• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Oralet canım ben senin yazını iyice okuyunca o kişinin ben olmadığını anladım fakat gene de açıklama yaptım.Senin ve sezofrenin burunlarınızdan memnun olmanıza çok seviniyorum.İnş. tüm arkadaşlar çok mutlu olur.Bu arada forumdaki yeni arkadaşlara resim görmek istiyorlarsa ameliyat olan kişilere arkadaşık teklifi göndersinler ve isterlerse kabul edilmek için de resim için olduğunu belirtir küçük bir mesaj yazsınlar böylelikle profili özel arkadaşların resimlerini görebilirler profili açık arkadaşların resimlerini de direkt profile tıklayıp yada albüm kısmında görebilirler.

Oralet canım ben senin yazını iyice okuyunca o kişinin ben olmadığını anladım fakat gene de açıklama yaptım.Senin ve sezofrenin burunlarınızdan memnun olmanıza çok seviniyorum.İnş. tüm arkadaşlar çok mutlu olur.Bu arada forumdaki yeni arkadaşlara resim görmek istiyorlarsa ameliyat olan kişilere arkadaşık teklifi göndersinler ve isterlerse kabul edilmek için de resim için olduğunu belirtir küçük bir mesaj yazsınlar böylelikle profili özel arkadaşların resimlerini görebilirler profili açık arkadaşların resimlerini de direkt profile tıklayıp yada albüm kısmında görebilirler.

siz yaptırdınız mı burnunuzu?

arkadaslar bu arada bu blogtaki kişilere arkadaslık talebi yolluorm, özel mesaj gönderemediğimden nedenini acıklayamıorm,amacım barıs beyn yaptıgı burunları görmek :)

forumda yazılan ve yapılan her yoruma inanmayın lütfen iyi araştırın. unutmayınkı bazı doktorlarımız bu işi ne yazıkki ticarete dökmüş forumda da rahatlıkla bunu görebilirsiniz. bazı doktorlarımızın sadece bu forumdan hasta toplayan elemeanları var. siz de bunlardan olmayın. ben şu doktor iyidir demiyorum sadece araştırın ve öyle karar verin diyorum.
farklı bir teknik bulduğunu söyleyip laf cambazlığı yapan doktorlara da inanmayın. dediğim gibi var olan bir şeyi sadece kendisi bulmuş gibi gösteriyor ama durum öyle değil. doktor beye siz neden bunları interntetten hastalara anlatmıyorsunz dedim. bunları anlatmaya başladığında muayenehanene gelecek mafyayı da göze alman gerek, ama sen bunları anlatabilirisn sen sonuçta hastasın kımse kapına dayanmaz dedi. ben de kendime borç bildim. bilinçli olun kızlar.
bu arada bende de burun eğriliği var. 18 yaşından beri düşünüyorum bu ameliyatı. doktor konusunda kbb ile estetik doktorları arasında kaldım. kararsızım bıraz...bilmiyorumkismile

aynen katılıyorum.. bazen öyle yorumlar yazılar okuyorum ki doktor ağzından çıkabilecek laflar kullanılıyor.. En güzeli doktorla bizzat görüşmek daha sonra karar vermek ya da vazgeçmek.. Ameliyat olacak herkese başarılar..

Son düzenleme:
Buradaki herkes bu ameliyatı olabilmek için maddi ve manevi bir bedelin altına giriyor herkesin ortak bir amacı bu işlemler sonunda "mutlu" olabilmek.

Geçmişteki yazılarına bakınca ve dayanağı belli olmayan yorumlarından dolayı ve tam olarak "derdini" anlayamadımdan dolayı sana resim göndermek istemiyorum.

Barış Bey'e 1 Eylülde ameliyat olan hastanızın resmini görmek istiyorum dersin tabi gidecek olursan bütün arşivime bakabilirsin.

Dayanağı olmayan yorumla neyi kastettiniz anlamadım.Bukadar şüpheyle yaklaşmanızın sebebinide anlayamadım.Derdim falan da yok sadece endişelerim vardı oda tek sebebi tam karar verdiğim aşamada revizyonların patlak vermesidir.Barış Çakır bu işi en iyi yapan isimlerden birkaçı ben birkaç doktor ile görüşmüştüm hiç tatmin etmedi.Baştan eder gibi oluyor sonra yine acabalar..
Resim göstermek istemiyorsanız sizin en doğal hakkınız fakat herkesi bir kefeye koymanız oldukça yanlış, göstermesenizde teşekkür ediyorum.

