• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

bence senı cok rahatsız eden bırsey yoksa olma cok takıntı halıne donustugunde elbet olunuyo ama bazen kemıklı burunlar kısıye yakısablıyor yada cok kucuk sımetrıler cok rahatsz deılsen gerek yok bence

Hani güldüğüm resimlerimde burnumun ucu birazcık daha kalkık olsaymıs, düşmeseymiş ne de şahane resim olacakmış dediğim oluyor.

Aslında ameliyat harici yöntemlere sıcak bakıyorum ama ne kadar uzun vadede kalıcılık sağlar ne kadar istediğim gibi bir burun olur onu bilemiyorum.

Teşekkür ederim yanıtladığın için bu konuyu düşünmemeyii düşüneceğim :)) en azından bi deneyeceğim biraz daha buradaki paylaşımları takip edeyim ;)

Slm Mısserable ;)

Canım bende burnumdan ameliyat olucam, burnum senin eski burnuna cook benziyo :) ve senin suanki burnuna bayıldım aynından istiyom :) :) Cok dogal ve estetik oldugu hic belli olmuyo, Barıs beye görüsmemde senin burnunu cok begendigimi ve buna benzer bir burun istedigimi söylicem ;) Insallah sana yakıstıgı gibi banada yakısır yeni burnum :) Canım senden ricam gecirdigin asamaları yazarmısın, öncesi ve sonrasi, agri oldumu, ameliyathaneye giderken yasadıklarını felan. Vallah burdaki butun arkadaslardan cesaaret alıyorum özellıklede senden canım ;) Simdiden cok tesekkürler...

geçirdgm aşamalarda pek birsey hatrlamıyorum şahsen heyecan falan yoktu bende agrım sızımda hıc olmadı şişlikler vardı herks kadr normal şişler onlarda 10 gunde gectı bnm burnumun otrmasıda 8 ayı buldu sabır lazım neyı ıstedgnı bılmek ve doktorunla aynı fıkırde olmadan amılyta gırmemk lazım böyle

arkadaslar cok heyecanlıyım ve lutfen tasarımla ilgili yorum yapın:( 1 haftam kaldı. istedigim rotus burnumun biraz kuculmesi. sekil olarak guzel ama yuzume buyuk bir burnum var. benimse tek korkum eski burnmumu aramak dogal olmayan bir burnumun olması.

canim sendemi revizyon olacaksin? senin ne sorunun var? ilk ameliyatini nezaman oldun. canim coooook iyi düsün derim. bak ben keyfi olmadim. nefesin cok düzeldi revizyondan sonra. ama burun sekilimi hic sevmedim. okadar orantisizki anlatamam. ya birde cok reviyzon olan var, hic normal degil, ben anlamadim gitti.

benim ilk ameliyatımdan önce nefes problemim yoktu. ameliyatı eylülde oldum ama son 3 aydır geceleri ve sabahları özellikle nefes problemi yaşıyorum. nedenini anlamadım sesli nefes alıyorum bazen. hem bunu halletmek istiyorum hem de şeklinin değiştirmek istiyorum. ben çok doğal dursun istiyordum ama bende hiçbir değişiklik olmadı. küçük bir kemerim vardı o bile yerinde duruyor. daha küçük daha ince bir burun istiyorum. umarım revizyon olup da bu halini aramam.

geçirdgm aşamalarda pek birsey hatrlamıyorum şahsen heyecan falan yoktu bende agrım sızımda hıc olmadı şişlikler vardı herks kadr normal şişler onlarda 10 gunde gectı bnm burnumun otrmasıda 8 ayı buldu sabır lazım neyı ıstedgnı bılmek ve doktorunla aynı fıkırde olmadan amılyta gırmemk lazım böyle

Cok cok tesekkür ederim Misserable, inşallah bende aynen senin gibi rahat bir şekilde geciririm bu dönemi ;)

arkadaslar cok heyecanlıyım ve lutfen tasarımla ilgili yorum yapın:( 1 haftam kaldı. istedigim rotus burnumun biraz kuculmesi. sekil olarak guzel ama yuzume buyuk bir burnum var. benimse tek korkum eski burnmumu aramak dogal olmayan bir burnumun olması.

