Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Evet , tekrar geldim canım =)
Gerçi bir öncekinde de baya açıklamışım
Benim şişlerim çok azaldı son 5 günde.
Bu arada ben hiç morarmadım ameliyattan sonra. Bu da çok güzel birşey bence.
Ameliyattan sonra bir de morluk kapatmayla uğraşmadım =)
aslında bunların hepsi işin hikayesi
önemli olan sonuçtan memnun kalmak kaydirigubbakcemile2
bu arada arkadaşlar barış beyin hepinize selamı vardı, söylemeyi unuttum :kedi:

Aleykum selam :)

Off daha ameliyatima 2 ay 1 hafta var :S

Bu arada ben Baris'a ameliyat olan ve burun ucu dusen kimse gormedim daha?? Oldu mu boyle birsey? Benim bildigim yeni nesil ameliyatlarda artik zaten boyle bir problem olusmuyormus, doktorlar baya asmislar kendilerini.

doktor doktor gezmek sıkıyor beni. bir tane doktorun yanına gittim. bu sitede çok meşhur. acayip gaz veren garip hastaları var. düzenli olarak senelerce forumu takip edip, herrr mesaja herr mesaja cevap hiç işi gücü yokmuş gibi yetiştiren (anormal olan bunu ameliyatlarından çok çok sonra, bi kaç sene sonra bile düzenli yapmaları), yönlendiren. garip bir durum. ve kesinlikle ne hasta yaklaşımını nede burunlarını beğenmedim. daha sonra internete çok inanmamaya ve yapılan burunlara bakmaya karar verdim. açıkçası benim biraz acelem var. barış beyin işlerini beğendim. daha fazla oyalanmak istemiyorum.. neticede biliyorumki süper doktorun yanında şans, doku, burnunun yapısıda önemli. ya Allah diyip gideceğim artık sempatik kasımın başına gün aldım bile. ameliyatın gidişatına göre ve ameliyat sonrası da bilgilendirmek maksatlı mesajımı yazacağım. insanlar gerçek tecrübelerden objektif olarak faydalansınlar istiyorum.

öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için. dediklerine katılıyıorum. şu meşhur doktoruda anladım ve bu fikirlerine de katılıyorum. bende gittim çünkü oraya. son olarak özel mesaj hakkım yok. bende fotoğraflarınızı görebilir miyim rica etsem. mail adresinzii bana yazsanız mesajla ben eklerim.
teşekkürler.

Ben Barış Çakır'a 2010 Şubatta göğüs ve Eylül ayında ise burun ameliyatı oldum.

Ne bu sitede ne de başka sitelerde yazılıp çizilenlerden de etkilenip karar vermedim. İnternette arama yaparken şans eseri ilk ona denk geldim, görüşmeye gittim ameliyatlarla ilgili ilk bilgileri 1.ağızdan öğrendim ve bu işlere giriştim.

Ben ameliyat olmayı düşünen ama daha doktorla görüşmeden bir yargıya varan kişilere bir anlam veremiyorum.

Doktor kim olursa olsun görüşmeye gidilir alınan izlenime yada çizilen işlem yoluna göre karar verilir. Burada sağlam bir arşiv edinecek kadar resim isteyenler var. Bu resimler doktorlarda da var. Senelerce bir defada olup kurtulayım düşüncesiyle araştırdıkları ameliyatı erteliyorda erteliyorlar. Tereddüt varsa başka doktora yönelirsin aslında.

Barış Bey'e ilk yaptırdığım tasarımım düz bir burundu. 1 ay sonra kalkık bir burun tasarımı yaptırdım. Eğer ilk tasarımımda ısrarcı olsaydım belki bende revizyon düşünen kişiler araında olacaktım.
Bu başarısız bir ameliyatı değil istenilenin tam olarak doktora aktarılamaması olur kesinlikle.
Barış Bey'in revizyonları da genelde bu yönde.