Ben direkt senin burnunla ilgili görüşümü bildireyim zaten bu saatten sonra görünen köy kılavuz istemeyecektir, reklam yapanları da görebiliyoruz bu yazdıklarınla da pekiştirmiş olduk yazılıp çizilenleri teşekkür ederim hakkaten iyi oldu söylediğin.
Çünkü artık bana tak etmişti.
Bence kbb tedaviyi iyi yapar kabul ama estetik cerrah kadar görüntüde güzel sağlam bir iş çıkaramaz hani çıkardıkları vardır illaki ama bunu %'sel olarak ele alırsak estetik cerrahlar ağır basar. Sonuçta estetik ameliyat yapanlar bir nev'i sanatçı ruhlu hatta ruhu bırak tepeden tırnağa sanatçı insanlar, bununla ilgili eğitimler alıyorlar kendilerini bu alanda geliştiriyorlar ve kemik eğriliği, burun etleri, nefes problemlerini de aynı şekilde çözüyorlar.

meraba oralet,
özelden sana cevap yazmıştım. ben de cevabım gitti de sen yollamadın sanıyordum meğer mesaj sayım 50 yi bulmadan cevaap yazamıyormuşum:1no2: bu forumu bır çözemedim gitti.forumda yenı sayılırım. ben sana emailimi nasıl yolluyabilirim? burdan yazmama da izin vermiyorlar

benım profılım acık amelıyat olmak ıstıyen yenı arkadaslar benım sayfama dırek gıdıp resımlerıme bakabılırlerr:))) ben cok memnunum burnumdan darısı herkesın basınaa:))

Arkadaşlar selam
42 yaşındayım.
Kaşlarımda ve yanak kısımlarımda sarkma ve göz kenarımda kaz ayağı denen kırışıklıklardan var yüzümde.
Yüz germe istemiyorum ama botoks da yaptırdım hiç iyi olmadıydı. Yanak kısımlarıma doğru göz altlarımda şişme yaptı ve kırışıklıklarıma da etkisi olmadıydı pek. Yüz asma yaptırmayı düşündüm. ancak onunda etkisi kısa sürüyor diye okudum.barış beye yüz askılama yaptıran yada botoks yaptıran varmı. belki botoksumu yapan iyi yapamamıştır dye düşünüp iyi bir botoks uzmanı bulursam tekrar denesemmi diyorum. kararsızım. yardım edin lütfen

Kızlar profilim açık merak eden arkdaşlar bakabilir=]

nilsolt
resimlerde çok iyi çıkmış gerçekten. çok doğal ve kesinlikle estetikliyim diye bağırmıyor. çok beğendim.eski halini koymamışsın ama bu halı çok hoş. bende kırık kaynaklı eğrilik var. içte eğikli var ve dıştan da belli oluyor. eski burunlarınızı bilemediğim için endişeleniyorum benden de böyle güzel burun çıkar mı diyeeyvahedigeldismile

Cnm senin de indikce daha guzellesmis yaa.. Ben bu son hallerini gormemistim :) Ay cok guzel olmuusssss. Ben de istiyorumm

teşekkür ederim canım =)
aslında hala şiş baya, bugün 25. günüm , son hali nasıl olacak ben de merak ediyorum =)

senin burnun daha da güzel olur , çünkü senin zaten minik ve kalkık bir burnun var tuscuk şirini =)

kacakgirl burnun için tek kelime soyleyebılırım muhtesem otesı yaa tam benım hayalımdekı burunu yapmıss sana barıs çakır ellerıne saglık masallh dıcem nazarım degmesın offf çok kararsız kalıorum ama emre ılhan barıs çakır yakup avsar arasında sıkıstım kaldımm yaaa

slm arkadaslar burda barıs beye amalıyet olup profılınde resımlerı olan arkadasalae benı arkadas olarak eklerselse çokkk sevınırım şiddetle barıs beyın yaptıgı burunları gormek ıstıyrm çok pımpırıklıyım nekadar cok ornek gorursem o kadar kolay karar erebılırım yoksa bu doktor secımı benım için işim içinden çıkılmaz korkunc bı hal almaya basladı yardım lutfennnnn

Back