arkadaslar yeni burun yeni resimler ve eski burnumu yukledim
bu adam gerçekten bir efsane olma yolunda ilerliyor
bencede Barıs bey daha simdiden turkiyenin en iyi cerrahlarından biri enerjisi ısıgı ve muhtesem yetenegiyle daha yolun basında oldugunu dusunuyorum. İYİKİ VARSINIZZ SEVGİLİ BARIŞ ÇAKIR .aman nazar degmesin doktorumuzaaa:)
bencede Barıs bey daha simdiden turkiyenin en iyi cerrahlarından biri enerjisi ısıgı ve muhtesem yetenegiyle daha yolun basında oldugunu dusunuyorum. İYİKİ VARSINIZZ SEVGİLİ BARIŞ ÇAKIR .aman nazar degmesin doktorumuzaaa:)
Burun ameliyatı geçiren arkadaşlarım, bende Barış Bey'e tasarım yaptırdım,
Şikayetim güldüğümde burnumun ucunun düşmesi, Barış Bey yapılacak işlemin 1-ucunu kaldırma 2-burun sırtının biraz daha düzleştirilmesi. Yani işlem basit ama tam ameliyat gerektirir dedi.
Ben daha düşünüyorum, çevreme soruyorum, burun konusunda hiçç bilgim yok.
Birinin bana bu konuyu anlatmasını istiyorum, ne kadar sürer morlukların geçmesi 15 günlük yıllık iznimi ona göre saklayacağım, son dönemde ameliyat olanlar için maliyeti ne tuttu, her operasyonun farklı mıdır maliyeti. Bir sonraki gidişimde tamamdır yaptırayım diyebilmek istiyorum. Sadece kendi başıma düşünmek yeterli olmuyor bu yoldan geçen arkadaşlardan bilgi talep ediyorum. :))
oraletcim biliyosun bende gittiğimde burun konusunda konuştuk barış beyle,yıllık iznimi alıcam demişsin ama raporda yazabiliyomuş(20güne kadar) ben sormuştum özellikle, iznim az kaldığı için ,bilgin olsun...
canım ben Barış Bey izin versede kullanamam muhtemelen, işim devletle benim, 1-20 Temmuz mali tatili dğerlendirebilirim 15 günlük iznimde bu döneme getiriyoruz hep en fazla+5 daha alırım. Bu da yeter mi bilmiyorum tabi. Bir de Barış Bey den o tarihlere ameliyat günü almak lazım . Daha %50 düşünüyorum, iri bir burnum yok uzunluğundan şikayetçiyim pek bi kararsızım. Göğüs konusunda bu kadar düşünmemiştim bile.
Sen Barış Bey ile görüştüğünde fiyat sormuş muydun ben onu da sormadım. Biraz kenara para atmaya başlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?