Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mısserebla tasarım fotoğrafının altına yorumumu yazdım.bence süperrr olmuş hem güzel hem doğal.hiç canını sıkma sana ÇOK YAKIŞMIŞ.keyfini çıkar :)
sağol canım tasarımla rableeskı halı sonnuncuda 3.aykı resmım begendıysen tesekkur ederım
yorumlarınız fikirleriniz gercekten onemlı cunku burda hepiniz ya bunları tecrube etmıs yada muhtemel tecrube edıcek arastırmıs olanlarsnız.bu konuda oldukca bılgılısınız o yuzden yorumlarınıza guvenıyorum.herbirinıze tesekkur ederim
misserable günlerdir boşuna üzmüşssün kendini burnun gerçekten süper olmuş hem havalı hemde doğala daha yakın tam istediğim gibi keşke benimde birazcık kalkık mı olsa die düşünüorum off ( sen kafanı artık karıştırma tek kelimeyle kusursuz :))
misserable burnun bence güzel olmuş, önden görüntüsü de kötü değilse boşuna üzdün kendini. bence iyi oldu buraya eklediğin hem senin için hem de bizim için. ben kalkık olunca kötü olduğunu düşündüm ama gayet başarılı olmuş teşekkür ederim foto yüklediğin için