Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

saol misscim sonuc seninki kadar guzel olsunda gerisi onemli degil. bide sana sunu sorıyım ilk zamanla burnun kalkık diye sikayet ediyordun gectimi kalkık hali?yada ne zaman azalıyor

tabiki gectı cok indi yaklşık 6.aydan sonra tamamen indi beınm şıkayetım tam olarak kalklıgı değildi yenı halıme alışamamktı

burnun da kemer olan kisilerin ifadeleride degisiyor sanki belki sen ondan alısamamıssındır. mesela benim pek ifadem degismedi, barıs bey onden aynı olucak zaten demisti olede oldu ama sekli cok degisiyor ama kaslarımın arası burnumun orta kemik kısmı cok sisi o biraz ifademi degistiriyor, ama sabır sabır bu arada bende arnicayı kullanıyorum surekli bakalım nolucak

angeluss yeni burnun çok güzel olmuş yüz hatlarınla çok uyumlu güle güle kullan canım:))bende barış beye burun ameliyatı olcam ekim ayına karar verdim bekliyorum...ameliyattan diil sonrasında daha doğrusu çok değişmekten korkuyorum.barış beyede söyledim bunu,güzel olacağını söylüyo ona güveniyorum ama kendime güvenmiyorum çok zor beğenirim,ama şimdiki görüntümden de çok mutlu diilim(inş senin gibi bi sonuç alırım bakalım....

bu adam gerçekten bir efsane olma yolunda ilerliyor

bencede Barıs bey daha simdiden turkiyenin en iyi cerrahlarından biri enerjisi ısıgı ve muhtesem yetenegiyle daha yolun basında oldugunu dusunuyorum. İYİKİ VARSINIZZ SEVGİLİ BARIŞ ÇAKIR .aman nazar degmesin doktorumuzaaa:)

askcım nisancım cok tesekkur ederim. bu arada ben senden eminim daha zor begeniyorumdur ama su an gercekten mutluyum, zorlu bir surecin seni bekledigini asla unutma, ilk alcın cıktıgında kocaman bir burun gorebilecegini unutma herseyin zaman ve sabır isi oldugunu da unutma, hersey geciyor ve emin ol daha mutlu biri oluyorsun. sana simdiden bol sanslar canım

erkek kardeşimin estetik ameliyatını sanırım Barış Bey'e yaptıracağız. 2-3 aydan beri araştırma içindeyim. zemuszemus

kesınlıkle barıs bey bencedede turkıyenın en ıyı cerrahlarından kendısı hem cok ıyı cerrah hemde cok ıyı ınsandırrr ....allahım onu nazarlardan korusun:)))) alkisalkisalkissositososito:sm_cool:

Burun ameliyatı geçiren arkadaşlarım, bende Barış Bey'e tasarım yaptırdım,
Şikayetim güldüğümde burnumun ucunun düşmesi, Barış Bey yapılacak işlemin 1-ucunu kaldırma 2-burun sırtının biraz daha düzleştirilmesi. Yani işlem basit ama tam ameliyat gerektirir dedi.
Ben daha düşünüyorum, çevreme soruyorum, burun konusunda hiçç bilgim yok.
Birinin bana bu konuyu anlatmasını istiyorum, ne kadar sürer morlukların geçmesi 15 günlük yıllık iznimi ona göre saklayacağım, son dönemde ameliyat olanlar için maliyeti ne tuttu, her operasyonun farklı mıdır maliyeti. Bir sonraki gidişimde tamamdır yaptırayım diyebilmek istiyorum. Sadece kendi başıma düşünmek yeterli olmuyor bu yoldan geçen arkadaşlardan bilgi talep ediyorum. :))

oraletcim biliyosun bende gittiğimde burun konusunda konuştuk barış beyle,yıllık iznimi alıcam demişsin ama raporda yazabiliyomuş(20güne kadar) ben sormuştum özellikle, iznim az kaldığı için ,bilgin olsun...