Canım yorum yapıcam ama resmini göremiyorum :( Bende cok heycanlıyım ve haziranda da benim görüsmem var Barıs beyle :) Bence korkma canım, benim düsündügüm gibi düsün. Suanki halinden daha kötü olamaz diyoum kendi burnum icin :) :) sende o sekılde dusun bence :D :D Ayrıca resimlerde de görmüsündür Barıs beyin yaptıgı bütün burunlar hem dogal hemde cok güzel yakısmıs arkadaslara, eminim bizimkilerde güzel olucak ;) ;)

çok heyecanlanma emın ol cok rahat gecıreceksın bu donemı bnm zerre kadar agrım sızım olmadı ama acı esıgım yuksek olmasından da kaynaklanblır canım cok tatlı değildir ama yınede barıs beyın bu konuda elı cok hafıf o konuda ıcınız cok rahat olsun oturması zaman alıyor buda cok doğal cok sabırlı olmak lazım ayrıca ne ıstedgnı bılmek cok onemlı ınce ayrıntısına kadr hersyı ıstedgnz sekılde belırtın çok doğal olcagından suphen olmasın he tabı havalı bır burun ıstıyorsanız onuda belırtın sonra cok doğal oldu yada olmadı gibi sorun cıkablıyor ama kesınlıkle estetıklı bır burun ıfadesı olmuyor buda artı bırsey sorusu olana herzaman yanıtlayablırım umarım ıstedgnz gıbı olurr

benim ilk ameliyatımdan önce nefes problemim yoktu. ameliyatı eylülde oldum ama son 3 aydır geceleri ve sabahları özellikle nefes problemi yaşıyorum. nedenini anlamadım sesli nefes alıyorum bazen. hem bunu halletmek istiyorum hem de şeklinin değiştirmek istiyorum. ben çok doğal dursun istiyordum ama bende hiçbir değişiklik olmadı. küçük bir kemerim vardı o bile yerinde duruyor. daha küçük daha ince bir burun istiyorum. umarım revizyon olup da bu halini aramam.

seni cok iyi anliyorum canim. ayni sorun bendede oldu. ameliyattan önce nefes sorunum yoktu ama 3 ay sonra öyle nefes sorunu yasamaya baslamistimki anlatamam. Geceleri asiri zorlaniyordum, cok sesli nefes aliyordum. Baris beye kontrole gittigimde et büyümesi oldugunu söyledi. sebebi burun kemigi düzeltilince bazen burun etleri adapte olamiyormus. büyük ihtimal seninde öyledir. revizyonla nefes sorunum düzeldi, cok güzel nefes aliyorum. ama burun seklim icin suan öyle bisey diyemem. ilk ameliyattaki burnumu ariyorum.

nefes için amlyt olndgnda yıne aynı sıslıkler oluyormu ve lokal anastzyle bu halldblıyormu?gül8788 hala şişlerin inmedımı ve o bı taraf yamuk gıbı dedğin yer gecmedımı?umarım kısa surede eskı halını alır yaa yoksa 3.yü olucakmısn

ben yaklasık 1 senedir, burun konusunu arastırıyorum, gorstugum doktorlar ki bunlar isim yapmıs isinin ehli doktorlar icime en cok sinen barıs bey oldu cunku tarzı ve yaptıgı burunlar dogal. ben asla havalı burun istemiyorum hos benim burnum dogal yapısı havalıdır zaten, benim tek istegim ucunun 2-3 mm kısalması burnumun biraz kuculmesi. barıs beye de bu kounda cok guveniyorum ve istedigim herseyi begendigim yada begenmedim herseyi barıs beyle paylasıcam ama yinede korkuyorum! o alcının altında yeni burnum cıktıgımda kendimi tanıyamamaktan estetikli gibi bir buruna sahip olmaktan eski burnumu aramaktan cok ama cok korkuyorum. 2 kilo verdim stresten, acıması v.s hic onemli degil.
yıllardır istedigim ve herseyi ayaraldıktan sonra vazgecmekte istemiyorum... ama su bşr gercekki burada her amliyat olanın burnunuda begndim, ozellikle onden cok dogal gorunuyor ki bu cok onemli.lutfen yorunmlarınıza guveniyorum:sinifsinif:

nefes için amlyt olndgnda yıne aynı sıslıkler oluyormu ve lokal anastzyle bu halldblıyormu?gül8788 hala şişlerin inmedımı ve o bı taraf yamuk gıbı dedğin yer gecmedımı?umarım kısa surede eskı halını alır yaa yoksa 3.yü olucakmısn

nefes icin oldugunda büyük ihtimal fazla sislik olmaz. ama bende yine az bi oynama yapildigi icin sisti. lokal oluyormu olmuyormu onu bilemiyorum, baris bey bende genel anastezi istedi. sisliklerim inmedi canim cok cok az ama büyük bi fark yok. orantisiz dedigim yer hala ayni sekilde duruyor. bende anlamadim gitti. KBB doktoruma resimlerimi gönderdim, oda incelemis telefonla görüsmemiz daha iyi dedi. beni aricak bilgi vermek icin. telefonla görüsmek istedigine göre, mutlaka bisey var. yoksa maile kisa bi sekilde derdi, sislikten öyle duruyor diye. bakalim ne diyecek. ararsa sana yazarim.

estetıklı bir goruntunun olmayacagına cok emın olabılırsın alçıdan cıkıncada kendını tanıyamamk gibi bir sorun olur mu bilemıyorum cunku cok fazla bır oynama olmıck sende sanıyorum tasarımda oyle gozukuyor ama bu kısıden kısıye değişebilir bu duruma adapte olup olmamk kısının kendısını cok ıyı bılmesıyle alakalı diye dusnuyorum birden cok buyuk bır degısım yasayacagını sanmıyorum oyuzden bu konuda rahat ol bukadar tedırgınlıkle girersen sonuc pek olumlu olmayablır eger kendını daha ıyı olacak dıye adapte edebılrsen sonucta onunla orantılı olur ne beklıyorsan onu bulursun ben kendı adıma soylersem ben cok tedırgın gırdım sonucta benı cok mutlu etmedı guvenerek buna hazır olarak gır ozaman gulerek cıkarsın bukadar stres yapma zaten zaman cok cabuk gecıyor eger ıstenmeyen bir durumda olursa emın ol barıs bey daima yanında olucak takı sen mutlu olana kadar:))pozitif ol sonucta pozıtıf olucak bu cok onemlı bir detay heyecanını azaltmak ıcınde baska seylere konsantre ol mutlu olucksn

