• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

oraletcim uzun süredir giremiodum topluca okudum yazılanları öncelikle istediğin burna kavuşmana çok sevindim:)zaten sen bu kadar pozitif oldukça işlerin yolunda gitmemesi mümkün değil:)bugün anneme söyledim bayılıyorum bu kızın bu huyuna dedim,keşke bende biraz senin gibi olabilsem:))))bende senin burnuna bir boncuk:nazar:takıyımda nazarlara gelme sakın:)çok öpüyorm.....

Sağol canım teşekkür ederim :)) Bu arada gördüğüme sevindim seni :)) 20 Ekim ameliyat tarihin dimi notlarımın arasında var :) Yine o pozitif halime dönmeye başladım yine içim kıppır kıppır tam aşık olacak havamdayım :))
Ben hiç ameliyata odaklanmadım. Hep 3 ila 6 ay sonrası rahatlığımı düşündüm. Düşündükçe keyiflendim, keyiflendikçe enerjim tavan yaptı. İlk etapta haliyle bir anestezi alıyorsun bünyeye, bir değişiklik yaşıyorsun yeri geliyor yadırgayabiliyorsun ama bu da ameliyatların ön koşulu. Ben sonuca odaklandığım için her zaman aradaki gelişmeye takılmıyorum. Giriş-Sonuç işi bitiriyorum :))) Sen de hiçç kasma canım sonuca odaklan öpüyorum;)

** Bu arada öyle yazıldığı kadar kolay değil bu işler diyebilirsiniz ama hakkaten yazıldığı kadar kolay hepsi tarafımca denenmiştir. Az cesaret gerisi gelir.. **

bu arada ameliyat olan arkadaşlar
alçılıyken burnunuzda oluşan kurumuş kan pıhtıları için ne yaptınız?
okyanus suyu işe yaramıyor

Ameliyat olan arkadaş olarak cevap vereyim; günde 3 kez okyanus suyu fısfıslıyodum ben sonra da ucu pamuklu temizleme çöpleriyle temizliyordum. Biraz can yakabiliyor bu işlemler hassas yerlere temas ettikçe. Senin zaten bugün alçın çıkacak muhtemelen Barış Bey pıhtılaşan kanları da temizleyecektir.

Arkadaşlaaaaaaaaaaaaarrr
Size çok güzel bir haberim var
Bugün alçım çıktıı, çok mutluyumm, burnum çok güzel olmuuuuş
Barış beyin ellerine sağlık, bana çok yakışan bir burun yapmış sağolsun
Kalkık diye o kadar üzülmüştüm ama şu an o kadar mutluyum ki delikafadulden
O kalkıklıktan eser kalmadı, 10 günde neredeyse 1 cm indi burun ucum
bu bir mucize olmalıkaydirigubbakcemile5
şu anki burnumun güzelliği bir mucize olmalı yaa
Sizlere de bitmez tükenmez desteğiniz için minnettarım
Ne kadar iyi insanlarsınız sizz opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Arkadaşlaaaaaaaaaaaaarrr

canim senin adina cok sevindim. Sana demistim. alcin ve özellikle tamponlar cikinca kalkiklik farkli duracak diye. Ama bu kadar mutlu olmana cok sevindim. Güle Güle kullan yeni burnunu :)

Arkadaşlaaaaaaaaaaaaarrr

çoooook sevindim canım,güle güle kullan yeni güzel burnunu:))))

Arkadaşlaaaaaaaaaaaaarrr
canım çok çok sevindim senin adına biz sana demiştik zaten kalkıklık konusunu inş, zamanla çok daha güzel olacak.darısı benim ve diğer kişilerin başına

kafayı yemııs dusler adına nekadar sevındım endıselerının yerını mutlulukla doldurman cok guzel cok cok sevındım umarım resımlerını paylaşırsın

slm ben de ikinci ameliyatı barış beye düşünüyom ama kararsızım yardımcı olur musunuz

slm ben de ikinci ameliyatı barış beye düşünüyom ama kararsızım yardımcı olur musunuz
bu arada arkadşlık yolladım

off :S ben de 3. yu olacagim. emin deilim ama baris cakir mi emre ilhan mi karar veremiyorum :(((((

offf bende aynı sekılde hala karar veremedim sürekli gelgitlerdeyim emre beyinde barış beyinde cok başarılı revizyonları var ama karar vermek cok zor

Back