Canım tasarımın gayet hoş olmuş eğer senin içinde herşey tamamsa kendini hazır hissediyorsan ameliyat tarihi alabilirsin bence.En güzel sağlıklı burunlar hepimizin olsun.Kizlar tasarimimi koydum fotograf albumume. Ne diyorsunuz eyvahedigeldismile Doktorcugumdan ameliyat tarihini alayim mi artik
Kizlar tasarimimi koydum fotograf albumume. Ne diyorsunuz eyvahedigeldismile Doktorcugumdan ameliyat tarihini alayim mi artik
tasarımını çok beğendim sadece birtanemi çalştınız yoksa favorin bu tasarımmıydı?cok begendim gönül rahatlığıyla tarihini almalısın
dostum süper olmuş durduğun kabahat :)) kalkıklığı tam benim istediğim gibi emin ol geç kaldığın günler için kendine çok kızacaksın :) hemen gününü almalısın kesinlikle ! :)
Canim kalkikligini hic degistirmiyordu. Benim burnum aslinda kalkik baya delikleri filan da kucucuk. Ama ucundaki topluk gitsin diye orayi da duzlestirin dedim, daha da kalkmis oldu. Zaten degisiklik yapsin diye yalllllvardim. Yok burnun iyi gerek yok filan diyodu. Topu kuculsun diyorum, yok kaldirmam filan diyo :1rolleyes: Cok dogalliktan yana tabii.. Ama benim burnum asimetrik yani kemigi bi tarafa egri. Oyle olunca ikna etmek cok kolay oldu. Burnum diger taraftan cok duzgun inanmazsinizD Bu cirkin tarafi burnumun.. Bildigin iki taraftan ayni degilim ya sinir bozucu :S
Dostum aynı şekilde bende bu konuda çok yordum Barış Bey'ibende düşen burun ucu biraz kaldırılacak biraz da kavis verilecekti. İkimizin istediğinin tam ortası bir burunda el sıkıştık o daha doğal ben daha kavisli ve kalkık havalı bir burun istedim. son halini kendisine bırakacağım şu anki görüntüden daha iyi bir sonuç çıkaracağı kesin
Oralet, ne zamandi senin ameliyatin? 3 Eylul mydu?
3 eylülde benim ameliyatım var kaydirigubbakcemile3
kızlar ben sizin albümlerinizi göremiyorum
ameliyatıma az kaldı ve hala kafamda bir burun oluşmadı
yapılabilecekler sınırlı biliyorum ama yine de düz mü kavisli mi karar veremedim
ama dümdüz bir burun yaptırıcam sanırım boshayallersmile
Oralet, ne zamandi senin ameliyatin? 3 Eylul mydu?
Merhaba kızlar,
Ben de Barış Bey'e dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum. Kaç günde iyileşme süreci tamamlanıyor? Yani ben cumartesi yaptırıp pazartesi işe gelebilirmiyim? Ayrıca morluk,şişlik vs oldu mu? Ayrıca istediğim dudak şeklini foto olarak ekledim.Kendi dudak şeklim zaten orta kalınlıkta sadece biraz daha şişsin istiyorum ama pek abartı durmasını istemiyorum,yorumlarınızı bekliyorumm..olumunekankayizsmile
sevgileraklinialirimsmile
Saol tatlım cevap için,
Benim korkum böle ördeğimsi olmasından korkuorum. Kalıcı dolgularda genelde oluyor da bazı geçici yaptıranlarda da gördüm yandan bakınca üst dudak öne fırlamış görünüyor. Ama genelde üst dudağı hiç olmayanlarda oluyor bu sorun sanırım. Yani benim tespitim bu sadece.kaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaslar, baris bey cene buyutme ameliyati yapiyor mu? bilginiz var mi? e-mail cektim ama cevap vermediler henuz. fiyat bilginiz varsa da paylasirsaniz cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?