canım ben Barış Bey izin versede kullanamam muhtemelen, işim devletle benim, 1-20 Temmuz mali tatili dğerlendirebilirim 15 günlük iznimde bu döneme getiriyoruz hep en fazla+5 daha alırım. Bu da yeter mi bilmiyorum tabi. Bir de Barış Bey den o tarihlere ameliyat günü almak lazım . Daha %50 düşünüyorum, iri bir burnum yok uzunluğundan şikayetçiyim pek bi kararsızım. Göğüs konusunda bu kadar düşünmemiştim bile.
Sen Barış Bey ile görüştüğünde fiyat sormuş muydun ben onu da sormadım. Biraz kenara para atmaya başlamam lazım

herkese merhaba,bu yazıyı benim gibi ciddi problemleri olan kişilere faydalı olması için yazıyorum.Bundan 8 sene evvel uludağ tıp fakültesinde doç dr oğuz basut'a deviasyon ve estetik burun ameliyatı oldum.Kendisi şu an aynı fakültede KULAK BURUN BOĞAZ profösörüdür.Sonuç, zaten tamamen tıkalı burnun yine nefes alamaması ve çok kötü bir estetik görüntü.Resimlerden bakabilirsiniz.Bundan 2 yıl evvel op.dr.BARIŞ ÇAKIR 'a gittim,hayatımda başıma gelen en iyi şeydi Barış bey le tanışmak.Barış beye çok güvenmeme ve inanmama rağmen kendimle mücadele vererek ancak 2 yıl sonra ameliyat olabildim.Barış bey kaburgamdan ve kulağımdan kıkırdak alarak yeniden burun yaptı bana,bugün ameliyat olalı 11 gün oldu.ne morluk ne ödem hiç bir sıkıntım yok,ne kulağım ne kaburgam hiç sıkıntı vermedi bana,ya da sonuç öyle iyi ki ben hissetmedim sıkıntıları.İlk ameliyatta boynuma kadar mosmor korkunç şiş kabus gibi günler yaşamıştım ve bu ikinci ameliyat için 2 yıl düşünmeme sebeb oldu.Şunu söylemeliyim ki sorununuz ne kadar kötü olursa olsun eğer BARIŞ ÇAKIR'la bu sorunu aşma şansını kendine tanırsanız sonunda çok mutlu olursunuz.BARIŞ beye burdan tekrar çok minnettar olduğumu belirtmek isterim.Kendisi çok İYİ ve YETENEKLİ bir PLASTİK cerrah ayrıca mükemmel bir insan,iyiki varsınız....

mayıs31 senin adına cok sevindim cnm, bende yıllarca dusundukten sonra barıs beye guvenip onda karar kıldıgım icin cok sanslı ve mutluyum nazarlardan korusun onu
oaralaet 1 hafta bile yeter cnm,i doktorun barıs bey olarak sectigin icin tabiki, dokulara nazik calıstıgı icin daha az sislik morarma ve agrı oluyor. bence 2 hafta bile fazla sen bol bol dua et ve gonlunu ferah tut,

anladım canım,sanırım 15 gün yeterde artar bile ama temmuz dönemi randevularını bilmiyorum.ben bu son gittiğimde görüştüğümde ağustos diye düşünmüştüm sevin hanıma sordum daha açmamışlardı ağustos randevularını, haziran sonu gibi ara demişti,eğer kararın kesinse hemen araman gerkir bence randevu için.ama anladığım kadarıyla kararsızsın:)ben ekim ayında olmaya karar verdim,ama dediğin gibi göğüs için hiç bu kadar düşünmemiştim barış beye çok güveniyorum ama kendime güvenmiyorum burun konusunda:)sonuç nasıl olur ya alışamazsan diye:uhm:canım ben sevin hanıma sordum burun içinde 5bin dedi....bide ben barış beye ağustosda ameliyat olursam eylülde tatile gidebilirmiyim demiştim burun için,1ay sonra denizde girebilirsin tatile de gidersin demişti.......

Vallahi yüreğime sular serpildi :))
Çevremin tepkisi beni çok etkiliyor bu aralar, kimi mutlaka yaptır kimi problemli bir burnun yok yaptırma iyice afalladım. Ben en iyisi kendimi dinleyeyim :)

Annemle ciddi ciddi bir münazara yapayım sonuçta evdekilerinde icine sinsin istiyorum. %'sel oranla kuvvetle ihtimal yaptıracağım. :)) Sevin hanımcıma bi sorayım boş tarihleri bakalım :))

Sağolun kızlar öpüyorum sizi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…