Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

gülcüm sen nasılsı gelısmeler ne yönde oturmaya basladımı burnun

canim cok cok az inme var. ama henüz tam degil. Artik aynanin karsisinda vakit getirmemeye calisiyorum, yoksa cok kurcaliyorum :) bakalim ilerleyen zamanda nasil olacak. senin nasil? Düsüncelerinde bi degisme varmi?

evt canım bnde hıc kurcalamıyorum daha pozıtıf dusundukce hıc takmıyorum gayet mutluyum sımdılk artık zamana bıraktım daha baska bı sorun cıkmazsa olmayı dusunmuyorum tekrar sadece nefes ıcın olucam ama nekadara gelıcek ucret onu bılemıyorum barıs beyden ogrenıcem bu hafta

Arkadaşlar üçüncü kez burun ameliyatı olmayı düşünüyorum,doktor seçmeye çalışıyorum ve çok korkuyorum.Barış Çakır'ın muayenesi ve burun tasarımları ücretsiz mi ben burdan ücretsiz olduğunu duymuştum.Bu konuda bana acil cevap yazarsanız çok sevinirim.

sevın hanıma baglanarak alırsan ucretsız dıye bılıyorum ben santralden alırsan ucrtlı mı ne oyle bırsey denıyor du

ilk muayene ücretsiz ama randevu almak istersen direk asistanıyla konuşmak iste. santralde 175 diyip yanıltıyorlar. benim başıma geldi buraya yazdığımda arkadaşlar sağolsunlar uyardılar.

alcı cıkmamıs ama sımdıden guzel duruyor sen hıc sısmemıs gibisn 9 gun ıcın gayet ıyı bı goruntu

ya cok sistim ama cok da hızlı indi sanırım, final sislikler var ama cok belli durmuyor burda ama. bide arnica ise yarıo baya sanki

angeluss henüz sis belli. ama alicinin altindan bile güzel duruyor. umarim yarin alcin cikinca da mutlu olursun.

gecmis olsun angeluss arkslk teklif ettm kabul edersen bende bakarm resimlerine
buarada arnica nedir arkdslar krem falanmi ?

canım geçmiş olsun böyle bile güzel olduğu belli gülegüle kullan burnunu canım

dun alçılarım çıktı, tabiyki sisliklerin verdigi goruntu basta cok yadırganıyor. Bir anlık bir şok gecirdim bende, ama birkac dakika icinde gozum alısmıstı cunku sislikler indigi zaman olusacak burun simdiden belli. Barış bey saolsun alıstırarark gosteriyor ve oldukca rahatlatıyor, dun tekrar farkettimki bu ameliyatta en onemli sey doktor secimi. Barıs bey herseyden once iyi bir insan , etik ve humanist bir doktor ve en son olarak cok basarılı bir cerrah...:hooray: boyle zor bir ameliyattan sonra iyiki yaptırmısım iyiki secmisim demek cok onemli cunku bu cok zor bir surec hem sabır hem moral işi.
Dune oranla bu sabah azalmıs durumda sisilikler biraz daha insin detaylı resim koyucam.herkese tesekkurler ve sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…