• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kıslar her acıdan resım koydum burnum 12 gunluk oldu sısler hızlı ınmeye basladı sımdıye kadar bır anormallık yok cok sukur ınsallah bundan sonrada cıkmazz sımdıkı burnumu ben cok sevdımmm...barıs beyın ellerıne saglıkk ...amelıyat olucaklar fıkır edınsın dıe bol bol resım ekledım yenı orta eskı:)))))

kacakgirl burnunun kalkıklığı çok hoş olmuş. şişlikler tamamen inince çok daha güzel olacağına eminim. burnunun boyu kısaldı mı yoksa sadece ucunu mu kaldırdın?

mirey sana nezaman tasarım yapılcak

Canım, benim Barış beyle ılk görüsmem 26 hazıranda, cok heycanlıyım nasıl bır tasarım yapıcak benım ıcın. Dıger msjda da yazdıgım gıbı suan kı burnum senın eskı burnuna benziyo ve ben senın yenı burnuna bayıldım cok cok hosuma gıttı cok dogal. Ben kendimde öyle mınıcık bır burun ıstemıyorum. Ben mesela Cagla Sıkelın burnunu cok begenıyorum, kucuk degil mesela onunkı ama cok güzel. Bakalım artık benımkısı nasıl olucak, ama eminim cok güzel olucak. Bu arada yorumların ıcın cok sagol ınan cok motive ettin beni. Ilk görüsmeden sonra hemen ameliyat gunune karar veriliyo mu? ve kac gün icersine karar veriliyo ameliiyat icin? 26 Haziranı iple cekiyorum hehe :D :D

kıslar her acıdan resım koydum burnum 12 gunluk oldu sısler hızlı ınmeye basladı sımdıye kadar bır anormallık yok cok sukur ınsallah bundan sonrada cıkmazz sımdıkı burnumu ben cok sevdımmm...barıs beyın ellerıne saglıkk ...amelıyat olucaklar fıkır edınsın dıe bol bol resım ekledım yenı orta eskı:)))))

canim burnun tek kelimeyle muhtesem olmus. yüzünle cok uyumlu. insallah hep mutlu olursun yeni burnunla.

Canım ben ilk ameliyatlı burnunuda cok cok begenmistim ama simdi bunu görünce süper olmus diyorum sadece hehe :) Darısı başımaaaaa :)

kacakgirl burnunun kalkıklığı çok hoş olmuş. şişlikler tamamen inince çok daha güzel olacağına eminim. burnunun boyu kısaldı mı yoksa sadece ucunu mu kaldırdın?[/Q
UO
canım benım amelıyatta ucu kaldırılıp az ınceltılcı kas kısmımı bıraz oydurdum kavısı bellı olsun dıe boyuna sanırım cok fazla karısılmadı yanı bana ole gelıyor yada... ıns sımdıkı kalkıklıgı zamanla dusmez valla ben sısı halını bıle begenıyorum bazen dıyorum bole sısmı kalsa ınss sıslıkler ıınınce daha guzel sorun cıkmasındaa...

Canım ben ilk ameliyatlı burnunuda cok cok begenmistim ama simdi bunu görünce süper olmus diyorum sadece hehe :) Darısı başımaaaaa :)

tsk ederım canım ınsallah senınkı daha da guzel olurr:)) gull canım ınsallah senınkıde zamanla sorunlu yer gecer ...ohaoldumsmile

kaçakgirl burnun harika ötesi olmus butun resımlerıne baktım ve bayıldım burnun kısaltılmamıs ve kalkıklığı okadr harıkaki bukadarmı guzel olur bayıldım bayıldım çok sevımlılık katmıs yuzune super olmusss çok şanslısın öndende yandanda kusursuz olmuş iyiki yaptırmıssın

kacak bende cok begendim ama ben dogal delisi oldugumdan eski burnunu daha cok begeniodum:) bu arada herkese cok tesekkurler, cok moral oldu sozleriniz

angeluss senın nezamandı amlytın?emin ol cok doğal bir burnun olucak ve kımsede anlıyamıck estetk yaptrdgnı şimdiden bol şanslar

kendı burnunuda begendım ben zaten gayet hoş duruyor fazla bır değişiklik yaptrmamanda tam isabet olucak cok daha guzel olck burnun

misserable cnm cok saol cok moral veriyorsun 17 mayısta ameliyatın haftaya pzte:) Allahın izniyle herseyin iyi olacagına inanıyorum. benim istegim 2-3 mm bir kuculme , kıkırdaksal boyutta bir islem olacak kemik kısmında hic prooblem yok cunku. insallah dogal olur tek korkum o.

