duffynin revizyon öncesi resimlerini görmüştüm, ama revizyon sonrasında ben de görmedim :hulya:
bence için rahat olsun, bak ben 2 senedir hiç farklı doktora yönelmedim
ben de çok zor beğenen biriyim, hatta bu sebepren 2 senedir bu ameliyatı erteliyorum
ya beğenmezsem diye, aslına bakarsan aynı şeyi hala düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
ama şöyle de birşey var ki barış beye ameliyat olanların hepsi eski halinden daha güzel şu an kaydirigubbakcemile5
bu arada kavis her burunda güzel durmuyor bence
barış bey eskiden daha düz burunlar yapıyordu ve bence onlar daha güzeldi
zevk meselesi tabii ki
kavisli burun yapmaya yeni başladı
bulbeninin burnu çok beğenilen bir burun mesela
ama hiç kavis yok, düz bir burun
dilemgizinki de öyle sayılır
onlar eski yaptığı burunlardan çünkü bayanssulusmile
umarım herkes dilediği buruna kavuşur
herkes mutlu olur
duffynin revizyon öncesi resimlerini görmüştüm, ama revizyon sonrasında ben de görmedim :hulya:
bence için rahat olsun, bak ben 2 senedir hiç farklı doktora yönelmedim
ben de çok zor beğenen biriyim, hatta bu sebepren 2 senedir bu ameliyatı erteliyorum
ya beğenmezsem diye, aslına bakarsan aynı şeyi hala düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
ama şöyle de birşey var ki barış beye ameliyat olanların hepsi eski halinden daha güzel şu an kaydirigubbakcemile5
bu arada kavis her burunda güzel durmuyor bence
barış bey eskiden daha düz burunlar yapıyordu ve bence onlar daha güzeldi
zevk meselesi tabii ki
kavisli burun yapmaya yeni başladı
bulbeninin burnu çok beğenilen bir burun mesela
ama hiç kavis yok, düz bir burun
dilemgizinki de öyle sayılır
onlar eski yaptığı burunlardan çünkü bayanssulusmile
umarım herkes dilediği buruna kavuşur
herkes mutlu olur
deniz beni cesaretlendirdin gerçekten:)önümüzdeki ay dudak dolgu yaptırmaya karar verdim gibikaydirigubbakcemile2 peki resim ekleyebilirmisin,ya da seni eklersem görebilirmiyim?:içelim:
Shezofren, evet burun deliklerini küçülttüğü örnekleri gördüm. Yalnız ben görüşmeye gittiğimde burun deliklerimden bahsettim, seninki gayet iyi gerek yok demişti, ama bana hep büyük gelir burun deliklerim. Biz sürekli incelediğimizden belki abartıyoruz bazı şeyleri ama gerekirse mutlaka küçültür tabii ama önceden konuşmakta yarar var..
Selamlar, kızlar... olumunekankayizsmile
yaklaşık 1 senedir falan burun ameliyatı ile ilgili başlıklarda dolanıyorum :)
Önce Yakup Avşar çok içime sinmişti ama ameliyat fiyatları uçunca fikrim değişti ister istemez... Ben de Barış Bey ile görüşmek istiyorum. İLk görüşme için ücret talep ediyor mu?
Benim burnumda hem kavis var hem de sağa doğru eğrik hem de ucu biraz düşük. Şimdi tabii böyle söyleyince ucube gibiymişim gibi geldi biraz kulağa ama aslında aynaya baktığımda kendimden nefret etmiyorum : )) ... en azından bazı günler...
Ama ne bileyim, saçımı istediğim gibi toplayamıyorum, bazı aksesuarları kendime yakıştıramıyorum, bazı günler kendimi çok yaşlı görünüyormuş gibi hissediyorum ve bunların sebebinin burnum olduğunu düşünüyorum. Böyle bebek gibi gözükmek istiyorum, benim de hakkım ama değil mi? boshayallersmile
Buradaki paylaşımlar çok hoşuma gitti.
Tasarım resimlerinizi görmem ve fikir almam için beni eklerseniz çok çok sevinirim. Umarım herkes hayalindeki buruna kavuşur, herkesi öptüm! opuyorumnanaktan
Sen ameliyat oldun mu tuscuk?
Yok tatlm olmadim. Diger bir konu basligi var, estetikle ilgili yine. Ordakilerin dediklerine gore ilk hafta calisamaz ve insan icine cikamazmisim. O yuzden ameliyat olmam gittikce suya dusuyor cunku asiri yogun bir insanim. Ama eger uzaktan calisma gibi birseyler ayarlarsam, kurban bayramindan hemen sonra yaptirmayi dusunuyorum .Ve maximum 3 gun ayirabilirim ameliyat ve dinlenmeye :çok üzgünüm:
benim gibi yap sen de
ben de 2 sene bekledim uygun zaman için
ve ramazan bayramına denk getirdim
sen de mesela kurban bayramına denk getir kaydirigubbakcemile2
tabi kurban bayramı tatilinde çalışmayacaksan bilmiyorumkismile
Evet aslinda cok mantikli :)
benim gibi yap sen de
ben de 2 sene bekledim uygun zaman için
ve ramazan bayramına denk getirdim
sen de mesela kurban bayramına denk getir kaydirigubbakcemile2
tabi kurban bayramı tatilinde çalışmayacaksan bilmiyorumkismile
Sana maşallah diyorum yahu 2 sene bekledin !!! ben maddi sebeplerden ötürü ağustosta olacakken eylüle sarkıttım ameliyat tarihini ve inan son 15 günüm kaldı ama ne vakit geçmiyor bir türlü iyi sabırlıymıssın dostum :)) Zaten aramızda 2 gün fark var ameliyatta :) ben muhtemelen tamponlarımı çıkarttırmaya geldiğim gün sen taburcu olacaksın geçmiş olsuna gelirim yanına :))
Evet aslinda cok mantikli :)
Benim bildiğim alçı bir hafta tampon üç gün kalıyor üçüncü gün tamponlarını aldırdığında alçının üstündeki bandajları değiştirler eğer mutlaka işe gitmen gerekiyorsa bir iki günde alçılı işe gidersin ,zaten üç günün sonunda yavaş yavaş iyileşme sürecine giriyorsun her ne kadar alçın dursa da iyileştiğini hisesedeceksin.
merhaba arkadaşlar daha çok yeni üye oldum:)Bir süredir takip ediyorum bu siteyi bende burun ameliyatı olucam 10 yıldır hep istiyordum hayal olarak okulu bitirince olucam diyordum ama sadece kendime:)1 hafta önce mezun oldum ve birdenbire ameliyat olmaya karar verdim.Barış çakırdan randevu aldım perşembeye hemen ameliyat olmak istiyorum önümüzdeki 1 ayı doluymuş 1 ay sonra nişanım 3 ay sonra düğünüm var araya biyere sıkışmaya çalışıcam yoksa 1 sene yaptıramam ve kompleksli bir gelin olurum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?