oraletcim uzun süredir giremiodum topluca okudum yazılanları öncelikle istediğin burna kavuşmana çok sevindim:)zaten sen bu kadar pozitif oldukça işlerin yolunda gitmemesi mümkün değil:)bugün anneme söyledim bayılıyorum bu kızın bu huyuna dedim,keşke bende biraz senin gibi olabilsem:))))bende senin burnuna bir boncuktakıyımda nazarlara gelme sakın:)çok öpüyorm.....
Sağol canım teşekkür ederim :)) Bu arada gördüğüme sevindim seni :)) 20 Ekim ameliyat tarihin dimi notlarımın arasında var :) Yine o pozitif halime dönmeye başladım yine içim kıppır kıppır tam aşık olacak havamdayım :))
Ben hiç ameliyata odaklanmadım. Hep 3 ila 6 ay sonrası rahatlığımı düşündüm. Düşündükçe keyiflendim, keyiflendikçe enerjim tavan yaptı. İlk etapta haliyle bir anestezi alıyorsun bünyeye, bir değişiklik yaşıyorsun yeri geliyor yadırgayabiliyorsun ama bu da ameliyatların ön koşulu. Ben sonuca odaklandığım için her zaman aradaki gelişmeye takılmıyorum. Giriş-Sonuç işi bitiriyorum :))) Sen de hiçç kasma canım sonuca odaklan öpüyorum
** Bu arada öyle yazıldığı kadar kolay değil bu işler diyebilirsiniz ama hakkaten yazıldığı kadar kolay hepsi tarafımca denenmiştir. Az cesaret gerisi gelir.. **