Kacakgirl şapkalı resminni pek beğenmemiştim ama yeni resimlerini çok beğendim evet eskilerini çok fazla anlamadım ama yeni burnun çok güzel güle güle kullan ve bu formdaki en iyi üç burundan biri bence hem havalı hemde çok doğal hem kavisli hem de kalkık darısı benim başıma
deniz.deniz.im kaçakgirl dısında kı forumdakı en ıyı diğer ıkı burunlu kızlar kımler merak ettım çok onları da gormek ıstyrm
teşekkür ederimm =)
ama ucu ve bir de yanaklarıma yakın kısımları gerçekten şiş =)
en az üç ay beklemek lazım
dilemgiz ve bulbeni mi acaba?
sadece tahminde bulundum kaydirigubbakcemile2
kafayı yemıs dusler bak merak ettım bu ıkı arkadası dilemgiz ve bulbebenının resımlerı var mı acaba bıde ya ben onları nasıl bulabılırım tum sayfaları taramadan nıck arama gıbı bıyer var mı yenıyım burda forumun tum ıncelıklerını bılmıorum:)
KAfayiyemisdüsler burnun cok güzel oldu ve 29 oldugunu kimseye söylemezsen herhalde herkes seni gercekten 18 sancak
teşekkür ederim miserablecığım =) bugün de doğum günüm (15 Ekim) yeni yaşıma yeni burnumla giriyorum =)
sende benim gibi doğum gününde kendini ödüllendirip yeni bir burunla girenlerden olmuşssun. Canım, gecikmeli olarakta olsa doğum günün kutlu olsun.
Resimlerini de gördüm kacakgirl, dilemgiz, kafayıyemisdüsler olarak ezberime aldığım burunlar arasında yerini aldı
Çok beğendim yorumlarımı da yaptım :)
Dayanağı olmayan yorumla neyi kastettiniz anlamadım.Bukadar şüpheyle yaklaşmanızın sebebinide anlayamadım.Derdim falan da yok sadece endişelerim vardı oda tek sebebi tam karar verdiğim aşamada revizyonların patlak vermesidir.Barış Çakır bu işi en iyi yapan isimlerden birkaçı ben birkaç doktor ile görüşmüştüm hiç tatmin etmedi.Baştan eder gibi oluyor sonra yine acabalar..
Resim göstermek istemiyorsanız sizin en doğal hakkınız fakat herkesi bir kefeye koymanız oldukça yanlış, göstermesenizde teşekkür ediyorum.
kafayıyemişdusler cenede protezmi var cenende cok sirin benim favorim senin burnun ucu kavisi gercekten süper ötesi burnun bir marka olucak:)))
Kafayıyemişdüşler bana da çenen protezli gibi geldi çünkü armine85 ismini inş. yanış yazmadıysam çene protezi olmuştu ve çenesi çok güzel olmuştu kafayı yemiş düşlerin çenesi de aynı şekilde geldi bana özellikle yeni koyduğu son resimlerde çok güzel, burnu da geçek anlamda hani burda ya da resimlerin altına herkes burnu güzel olsa da olmasa da çok güzel harika mümemmel yazıp abartıyorlar ya ben de bir iki kere yapmışşımdır ama kafayı yemişdüşlerin gerçek anlamda çok güzel çok doğal olmuş bu formdaki ve dışarda ender çok güzel burunlardan darısı benim ve tüm isteyenlerin başına dilemgiz tarzı bir burnun olmuş ne mutlu sanakafayıyemişdusler cenede protezmi var cenende cok sirin benim favorim senin burnun ucu kavisi gercekten süper ötesi burnun bir marka olucak:)))
canım bana sormuşsun benim barış çakırda favorilerim dilemgiz,yeni burun yaptıran kafayıyemiş düşler,bulbeni vs dir bazılarını fazla hatırladım onlara arkadaşık teklifi gönder istersen resimlerin için olduğunu belitir mesaj yazdeniz.deniz.im kaçakgirl dısında kı forumdakı en ıyı diğer ıkı burunlu kızlar kımler merak ettım çok onları da gormek ıstyrm
kafayıyemişdüşler sakın çenen hakında yazdıklarımı yankış anlama burnun ve çenen çok uyumlu olmuş yandan çenen protezli deil biliyorum sanki protezli çeneler gibi burnun ve çenen çok düzgün ve uyumlu olmuş onu belirtmek istedim sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?