• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Sağol canım teşekkür ederim :)) Bu arada gördüğüme sevindim seni :)) 20 Ekim ameliyat tarihin dimi notlarımın arasında var :) Yine o pozitif halime dönmeye başladım yine içim kıppır kıppır tam aşık olacak havamdayım :))
Ben hiç ameliyata odaklanmadım. Hep 3 ila 6 ay sonrası rahatlığımı düşündüm. Düşündükçe keyiflendim, keyiflendikçe enerjim tavan yaptı. İlk etapta haliyle bir anestezi alıyorsun bünyeye, bir değişiklik yaşıyorsun yeri geliyor yadırgayabiliyorsun ama bu da ameliyatların ön koşulu. Ben sonuca odaklandığım için her zaman aradaki gelişmeye takılmıyorum. Giriş-Sonuç işi bitiriyorum :))) Sen de hiçç kasma canım sonuca odaklan öpüyorum;)

** Bu arada öyle yazıldığı kadar kolay değil bu işler diyebilirsiniz ama hakkaten yazıldığı kadar kolay hepsi tarafımca denenmiştir. Az cesaret gerisi gelir.. **

ewt canım 20 ekim ameliyat tarihim,inş bi aksilk olmaz sizin gibi güzel sonuçlara ulaşırım:)))biraz önce kalıcağımız yeri ayarladım, off çok heyacanlıyım dediğin gibi sonuca odaklanmaya çalışıyorum bakalım artık:)))

merhaba,
uzun zamandir bu forumda baris cakir hakkinda yazilanlari takip ediyorum.. zaten özellikle 2 dr. var cok olumlu yormlar almis olan biri emre ilhan digeri de baris cakir.. ben de bu yaz ameliyat olmayi palnliyorum , iki dr. arasinda bir secim yapacagim.. benim en buyuk korkum anesteziden uyanamamak cunku kucuk kuzenimi bait bir ameliyatta bu sebepten dolayi kaybettim.. bir digeri de bircogumuzun korkusu olan 2. bir duzeltme ameliyatina mecbur kalmak... umarim hersey yolunda gider... baris bey ve emre bey ile ilgili yeterince olumlu yorumlar okudum ama ben biraz da memnun olmayan kisilerin dusuncelerini bilmek ve ne gibi sorunlarla karsilastiklarini okumak istiyorum.. bu konuda madur olan varsa ve msj atabilirse bana cok memnun olurum...

Son düzenleme:
ewt canım 20 ekim ameliyat tarihim,inş bi aksilk olmaz sizin gibi güzel sonuçlara ulaşırım:)))biraz önce kalıcağımız yeri ayarladım, off çok heyacanlıyım dediğin gibi sonuca odaklanmaya çalışıyorum bakalım artık:)))

Süper geri sayım başlasın o zaman :) Rahat ol - rahat geçsin, pozift düşün - pozitif sonuç al. ;)

Kızlar şişlikler hakkında bir arkadaşımız birşey yazmıştı ama bulamıyorum.
Benim burnum çok şişti yahu, özellikle de uç kısmı çok şiş , aynaya bakınca ısırasım geliyor, o derece şiş kaydirigubbakcemile3

edit: bu arada yüzüm de botoxlu gibi =)

Son düzenleme:
Kızlar şişlikler hakkında bir arkadaşımız birşey yazmıştı ama bulamıyorum.
Benim burnum çok şişti yahu, özellikle de uç kısmı çok şiş , aynaya bakınca ısırasım geliyor, o derece şiş kaydirigubbakcemile3

edit: bu arada yüzüm de botoxlu gibi =)

Sen Mumu02'nin yazdığını diyorsun dimi :)

15 tane kadar bahce maydanozunu rondodan 2 dk gecir sonra üzerine limon sık aç karınla ye sabahları. bunu 10-15 gün kadar uygula şişliklerin daha cabuk inecek.
ama kısa saplı maydanoz olması gerek büyük saplı olanlar işe yaramıyor :)

demişti Mumucuğum sen bunu arıyorsundur.
Bir de şişlikler sürecek dostum benim de bi bakıyorum şekilli bir bakıyorum şiş :)) yuvarlanıp gidiyoruz.

