Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Amin canım sen hiç ameliyat olmamışsın çok titizsin çok iyi yapıyorsun benim üçüncü olunca ister istemez senin üç katın titiz oluyorum Barış bey çok yetenekli bu konuda bu ama doktormuzla herşeyi çok iyi konuşmamız birbirimizi çok iyi anlayıp tam bir fikir birliğine varmamız gerekiyor ,çünkü sonradan şöyle de olsamıydı böyle de olsamıydı demememiz için benim burnum için en iyisi buydu deyip bundan emin olmamız lazım bak ben birinci ameliyatı zaten mecbur oldum devlette oldum burnum kötü değildi sonra beğenmedim şu an prof olan bir doktora özelde oldum daha küçük bir burun istiyordum doktor burnumu tekrar kıralım dedi yok dedim korktum sadece ufak bir törpülenme oldu sunuçta baktım biricinci burnunmun nerdeyse aynı bir burun boşuna olmuş oldum ikinciyi bu ameliyatlar çok zor olmasa bile gene hiç kolay değil maddi ve manevi olarak insanı baya yıpratıyor keşke ikinci de istediğim gibi daha küçük bir buruna sahip olsaydım da şu an üçüncüyü olacağım demeseydim bu arada burumun içindeki nefes problemim de var tabi ki inş barış beyle tam fikir birliğine vardıktan sonra doğru zamanda ameliyat olacağım

Kavis konusu şahsen şöyle olmalı her kişi yüzüne en çok yakışacak kadar kavis yaptırmalı bunun için de düz kavisli daha çok kavisli uzun kısa daha büyük küçük vs tasarımlar yaptırmalı en çok hangisi beğendiyse Barış Beyle de herşeyi ayrıntılı konuşup karara bağlamalı ,bu arada bence bulbenin ve dilemgizin burunları düz değil gerekli oranda onlarda kavis var ama aşırıya kaçılmamış bence de herkes dileği burna kavuşur ve herkes mutlu olur

deniz beni cesaretlendirdin gerçekten:)önümüzdeki ay dudak dolgu yaptırmaya karar verdim gibikaydirigubbakcemile2 peki resim ekleyebilirmisin,ya da seni eklersem görebilirmiyim?:içelim:

Canım senin istediğin dudaklar o resimdeki dudaklar baya iddalı Barış Bey onu yapar aslında normalde Barış Bey normalde çok doğalcı biliyorsun benim dudaklarım gayet güzel ama anlaşılmıyor az yapıldı çünkü altta çok az ondan daha çok da üstte var benim dudaklarım vardı zaten ama kalın değildi üst daha inceydi sende çok haklısın yapılmışken tam kalın ve doldun iddalı olsun istiyorsun beni tabi ki ekle ama benim resmim yok canım resim koymadım.Sen şimdiki dudaklarının resmini birde istediğin dudakların resmini Barış Beye yolla bence fikrini alabilirsin yaptırmadan önce,Bu arada Barış Bey dudaklarımın yanında sol gözümün altındaki et benimi de aldı

Burun deliklerinin küçülmesi muhtemelen burun kanatlarınn küçülmesiyle oluyor bu konuda bulbenin burun kanatları çok iyi örnek çünkü onun burun kanatları küçültülmüş Ben de istiyordum kanatlarımın küçültülesini bulbeniyi gösterdi bana çok başarılı ve çok doğal olmuş tabi başkaları da vardır benim bilmediğim eğer bu konularda iseklerimiz varsa mutlaka belitmeliyiz en güzel burunlar hepimizin olsun

Selamlar, kızlar... olumunekankayizsmile
yaklaşık 1 senedir falan burun ameliyatı ile ilgili başlıklarda dolanıyorum :)
Önce Yakup Avşar çok içime sinmişti ama ameliyat fiyatları uçunca fikrim değişti ister istemez... Ben de Barış Bey ile görüşmek istiyorum. İLk görüşme için ücret talep ediyor mu?

Benim burnumda hem kavis var hem de sağa doğru eğrik hem de ucu biraz düşük. Şimdi tabii böyle söyleyince ucube gibiymişim gibi geldi biraz kulağa ama aslında aynaya baktığımda kendimden nefret etmiyorum : )) ... en azından bazı günler...
Ama ne bileyim, saçımı istediğim gibi toplayamıyorum, bazı aksesuarları kendime yakıştıramıyorum, bazı günler kendimi çok yaşlı görünüyormuş gibi hissediyorum ve bunların sebebinin burnum olduğunu düşünüyorum. Böyle bebek gibi gözükmek istiyorum, benim de hakkım ama değil mi? boshayallersmile

Buradaki paylaşımlar çok hoşuma gitti.

Tasarım resimlerinizi görmem ve fikir almam için beni eklerseniz çok çok sevinirim. Umarım herkes hayalindeki buruna kavuşur, herkesi öptüm! opuyorumnanaktan

Canım Barış Bey çok yetenekli bir doktor benimde fena olmayan bir burnum var yakında ben de daha güzel ve nefes alan bir burun için revizyon ameliyatı olacağım.Kacakkız, dilemgiz,bulbeni,angelus,mayis31ozlem,eminemir,dufy87 hatırladığım kadarıyla bunlara arkadaşlık isteği yap kacakkız onun fotolara herkese açık onu direkt görebilirsin herkese en iyi burunlar

Sen ameliyat oldun mu tuscuk?