Misserable canim sana söz vermistim KBB doktoruyla görüsünce ne dedigini yazacaktim.
Evet orantisizlik var burun kanatlarinda diyor, bunun gecip gecmiyecegi hakkinda bisey söylemek zor dedi. Ancak zamana birakip beklemeniz lazim diyor. Ezik duran yere belki dolgu gerekir dedi. okadar karmasik bi durumdayimki anlatamam sana.

ya canım bukadr umutsuz olma 2 ay bunun ıcın cok erken barıs bey ne dedıyse ona uy bence gecıcek dedıyse emın ol gecıcektır bırazcık daha sabret endıselerının yersız oldgunu goreceksın halledılemeyecek birsey değildir bence sımdı sen kendını rahatsız hıssettıgın ıcın gozune batıyor bıraz daha bekle barıs bey buna bir cozum onerısı getırecktır

farkı görmeniz için öncesi sonrası ekliyorum şimdi.sevgiler

canim yandan cok güzel duruyor. insallah zamanla dahada güzel olur. önden nasil canim? bi sorun varmi? bide reviziyon öncesi burun kanadina cöküklük varmiydi? cünkü suan benim revizyon sonrasi soldan ayni o sekil duruyor.

ya canım bukadr umutsuz olma 2 ay bunun ıcın cok erken barıs bey ne dedıyse ona uy bence gecıcek dedıyse emın ol gecıcektır bırazcık daha sabret endıselerının yersız oldgunu goreceksın halledılemeyecek birsey değildir bence sımdı sen kendını rahatsız hıssettıgın ıcın gozune batıyor bıraz daha bekle barıs bey buna bir cozum onerısı getırecktır

bakalim canim. en büyük sorunda sabir etmek galiba. canim inan kafama takmak istemiyorum. ama resimlerde cok belli oluyor. hani normal bakildiginda anlasilmiyor. arkadaslarimda abartacak bisey yok diyolardi. ama cektigim resimleri gösterince kendileride bana hak verdiler. mutlaka baris bey ilerde düzelmezse cözüm önersinde bulunacaktir, ama düsünsene tekrar ameliyat felan derse ne yaparim ben. düsünmesi bile beni korkutuyor. sen ne kar verdin canim? olmayacaksin herhalde.

Arkadaşlar yazdıklarınızın hepsini okumadım ama okuduğum bir kaç sayfada dikkatimi çekti barış beyin çoğu hastası revizyon oluyor . :uhm: CADIARZU

benımde resımlerde farklı duruyor resımde gorunce bnde önden bır kemık cıkıntısı olusmus elıme gelıyordu ama resımde net bellı bılmıyorum ben su sıra takmıyorum tam bır yıl olsun 2 ay var daha bırz daha beklıcem rıske atamıyorum

sonrdan ortaya cıkan kalan kemerlı goruntu ıcın revızyon olan oldumu oraya kıkırdak mı ılave edılıyor torpulenıyormu torpulnnce kuculme oluyormu yada dah agenıs bı goruntu?

benımde resımlerde farklı duruyor resımde gorunce bnde önden bır kemık cıkıntısı olusmus elıme gelıyordu ama resımde net bellı bılmıyorum ben su sıra takmıyorum tam bır yıl olsun 2 ay var daha bırz daha beklıcem rıske atamıyorum

bencede riske atmca canim. abartacak bisey yoksa elletme, iyi olmakta var, ama olmamakta var. biraz sans meselesi. en zoruda beklemek zaten.

Back