Hafta sonu 3 kez burnumu insanlara carptım tokalaş ama öpüşme kimseyle ;)

Sen Mumu02'nin yazdığını diyorsun dimi :)

15 tane kadar bahce maydanozunu rondodan 2 dk gecir sonra üzerine limon sık aç karınla ye sabahları. bunu 10-15 gün kadar uygula şişliklerin daha cabuk inecek.
ama kısa saplı maydanoz olması gerek büyük saplı olanlar işe yaramıyor :)

demişti Mumucuğum sen bunu arıyorsundur.
Bir de şişlikler sürecek dostum benim de bi bakıyorum şekilli bir bakıyorum şiş :)) yuvarlanıp gidiyoruz.

Hafta sonu 3 kez burnumu insanlara carptım tokalaş ama öpüşme kimseyle ;)

aman dostum dikkat et , ben kimseyle öpüşmüyorum ,
anesteziden dolayı sivilceler çıktı, ilaç sürüyorum ben de yüzüme
bu yüzden zaten hemen diyorum ki , öpemiyorum kusura bakmayın yüzümde ilaç var kaydirigubbakcemile3

Mumu değildi sanırım , birisi birşey yazmıştı
sırtı önce iner , sonra kanat iner, en son ucu iner filan , burun bölgelerinin inme sırasını yazmıştı
benim yazdığım doğru olmayabilir şu an =) hatırlayamıyorum çünkü

Ben de maydonoz suyu içiyorum, o da işe yarıyor =)

mrblar..Barış Çakır'dan revizyon olan hastaları çok olduğu için vazgeçmiştim istemeyerek sonrasında bir başka doktorla daha görüştüm ama aklım Barış Çakır da kaldı aynı zamanda yakınlarda revizyon olan hastalarına denk gelmiyorum.Vazgeçmeme rağmen takipçisiyim yinede demekki vazgeçmememin sebebi bu revizyon olan hastaları yok artık galiba, bana memnun olanlar artmaya başladı gibi bir izlenim oluştu kafamda tekrar görüşme randevusu alıcam. Son olanlar memnun galiba.. Bide son zamanda rinoplasti olanların resimlerine bakabilirmiyim?.

mrblar..Barış Çakır'dan revizyon olan hastaları çok olduğu için vazgeçmiştim istemeyerek sonrasında bir başka doktorla daha görüştüm ama aklım Barış Çakır da kaldı aynı zamanda yakınlarda revizyon olan hastalarına denk gelmiyorum.Vazgeçmeme rağmen takipçisiyim yinede demekki vazgeçmememin sebebi bu revizyon olan hastaları yok artık galiba, bana memnun olanlar artmaya başladı gibi bir izlenim oluştu kafamda tekrar görüşme randevusu alıcam. Son olanlar memnun galiba.. Bide son zamanda rinoplasti olanların resimlerine bakabilirmiyim?.

merhabalar bende sizin gibi düşündüm forumu okuyunca. barış beyin ikinci kez ameliyat olan hastaları neden bukadar sık diye merak ettim. bende temkinli yaklaştım duruma. kafam karışık. barış beyin forumunda burnu şişenler, revizyon olanlar daha çok yazıyor belki. diğer doktorların hastaları yazmıyordur buraya. belki öyle olduğu içindir bilemiyorum ama benimde izlenimim sizin gibi olmuştu. ve evet bende kendisini çok sempatik ve yetenekli buluyorum ama dediğiniz durum beni de endişhelendiriyor. kafayı yemiş düşler de burnum şiş diyor. niye herkesin burnu şiş :sm_confused: yani sorum saçma olabilir ben ameliyat olmadım henüz ama yani hep şişecek mi onu düşünyorum:) tabi kafayıyemişdüşlerin yeni olmuş birde ama ameliyatın üstünden çok zaman geçen ama hala şiş diyenler var. anlayamıyorum. neden öyle??