Yok tatlm olmadim. Diger bir konu basligi var, estetikle ilgili yine. Ordakilerin dediklerine gore ilk hafta calisamaz ve insan icine cikamazmisim. O yuzden ameliyat olmam gittikce suya dusuyor cunku asiri yogun bir insanim. Ama eger uzaktan calisma gibi birseyler ayarlarsam, kurban bayramindan hemen sonra yaptirmayi dusunuyorum .Ve maximum 3 gun ayirabilirim ameliyat ve dinlenmeye :çok üzgünüm:

benim gibi yap sen de
ben de 2 sene bekledim uygun zaman için
ve ramazan bayramına denk getirdim
sen de mesela kurban bayramına denk getir kaydirigubbakcemile2
tabi kurban bayramı tatilinde çalışmayacaksan bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Evet aslinda cok mantikli :)

Arkadaşlar ne tatili yahuu :)) ben senelik izin + bayram tatili kullanacağım garanti olsun diye. şöyle içinize sine sine olun ameliyatınızı tatil kolay iş bu arada Tuscukcuğum direnlerin alınıp bandajların çözülünce rahatsın demektir doktorunla konuş kaç günde alacağını ona göre planlarını da yapmış olursun.

benim gibi yap sen de
ben de 2 sene bekledim uygun zaman için
ve ramazan bayramına denk getirdim
sen de mesela kurban bayramına denk getir kaydirigubbakcemile2
tabi kurban bayramı tatilinde çalışmayacaksan bilmiyorumkismile

Sana maşallah diyorum yahu 2 sene bekledin !!! ben maddi sebeplerden ötürü ağustosta olacakken eylüle sarkıttım ameliyat tarihini ve inan son 15 günüm kaldı ama ne vakit geçmiyor bir türlü iyi sabırlıymıssın dostum :)) Zaten aramızda 2 gün fark var ameliyatta :) ben muhtemelen tamponlarımı çıkarttırmaya geldiğim gün sen taburcu olacaksın geçmiş olsuna gelirim yanına :))

aaa
gerçekten gelsene
çok iyi olur opuyorumnanaktan

bu arada beni geçen gün memorialdan aradılar
Barış Bey'in kongresi iptal olmuş, ameliyatınızı daha erken bir tarihe alabiliriz dediler ama kabul etmedim
erken ameliyat olmak isteyen varsa bi arasın bence mafoldumben

3 günlük bir süre asla yeterli olmayacaktır şişlilkler ve morluklar bünye meselesi ama ağrı sızıya gelınce hıc denecek kadar az olablir ama kesin olarak en az 15 gun bır sure toparlamanmana yetecektir yani sosyal hayata:))girmene ayrıca ilk alcı ve ıkıncı alcının takılıp alınması baya bır sureyı alıyor

Evet aslinda cok mantikli :)

Benim bildiğim alçı bir hafta tampon üç gün kalıyor üçüncü gün tamponlarını aldırdığında alçının üstündeki bandajları değiştirler eğer mutlaka işe gitmen gerekiyorsa bir iki günde alçılı işe gidersin ,zaten üç günün sonunda yavaş yavaş iyileşme sürecine giriyorsun her ne kadar alçın dursa da iyileştiğini hisesedeceksin.

alçı konusu şu şekilde imiş
eskiden 2 alçı yaparken şimdi tek alçı yapıyormuş barış bey
o da toplam 10 gün burnumuzda kalıyormuş
ben de ramazan bayramının da içinde olduğu 10 günlük bir rapor alıcam

misserable senin albümün de yok muydu?
ben öyle biliyordum ama resimlerini göremedim =(

merhaba arkadaşlar daha çok yeni üye oldum:)Bir süredir takip ediyorum bu siteyi bende burun ameliyatı olucam 10 yıldır hep istiyordum hayal olarak okulu bitirince olucam diyordum ama sadece kendime:)1 hafta önce mezun oldum ve birdenbire ameliyat olmaya karar verdim.Barış çakırdan randevu aldım perşembeye hemen ameliyat olmak istiyorum önümüzdeki 1 ayı doluymuş 1 ay sonra nişanım 3 ay sonra düğünüm var araya biyere sıkışmaya çalışıcam yoksa 1 sene yaptıramam ve kompleksli bir gelin olurum:)

Hah tam olarak merak ettigim buydu Denizcm sagol. Alcili gitmek problem degil. Merak ettiklerim aci cekmek, dinlenmek ve goruntu kisimlariydi. Aci ve dinlenme problemi yok. Goruntumle de insanlari tiksindirmek istemiyorum ama. 5 gunde baya adam olur sanirim. Kalaninda da alcili giderim. eyvahedigeldismile

Kongrede yer acilmis dedi arkadaslardan biri. Sansini dene bence :)

Kizlar bisi sorucam, Baris Bey, kurban bayrami haftasinin ortasinda ameliyat yapar mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…