Sen Barış Bey ile görüş eğer aklına yatarsa zaten yaptırırsın yok arkadaş hala tereddüt hala tereddüt ediyorum diyorsan mutluluğunu zaman harcayarak erteleme, piyasada doktorda çok, hasta da. Git birebir görüş öyle karar ver.
Sevgilerimle :))

Ben doktor kısmında tam karar verdiğim esnada revizyonlar çıkınca kafamın karıştığını vazgeçtiğimi belirttim.Barış Çakır'la görüştükten sonra olanlardı bunlar ama daha sonra baskın çıkacak bir doktor görüşmesi yapmadım yaptıklarım tatmin edici değildi.Barış Çakır'la o yüzden tekrar randevu alıp daha detaylı bir görüşme fırsatı sağlamam gerek.
Maddi ve manevi olarak buna hazır olmak çok zamanımı aldı olmuşken iyisi olsun diye ince eleyip sık dokuyorum.Son zamanlardaki yazıları tekrar takibe aldım.Memnun olanlar artmış buda beni umutlandırmadı değil.O yüzden resimlerinizi görmek isterim..

Buradaki herkes bu ameliyatı olabilmek için maddi ve manevi bir bedelin altına giriyor herkesin ortak bir amacı bu işlemler sonunda "mutlu" olabilmek.

Geçmişteki yazılarına bakınca ve dayanağı belli olmayan yorumlarından dolayı ve tam olarak "derdini" anlayamadımdan dolayı sana resim göndermek istemiyorum.

Barış Bey'e 1 Eylülde ameliyat olan hastanızın resmini görmek istiyorum dersin tabi gidecek olursan bütün arşivime bakabilirsin.

Ne gariptir ki 30 Ağustosta Barış Çakır' a ameliyatımı iptal ettim xxxx doktora ameliyat oluyorum şu şu şu sebeplerden dolayı açıklama yaparken üstü açık direkt doktor reklamı yapan arkadaş bir anda piyasadan kaybolmuştu. Hatırlayan bilir!! ??

Ben de biliyorum çünkü sözüm ona aynı gün ve saatte ameliyatlarımız vardı.

* Dedim ki; iki ihtimal var ya bu kişi xxx doktora ameliyat oldu ve memnun olmadı yazıp çizmiyor.
* Ya da düpedüz reklam yapmak amacıyla girdi ve bunu yaptı çıktı.

Hastaneye gittiğimde rica ettim tek bir soru sordum görevlilere: "30 Ağustos tarihinde ameliyat iptali görüyor musunuz ?"
İsim veremeyiz dediler dedim sadece tek soru evet - hayır.
Aldığım cevaba şaşırmadım çünkü olasılıklar gayet net belliydi.
Ameliyat iptali falan yok!!!

Benim burada bulunma amacım, daha önce hayatımda görmediğim insanlarla bir şeyler paylaşmak ve bilgi sahibi olmak. Ben iki ameliyat geçirdim sürüncemede bıraktığım cümlelerim yok, ne istediğimi biliyorum burada bulunma amacımı biliyorum!

Burayı ticarethane gibi kullananlara, doktorlarının reklamını yapanları da çıplak gözle seçebiliyorum.
Arkadaş bilmemne doktoruna ameliyat olacaksan onunda sayfası var git oraya yaz.

Sonuçta ameliyata girdiğimeden önce hepimiz kendimizi emanet edeceğimiz insanlara güvenerek kapadık gözlerimizi.

Eğer güven vermiyorsa doktorunuz başka doktor bulursunuz. Ben o yüzden buradaki herkese söylüyorum, ameliyat olsanızda olmasanızda burada yazılanlardan çok gidip doktorla hatta birden fazla doktorla görüşün o enerjiyi görün ona göre karar verin.

Arkadaşlar piyasada doktorda çok, hasta da herkesin yolu açık olsun.

