Oralet canım ben senin yazını iyice okuyunca o kişinin ben olmadığını anladım fakat gene de açıklama yaptım.Senin ve sezofrenin burunlarınızdan memnun olmanıza çok seviniyorum.İnş. tüm arkadaşlar çok mutlu olur.Bu arada forumdaki yeni arkadaşlara resim görmek istiyorlarsa ameliyat olan kişilere arkadaşık teklifi göndersinler ve isterlerse kabul edilmek için de resim için olduğunu belirtir küçük bir mesaj yazsınlar böylelikle profili özel arkadaşların resimlerini görebilirler profili açık arkadaşların resimlerini de direkt profile tıklayıp yada albüm kısmında görebilirler.
forumda yazılan ve yapılan her yoruma inanmayın lütfen iyi araştırın. unutmayınkı bazı doktorlarımız bu işi ne yazıkki ticarete dökmüş forumda da rahatlıkla bunu görebilirsiniz. bazı doktorlarımızın sadece bu forumdan hasta toplayan elemeanları var. siz de bunlardan olmayın. ben şu doktor iyidir demiyorum sadece araştırın ve öyle karar verin diyorum.
farklı bir teknik bulduğunu söyleyip laf cambazlığı yapan doktorlara da inanmayın. dediğim gibi var olan bir şeyi sadece kendisi bulmuş gibi gösteriyor ama durum öyle değil. doktor beye siz neden bunları interntetten hastalara anlatmıyorsunz dedim. bunları anlatmaya başladığında muayenehanene gelecek mafyayı da göze alman gerek, ama sen bunları anlatabilirisn sen sonuçta hastasın kımse kapına dayanmaz dedi. ben de kendime borç bildim. bilinçli olun kızlar.
bu arada bende de burun eğriliği var. 18 yaşından beri düşünüyorum bu ameliyatı. doktor konusunda kbb ile estetik doktorları arasında kaldım. kararsızım bıraz...bilmiyorumkismile
Buradaki herkes bu ameliyatı olabilmek için maddi ve manevi bir bedelin altına giriyor herkesin ortak bir amacı bu işlemler sonunda "mutlu" olabilmek.
Geçmişteki yazılarına bakınca ve dayanağı belli olmayan yorumlarından dolayı ve tam olarak "derdini" anlayamadımdan dolayı sana resim göndermek istemiyorum.
Barış Bey'e 1 Eylülde ameliyat olan hastanızın resmini görmek istiyorum dersin tabi gidecek olursan bütün arşivime bakabilirsin.
Evet daha önce ameliyat oldum başka doktorlara iki kez oldum , ufak tefek beğenmedğim şeyler birde içinde problemler var o yüzden şubatta barış beye revizyon olmayı düşünüyorum.siz yaptırdınız mı burnunuzu?
Ben direkt senin burnunla ilgili görüşümü bildireyim zaten bu saatten sonra görünen köy kılavuz istemeyecektir, reklam yapanları da görebiliyoruz bu yazdıklarınla da pekiştirmiş olduk yazılıp çizilenleri teşekkür ederim hakkaten iyi oldu söylediğin.
Çünkü artık bana tak etmişti.
Bence kbb tedaviyi iyi yapar kabul ama estetik cerrah kadar görüntüde güzel sağlam bir iş çıkaramaz hani çıkardıkları vardır illaki ama bunu %'sel olarak ele alırsak estetik cerrahlar ağır basar. Sonuçta estetik ameliyat yapanlar bir nev'i sanatçı ruhlu hatta ruhu bırak tepeden tırnağa sanatçı insanlar, bununla ilgili eğitimler alıyorlar kendilerini bu alanda geliştiriyorlar ve kemik eğriliği, burun etleri, nefes problemlerini de aynı şekilde çözüyorlar.
Kızlar profilim açık merak eden arkdaşlar bakabilir=]
benım profılım acık amelıyat olmak ıstıyen yenı arkadaslar benım sayfama dırek gıdıp resımlerıme bakabılırlerr:))) ben cok memnunum burnumdan darısı herkesın basınaa:))
Kızlar profilim açık merak eden arkdaşlar bakabilir=]
Arkadaşlar ben de bir albüm açtım, arkadaş listemdekiler görebilirler
Cnm senin de indikce daha guzellesmis yaa.. Ben bu son hallerini gormemistim :) Ay cok guzel olmuusssss. Ben de istiyorumm
kafayıyemısdusler arkadaslık teklıf etttım eklersen sevınırım senın burnunuda gormek ıstyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?