ben yaklasık 1 senedir, burun konusunu arastırıyorum, gorstugum doktorlar ki bunlar isim yapmıs isinin ehli doktorlar icime en cok sinen barıs bey oldu cunku tarzı ve yaptıgı burunlar dogal. ben asla havalı burun istemiyorum hos benim burnum dogal yapısı havalıdır zaten, benim tek istegim ucunun 2-3 mm kısalması burnumun biraz kuculmesi. barıs beye de bu kounda cok guveniyorum ve istedigim herseyi begendigim yada begenmedim herseyi barıs beyle paylasıcam ama yinede korkuyorum! o alcının altında yeni burnum cıktıgımda kendimi tanıyamamaktan estetikli gibi bir buruna sahip olmaktan eski burnumu aramaktan cok ama cok korkuyorum. 2 kilo verdim stresten, acıması v.s hic onemli degil.
yıllardır istedigim ve herseyi ayaraldıktan sonra vazgecmekte istemiyorum... ama su bşr gercekki burada her amliyat olanın burnunuda begndim, ozellikle onden cok dogal gorunuyor ki bu cok onemli.lutfen yorunmlarınıza guveniyorum:sinifsinif:
angeluss ben de senin gibiydim.1 sene boyunca her gün burun konusunda araştırma yapıyordum her gün ameliyat olup olmamak arasında gelgitler yaşıyordum.öyle çok büyük bir burnum da yoktu bu yüzden karar vermek daha zor oldu.hatta burda da birçok kişi ameliyat olma demişti.benim de tek istediğim ucu biraz daha ince biraz daha küçük bir burundu.estetik olduğu belli olan, kalkık,minicik bir burnum olur diye çok korkuyordum. barış bey'e de defalarca tekrarladım doğal olsun diye.galiba fazla doğal istemişim :) tek bir kişi bile anlamadı burnumun yeni halini zaten çok küçük bir değişiklik oldu. yani acayip farklı bir burnum olacak diye düşünme sende de çok küçük bir oynama olacak.ben şimdi biraz daha kılsaltıp küçültmek istiyorum.ilk başta söylediğin gibi bir korku oluyor ama ameliyattan sonra cesaretleniyorsun çünkü barış bey de öyle küçücük yapay burunlar yapmıyor.şimdi ben değişiklik olmadı biraz daha havalı olsaydı falan diyorum ama ameliyat olduğum için hiç pişman değilim. her gün burunla ilgili bir şeyler araştırmaktan aynalara bakmaktan fotoğraflarda burnuma bakmaktan gına gelmişti. sırf bu takıntım geçmiş olduğu için bile iyi ki ameliyat olmuşum diyorum. umarım her şey istediğin gibi geçer. tasarımını beğendiğimi söylemiştim zaten. bence aklına hiç bir olumsuzluk getirme her şey güzel geçecektir eminim.

seni cok iyi anliyorum canim. ayni sorun bendede oldu. ameliyattan önce nefes sorunum yoktu ama 3 ay sonra öyle nefes sorunu yasamaya baslamistimki anlatamam. Geceleri asiri zorlaniyordum, cok sesli nefes aliyordum. Baris beye kontrole gittigimde et büyümesi oldugunu söyledi. sebebi burun kemigi düzeltilince bazen burun etleri adapte olamiyormus. büyük ihtimal seninde öyledir. revizyonla nefes sorunum düzeldi, cok güzel nefes aliyorum. ama burun seklim icin suan öyle bisey diyemem. ilk ameliyattaki burnumu ariyorum.

gul senin ne kadar zaman geçti revizyon olalı? bir de barış bey ne düşünüyor bu konu hakkında? belki masajla iğneyle falan düzelebilecek bir şeydir?

Canım bence kendi burnun zaten güzel :) ama tasarımıda cok begendim, bence pekte bir değişim olmicak yani korkmana gerek yok cok güzel olucak eminim ;)

gul senin ne kadar zaman geçti revizyon olalı? bir de barış bey ne düşünüyor bu konu hakkında? belki masajla iğneyle falan düzelebilecek bir şeydir?

benim bu ayin 23de 2 ay olacak. baris bey takma kafana zamana birak diyor.
ama ilk ameliyatimda böyle bisey yoktu, ve tam kendimle barismisken, burunmu kendimi yakistiriyordum. ve simdi böyle bisey olnuca sinir bozucu oluyor. masajda yapma diyor. igene felanda bisey demedi. ben zaten türkiyede yasamiyorum. herzaman gelme gibi bi sansimda yok. resimlede sorunu anlatmak bi zor oluyor.

bncede zamana bırak gül emın ol duzlecktır sonucta tekrr revızyon oldun yanı sıs olması gayet doğladr zamanla yıne eskı halını alıcak sısler ınıce 2 ayda olsa cok bı sure deıl endıslerın hepsı gecıcektır

kıslar her acıdan resım koydum burnum 12 gunluk oldu sısler hızlı ınmeye basladı sımdıye kadar bır anormallık yok cok sukur ınsallah bundan sonrada cıkmazz sımdıkı burnumu ben cok sevdımmm...barıs beyın ellerıne saglıkk ...amelıyat olucaklar fıkır edınsın dıe bol bol resım ekledım yenı orta eskı:)))))

Back