Oralet senin söylediğin kişi ben miyim bilmiyorum ben 30 ağustosta barış çakıra randevu almıştım bu doğru kendisiyle 3 kere görüşmüştüm fakat 3. ameliyatım olacağı için ve fena olmayan bir burnum olduğu için ve de 2. görüşmede ona iki sayfa çok uzun nasıl bir burun isteyip istemediğime dair kağıt verdiğim için barış bey beni çok korkuyor buldu ve zaten beni pek ameliyat etmeyi istemiyordu ben çok istediğim için yapacaktı ,beni memorialın piskoloğuna gönderdi piskoloğa da tabi ki çok korkutuğumu söyledim bu yüzden de piskoloğ tarih için onay vermedi ve barış bey de ameliyatımı şubata erteledi.Bunları daha önceki mesajlarımda yazmış olmam lazım şimdi ben kendimde kontrol edeceğim herhalde ben değilim dediğin kişi çünkü ben ameliyatımı iptal ettiğimi söylemişimdir fakat ..... doktora ameliyat oluyorum asla yazmadım.
Benim de burdaki amacım kesinlikle doğru bilgi alış verişi hele benim gibi üçüncü kez ameliyat olmayı düşünüyorsanız bu hayati önem taşıyor .Barış bey ameliyatımı ertelediği gün beni daha güzelleştirmek için yüzümdeki beni aldı birde hafiften dudaklarımı kalınlaştırdı ben bunları bile yazdım ne yaşadıysam yazdım.Ben bu forum sayesinde 3 doktorla görüşme yaptım biride barış beydi diğerleriyle fikir sahibi olmak için yaptım hep aklımdaki doktor barış beydi hala da o daha önce 4 -5 tane doktorla görüştüm .Barış beyi seçme sebebimde çok basit gördüğüm en güzel ve en doğal burunları yapıyor.Kendisi görüşülmez ve ulaşılmaz değil kendisiyle görüşüp konuşabiliyorsunuz ve ayrıca çok çok önemli ve bence hayati bir konu size görüşmelerinzde tasarım yapıyor ve bunu sizin mailinize yolluyor ben diğer ameliyatlarımda tasarım elimde olsaydı belki üçüncü ameliyatı düşünmezdim.Bu arada ameliyat olmadan tasarım yapmayan doktorlar da var.Barış beyin en beğendiğim burnu dilemgizin burnu çok çok güzel gerçek anlamda harika hani herkes resimlere çok çok güzel harika mükemmel yazıyor ya bu gerçek anlamda öyle bu burun bence türkiyedeki ve dünyadaki en doğal ve güzel yaılmış burun keşke benimki de öyle olsa o zaman hiç korkmam. bu arada benim burun için de nefes problemimde var o yüzden de ameliyat olmam lazım.Herkese mutluluk, sağlık,başarı ve çok güzel burunlar dilerim.

meraba arkadaşlar,
bu foruma yeni yazıyorum ben de barış beyle görüştüm ve kendim mühendis olduğum için bana biraz detaylı anlattı yaptığı işi ve çok başarılı buldum kendisini. gerçekten kendisinde iyi bir mühendis kafası var. işini iyi biliyor 5 ya da 10 sene sonra daha iyi yerlere de gelir. ben bir konuya açıklık getirmek isitiyorum. ben barış beyden önce bir doktorla daha görüştüm. kendisi bir kbb doktoru idi. o da gerçekten çok başarılı ve iyi de burun yapıyor. bızzat ameliyat olan arkadaşım var çok memnun ve güzel kalkık bir burun yapmış. onunla bu sizin kafanızı karıştıran mesele olan forumlarda bazı doktorların gereğinden fazla övülmesi meselesini konuştuk.işin iç yuzunu bıraz anlattı ben de kendisine dedimki bana borç olsun ben de bunu gidip forumda anlatacağım.
kk yakın bır zamanda burda çok övülen(ismini veremem verirsem bu yazıyı da silerler okuyamazsınız:1no2:) bir doktor tarafından kısmen ya da tamamen bilemiyorum, satın alınmış. ve kasıtlı olarak bu doktor hakkında sürekli abartılı yazılar yazılıyor. yok şöyle iyi yok böyle bir doktor, mükemmel, daha iyisi yok gibi....ve böyle haberlerle hasta profilini ve sayısını artırıyorlar, bundan dolayı da ücretleri astronomik rakamlara ulaşıyor. hastalar da ücret ne kadar fazla olursa o kadar iyidir die düşünüp daha fazla ilgi gösteriyor. doktor bey bana kızdı nasıl böyle insanlara inanırsınız, sen bir de okumuş birisin, sizin gibiler de inanırsa diğerleri ne yapsın dedi, kaldım böyle. burada o doktorun hakında düzenli olarak hastası olmadığı halde yazı yazan elemanları varmış. yazacak daha çok şey var da bu kadar yeter şimdilik.
böyle şeylere gelmeyın lütfen doktorunuzun yaptığı burunlara bakın ve iki üç lafa inanıp bir sürü para dökmeyın. lmaz:

Canım ya ben seni biliyorum, okuyorum üzerine alınması gerekenlarin alınmayıp senin alınmana üzüldüm doğrusu. Senle uzaktan yakından alakası yok yazdıklarımın tarih denk gelmiş. Ki ben 30 Ağustos tarihine o kişinin ameliyat tarihi aldığına da inanmıyorum. Öyle bir tarih yok ki iptal olan ameliyatta olsun. Seninki tesadüf olmuş ama yine de duygularını dile getirdiğin icin teşekkür ederim.
Dilemgizin burnu konusunda senle hemfikiriz :) Gerçekten bir burun değil bambaşka bir kız yaratmış sanki. Favorilerim arasındadır :)
Bu arada burnun bence güzeldir ki yeni bir operasyon yapmıyordur. Sen canını sıkma yazdıklarımın senle alakası yok öpüyorum seni

Hay yaşa zamane84 işin iç yüzünü tam olarak bilemesemde tahmin ettiğim bir durumdu. Ticarethane tabirim bu yazıya cuk diye oturmuş oldu.
Dediğin gibi yazacak çok şey var. Buraya bu tür elemanlar istemiyorum ben. Hayalini kurduğu bir umut olan ameliyatı burada ne doktoru görmüş, ne görüşmüş, ne ameliyat olmuş kişilerce yorum yapılması çok basitleştiriyor bu alanı.
Onun için burada yazılan çizilenlere değil gidip doktorunuzla görüşün orada resimlere bakın sorularınızı sorun ona göre karar verin diyorum. Burada bizim birbirimize destek olabileceğimiz konu ameliyat öncesi ve sonrası hazırlık yapılan tasarımlar hakkında fikir vermek olabilir.
Burada bulunma amacını saptırmamalı kimse parasını, zamanını, hayatını bu ameliyatlara endeksleyen insanlar var ki bende bunlardan biriydim.
Ama ben geçirdiğim ameliyatlarda bu siteden etkilenmemiştim bu siteye yazmadan önce ameliyat tarihim belliydi.

Barış Bey'in ne kadar başarılı bir doktor olduğu, yaptığı işler ortada senin dediğin gibi kendisine ulaşmak çok zor değil. Gidilir, anlaşılır veya anlaşılmaz bir karara varılır.
Olay budur. Sonuçlar da ortadır. :)

verdiğin önemli bilgi için teşekkürler zamane84

ben de diyorum x doktorun yaptığı burunlar hiç güzel değil, neden bu kadar pahalı ?
cidden güzel değil, nasıl beğeniyorlar yahu
güzellik göreceli kavram diye boşuna dememişler ama burada görecelilik yerine dönen başka birşeyler varmış demek

o birden bire kaybolan arkadaş nişanlanacak mıydı, evlenecek miydi , bu yüzden şişlikler benim için önemli deyip başka bir doktoru tercih ettiğini söylemişti. bir rivayete göre o dokturun tekniği ile hiç morluk , şişlik olmuyormuş , muş muş da mış mış, bu rivayeti de kendisi anlatmıştı . şimdi bakıyorum bu arkadaşın eski mesajlarına , 6-7 tane mesajı var. Hepsi de nedense sadece bu topicte. Benim anlamadığım ben bir doktora karar vermişsem en çok o doktorun sayfasında soru sorar, o doktorun hastalarıyla iletişim kurmaya çalışırdım.
Misal ben barış beye ameliyat oldum , şimdi sorularımın cevaplarını burada değil de başka bir doktorun sayfasında neden arayayım?

