• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

onden de resim eklicem ama o kadar sisiki hala, hergun degisiyor sekli bide otursun biraz ole koyıyım diyorum, aslında ilk zamanlardaki goruntu kaba hatlarıyla gostersede burun zamanla cok degisiyor sanırım

onden de koyıcam onden eski burnumun aynısı olucak gibi barıs bey tam hayalimdeki burnu yaptı. aceleyle yukledim asıl 1. ayda onden her yonden koyayım diyorum cunku on kısım cok sisi hala kemik kısmı ozellikle hergun degisiyor iniyor ama zaman isi iste. ewet misserable hic burun deligim gozukmuyor.

onden de koyıcam onden eski burnumun aynısı olucak gibi barıs bey tam hayalimdeki burnu yaptı. aceleyle yukledim asıl 1. ayda onden her yonden koyayım diyorum cunku on kısım cok sisi hala kemik kısmı ozellikle hergun degisiyor iniyor ama zaman isi iste. ewet misserable hic burun deligim gozukmuyor.

canım super bir burnun olmus önden tam anlayamadım ama yandan super çok hoş çok kibar bayıldım vallahiiiiiiiii.gülegüle kullan tatlım

aslında onden de koymustum ama resimde hata olustu, koyıcam onden de en kısa zamanda ama iste dedigim gibi burun hergun degisiyor zariflesiyor biraz otursun oyle koyayım diyodum

Bugun arnıca krem aldım odemler ıcın . 1 sene oldu ama bı hafta onceye gore bıle degısım var. Arnıca kullanıcam bıde. Tamamen bıtkısel bı krem . Gelısmelerı yazarım

Bıtkısel bı kremmıs zaten zararı yok. Eger bolgede odem varsa ınmesını saglıyomus. Bekleyıp gorucez . Gunde 3 defa masaj yapılarak surulucek

Canım cok cok güzel olmus burnun cok doğal duruyo, begendim ben ;) Güle güle kullan canım hehe :) :)
Darısı başıma diyorum :D

Burnun güzel olmuş. ;) Yandan çekilmiş resimlerde seni birine benzettim ama kime aklıma gelmiyor. kafamçokkarıştı

Back