi kişi bıle ıstedıgı sonucu alamsa hemen soğuyrm o doktordan.

kafayı yemiş düşler dogum günğn kutlu olsun canım, ayrıca burnun süper olmus...

kafayıyemiş düşler ,
gerçekten bir burun bu kadar şirin görünebilir.10 numara olmuş. bi de önden resimlerini koysan da ön profilden nasıl göründüğüne baksak yandan çok çok hoş olmuş. bu arada doğum günün kutlu olsuna.s.

kafayıyemiş düşler ,
gerçekten bir burun bu kadar şirin görünebilir.10 numara olmuş. bi de önden resimlerini koysan da ön profilden nasıl göründüğüne baksak yandan çok çok hoş olmuş. bu arada doğum günün kutlu olsuna.s.

teşekkür ederim canım =)
önden resimlerimi 3. aydan sonra koymayı düşünüyorum , çünkü ucunun şişliği 3. aydan sonra iniyormuş =)

MİSSERABLE sen barış çakırdan memnun kalmadın mı revızyon olmayı dusunuomussun falan offf tum doktorlarla ılgılı olumsuz bı durum gormek zorundamıyız yaaaa bi kişi bıle ıstedıgı sonucu alamsa hemen soğuyrm o doktordan.

............................................................................................................

Son düzenleme:
arkadaşlar bir tane önden foto koyuyorum şimdi
20. gün olduğu için burnum şiş
bir de dediğim gibi ben normalde de en ufak bir hastalıkta ya da durup dururken şişebilen bir insanım =)
bu yüzden şişlerimin geç ineceğini tahmin ediyorum
siz benim kadar şişmezsiniz =)

arkadaşlar bir tane önden foto koyuyorum şimdi
20. gün olduğu için burnum şiş
bir de dediğim gibi ben normalde de en ufak bir hastalıkta ya da durup dururken şişebilen bir insanım =)
bu yüzden şişlerimin geç ineceğini tahmin ediyorum
siz benim kadar şişmezsiniz =)
resmi, benen göremiyorum peki

Back