Hadi yine de her ihtimal dahilinde o arkadaşın söyledikleri doğru da olabilir.Ama keşke geri dönse ve bizi aydınlatsa. Mesela ben de çok merak ediyorum morluğu , şişliği oldu mu? =)

Cidden merak ediyorum, benim hiç morluğum olmadı çünkü , hatta benimle aynı gün ameliyat olan kızı da görmüştüm tamponları aldırmaya gittiğimde, o da hiç morarmamıştı.
Şimdi doğal olarak merak ediyoruz tabi, biz morarmadık acaba o arkadaş morardı mı? =))

Bu arada burada şüphe çekici mesajları olan başka arkadaşlar da var, onlara da buradan sesleniyorum, lütfen böyle birşey yapıyorsanız bile dikkatli yapın, mantık çerçevesinde yapın, farkediliyorsunuz

Son düzenleme:
forumda yazılan ve yapılan her yoruma inanmayın lütfen iyi araştırın. unutmayınkı bazı doktorlarımız bu işi ne yazıkki ticarete dökmüş forumda da rahatlıkla bunu görebilirsiniz. bazı doktorlarımızın sadece bu forumdan hasta toplayan elemeanları var. siz de bunlardan olmayın. ben şu doktor iyidir demiyorum sadece araştırın ve öyle karar verin diyorum.
farklı bir teknik bulduğunu söyleyip laf cambazlığı yapan doktorlara da inanmayın. dediğim gibi var olan bir şeyi sadece kendisi bulmuş gibi gösteriyor ama durum öyle değil. doktor beye siz neden bunları interntetten hastalara anlatmıyorsunz dedim. bunları anlatmaya başladığında muayenehanene gelecek mafyayı da göze alman gerek, ama sen bunları anlatabilirisn sen sonuçta hastasın kımse kapına dayanmaz dedi. ben de kendime borç bildim. bilinçli olun kızlar.
bu arada bende de burun eğriliği var. 18 yaşından beri düşünüyorum bu ameliyatı. doktor konusunda kbb ile estetik doktorları arasında kaldım. kararsızım bıraz...bilmiyorumkismile

bu arada arkadaşlar barış beye ameliyat olup kendi sayfasında ameliyat sonrası resimleri olanlar varsa benı arkadaş olarak ekleyebilir mi? görüşmede resimler görmüştüm ama çok hızlı geçmiştik..

Ben direkt senin burnunla ilgili görüşümü bildireyim zaten bu saatten sonra görünen köy kılavuz istemeyecektir, reklam yapanları da görebiliyoruz bu yazdıklarınla da pekiştirmiş olduk yazılıp çizilenleri teşekkür ederim hakkaten iyi oldu söylediğin.
Çünkü artık bana tak etmişti.
Bence kbb tedaviyi iyi yapar kabul ama estetik cerrah kadar görüntüde güzel sağlam bir iş çıkaramaz hani çıkardıkları vardır illaki ama bunu %'sel olarak ele alırsak estetik cerrahlar ağır basar. Sonuçta estetik ameliyat yapanlar bir nev'i sanatçı ruhlu hatta ruhu bırak tepeden tırnağa sanatçı insanlar, bununla ilgili eğitimler alıyorlar kendilerini bu alanda geliştiriyorlar ve kemik eğriliği, burun etleri, nefes problemlerini de aynı şekilde çözüyorlar.

kızlar barıs beye burun amelıyatı yaptıranların tasarım ve sonuc resımlerını görebilme ihtimalim var mı, geçmişte yazılan yazıları da okudum ama resimleri göremedim. bnde görmek istiyorummm:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…