merhabalaaarrrrr
bugün 20. günüm ve allah bozmasın , nazar da değmesin ben burnumu çok beğendim yahu, yüzüme çok yakıştı , herkes de aynı şeyi söylüyor =) çok mutluyum ben opuyorumnanaktan
sabah barış çakır'a kontrolüm vardı , hastaneye gittim
yine güleryüzle karşılandım barış bey tarafından =)
böyle burnundan memnun hastalarımı görünce ben de çok iyi oluyorum dedi =)
burnuma güzel bir masaj yaptı , güzel diyorum çünkü burnum eve geldiğimde çok çok daha zarif görünüyordu , hatta kardeşim dedi ki " abla doktor ne yaptı sana, burnun çok daha güzel olmuş" dedi, ben de sadece masaj yaptı dedim
tabi masaj dediğime bakmayın, öyle böyle bir masaj değildi kaydirigubbakcemile3
şişliklerin bir kısmı gitti haliyle

revizyon ihtimaline gelince malesef tüm rinoplasti operasyonlarında bu risk var , ve son zamanlarda (nazar değmesin) barış beyle ilgili revizyon haberleri duymuyoruz burada.
evet bir zamanlar vardı ama o sıralar öyle denk geldi bence , tüm doktorlar için geçerli bu ihtimal

resim için de bana mail adresini özel mesaj ile gönderirsen sana resimlerimi gönderirim canım olumunekankayizsmile

merhabalar bende sizin gibi düşündüm forumu okuyunca. barış beyin ikinci kez ameliyat olan hastaları neden bukadar sık diye merak ettim. bende temkinli yaklaştım duruma. kafam karışık. barış beyin forumunda burnu şişenler, revizyon olanlar daha çok yazıyor belki. diğer doktorların hastaları yazmıyordur buraya. belki öyle olduğu içindir bilemiyorum ama benimde izlenimim sizin gibi olmuştu. ve evet bende kendisini çok sempatik ve yetenekli buluyorum ama dediğiniz durum beni de endişhelendiriyor. kafayı yemiş düşler de burnum şiş diyor. niye herkesin burnu şiş :sm_confused: yani sorum saçma olabilir ben ameliyat olmadım henüz ama yani hep şişecek mi onu düşünyorum:) tabi kafayıyemişdüşlerin yeni olmuş birde ama ameliyatın üstünden çok zaman geçen ama hala şiş diyenler var. anlayamıyorum. neden öyle??

canım sana da cevap yazıcam ama şu an acil dışarı çıkmam gerekiyor, döndüğümde yazıcam kaydirigubbakcemile3

benim burnum şişken bile bu sitede ünlü olan diğer bir doktorun(isim vermeyeceğimdir) hastalarından daha şiş değildi =) ben burada o doktorun hastalarını da gördüm , onlarınki benimkinden 3 kat şişti valla =)
ben burnum şiş demiştim ama normaldi , benim bugün daha 20. günüm =) onu yazdığımda daha da yeniydi , bir de ben normalde de durup dururken yüzü , bacakları şişen bir insanım, bu bende eskiden beri var ve nedenini doktorlar bulamıyor , bunun üzerine bir de regl eklenince yüzüm dahil baya bi şiştim tabi , onu yazdığım gün regl de olmuştum
bugün 20. gün baya inmişti şişlikler
barış beyin masajından sonra daha da indi, çok zarifleşti birden =)
zaten şu an sırt kısmında ödem kalmadı hiç
sadece ucunda birazcık var normal olarak , o da heryerde okuyorum sanırım 3 ayda geçiyormuş

mrb..Evet benim tereddütlerim çok fazlaydı.Ben Barış Çakır'a olmayı düşündüğüm zamanlarda her hafta bir revizyon haberi duydum.Başlangıçta memnun olup sonra burun ucu düşenler, beğenmeyenler bunlar beni tam doktoruma karar vermişken birden kararımı olumsuz etkiledi.Ondan sonra görüştüğüm doktorlarda bende olumlu izlenim yaratmadı.Barış Çakır'dan vazgeçemedim ama yinede hala kararsızım bir kere daha randevu almam gerek sen görüştün mü kendisiyle?

Back