meraba arkadaşlar,
bu foruma yeni yazıyorum ben de barış beyle görüştüm ve kendim mühendis olduğum için bana biraz detaylı anlattı yaptığı işi ve çok başarılı buldum kendisini. gerçekten kendisinde iyi bir mühendis kafası var. işini iyi biliyor 5 ya da 10 sene sonra daha iyi yerlere de gelir. ben bir konuya açıklık getirmek isitiyorum. ben barış beyden önce bir doktorla daha görüştüm. kendisi bir kbb doktoru idi. o da gerçekten çok başarılı ve iyi de burun yapıyor. bızzat ameliyat olan arkadaşım var çok memnun ve güzel kalkık bir burun yapmış. onunla bu sizin kafanızı karıştıran mesele olan forumlarda bazı doktorların gereğinden fazla övülmesi meselesini konuştuk.işin iç yuzunu bıraz anlattı ben de kendisine dedimki bana borç olsun ben de bunu gidip forumda anlatacağım.
kk yakın bır zamanda burda çok övülen(ismini veremem verirsem bu yazıyı da silerler okuyamazsınız:1no2:) bir doktor tarafından kısmen ya da tamamen bilemiyorum, satın alınmış. ve kasıtlı olarak bu doktor hakkında sürekli abartılı yazılar yazılıyor. yok şöyle iyi yok böyle bir doktor, mükemmel, daha iyisi yok gibi....ve böyle haberlerle hasta profilini ve sayısını artırıyorlar, bundan dolayı da ücretleri astronomik rakamlara ulaşıyor. hastalar da ücret ne kadar fazla olursa o kadar iyidir die düşünüp daha fazla ilgi gösteriyor. doktor bey bana kızdı nasıl böyle insanlara inanırsınız, sen bir de okumuş birisin, sizin gibiler de inanırsa diğerleri ne yapsın dedi, kaldım böyle. burada o doktorun hakında düzenli olarak hastası olmadığı halde yazı yazan elemanları varmış. yazacak daha çok şey var da bu kadar yeter şimdilik.
böyle şeylere gelmeyın lütfen doktorunuzun yaptığı burunlara bakın ve iki üç lafa inanıp bir sürü para dökmeyın.
lmaz:
verdiğin önemli bilgi için teşekkürler zamane84
ben de diyorum x doktorun yaptığı burunlar hiç güzel değil, neden bu kadar pahalı ?
cidden güzel değil, nasıl beğeniyorlar yahu
güzellik göreceli kavram diye boşuna dememişler ama burada görecelilik yerine dönen başka birşeyler varmış demek
o birden bire kaybolan arkadaş nişanlanacak mıydı, evlenecek miydi , bu yüzden şişlikler benim için önemli deyip başka bir doktoru tercih ettiğini söylemişti. bir rivayete göre o dokturun tekniği ile hiç morluk , şişlik olmuyormuş , muş muş da mış mış, bu rivayeti de kendisi anlatmıştı . şimdi bakıyorum bu arkadaşın eski mesajlarına , 6-7 tane mesajı var. Hepsi de nedense sadece bu topicte. Benim anlamadığım ben bir doktora karar vermişsem en çok o doktorun sayfasında soru sorar, o doktorun hastalarıyla iletişim kurmaya çalışırdım.
Misal ben barış beye ameliyat oldum , şimdi sorularımın cevaplarını burada değil de başka bir doktorun sayfasında neden arayayım?
Hadi yine de her ihtimal dahilinde o arkadaşın söyledikleri doğru da olabilir.Ama keşke geri dönse ve bizi aydınlatsa. Mesela ben de çok merak ediyorum morluğu , şişliği oldu mu? =)
Cidden merak ediyorum, benim hiç morluğum olmadı çünkü , hatta benimle aynı gün ameliyat olan kızı da görmüştüm tamponları aldırmaya gittiğimde, o da hiç morarmamıştı.
Şimdi doğal olarak merak ediyoruz tabi, biz morarmadık acaba o arkadaş morardı mı? =))
Bu arada burada şüphe çekici mesajları olan başka arkadaşlar da var, onlara da buradan sesleniyorum, lütfen böyle birşey yapıyorsanız bile dikkatli yapın, mantık çerçevesinde yapın, farkediliyorsunuz