Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yapıyor canım bu konuda başarılı 31mayısa yapmıştı hem burun hem de çene
dudaklarını Barış beye geçici dolgu yaptıranlar resim ekleyebilirlermi.öncesi ve sonrası şeklindeopuyorumnanakta
Ben de pazartesi günü barış beye dudak dolgusu yaptırdım birde barış bey sol gözümün altında bir ben vardı onu da lokal olarak aldı,en çok üstte yaptı az birşey de atta yaptı dudaklarım ince değildi zaten ama üst dudağım daha inceydi o yüzden oraya daha çok yaptı ilk gün bile çok fazla şiş değildi biliyormusun doğaldı ikinci üçüncü gün daha bir oturdu doğal ve güzel yapmacık değil
peki kimlerin özel albümü var diye sorsam? kaydirigubbakcemile3
bu arada ben buraya üye olalı neredeyse 2 sene olacak, 2 senedir sadece aynı başlıkta dolaşıyorum, sonunda ameliyat olmaya zaman bulabildim :hulya:
Şu arkadaşlara teklif gönderebilirsin dilemgiz,bulbeni,eminemir bunların burunlarını ben gördüm gayet başarılı birde kacakgirl var onun resimleri herkese açık şimdilik bunllar daha var da aklıma gelmiyor
çok teşekkür ederim canım ama ben de ilk kez araştırma yapmıyorum ki opuyorumnanaktan
bulbeni ve dilemgizi biliyorum, hatta duffy yi de
hepsinin karar verme ve ameliyat süreçlerinde buradaydım
ama onlar kadar cesaretim olmadığından ancak ameliyat olabileceğim =)
ben de çok okudum bu sayfaları
ama yenilere yetişemedim maalesef
ben dilemgiz ve kaçakgirlün burunlarını çok beğeniyorum
umarım benimki de onlarınki kadar güzel olur
sen ameliyat tarihi aldın mı =)
hepimizin burnu çok süper olur inşallah
Hayatım naptın :))) 1 Eylül üstüne 2 gün daha bekleyemem hayatta inan bana
3 eylülde benim ameliyatım var kaydirigubbakcemile3
kızlar ben sizin albümlerinizi göremiyorum
ameliyatıma az kaldı ve hala kafamda bir burun oluşmadı
yapılabilecekler sınırlı biliyorum ama yine de düz mü kavisli mi karar veremedim
ama dümdüz bir burun yaptırıcam sanırım boshayallersmile
Bence bir miktar kavis iyidir. cunku duz burun erkeklere has bir karakteristige sahip. Kadinlarin bel oyuntusunu temsil ediyomus o kavis bilmiyorumkismile
kesinlikle
Canım ben de pek bilmiyorsun sandım duffy87 seni onayladı mı onun kini merak etmiştim ben o zamanlar burayı biliyordum ama o zaman okumamıştım sonradan okudum bende kk da biraz eskiyim benimde maddi ve manevi sebeblerden ve karasızlıktan dolayı ameliyatım hep ertelendi birde benim revizyon olacak yalnız benim revizyon daha güzel bir burun için olacak ben 30 ağustosta almış tarihi hatta bunu öne almak istiyordum ama son görüşmelerde karasızlığım korkum heyecanım ve titizliğim yüzünden daha sonra olmasını daha sağlıklı buldu hatta bu yüzden beni ordaki piskoloğa yönlendirdi ona da söyledim korkumu heyecanımı vs o yüzden de barış bey biraz erteleyeyim dedi bu arda benim üçüncü olacak o yüzden bu kadar korkuyorum heyecalıyım ve titizim bu arada tabi ki önceki ameliyatlarımı başkası yaptı
evet yapıyor canım bu konuda başarılı 31mayısa yapmıştı hem burun hem de çene
teşekkür ederim ayseall
burun deliklerini küçültüyorsa süper
ben küçültmüyor diye bildiğimden görüşmede hiç konusunu açmamıştım
ama ameliyattan 5 gün önce bir görüşmem var, o zaman bundan kesinlikle bahsedicem kaydirigubbakcemile5