merhaba,ağustostan bu yana kimse bir şey yazmamış,neler yaptınız,barış beyle görüşmeniz nasıl geçti,ikna olup ameliyat tarihi aldınız mı?ben bursadan gitmeyi düşünüyorum sizin yorumunuza göre değerlendireceğim,randevu verdiği saatte muayeneye girebiliyor musunuz,ne kadar süre ayırıyor,ameliyat için kaç ay sonrasına randevu veriyor?bilgilendirirseniz memnun olurum,teşekkürler...bir de ben tartışmak istediğim bu örneklerin renkli çıktısını alıp, sunum gibi karşısına çıksam acaba deli olduğumu düşünüp "aman başıma dert etmeyim" diye düşünür diye korkuyorum :)
merhabaekledimm yerimseniben
ilk ameliyatımı barış beye olmak çoooook isterdimBen Mayis 2014 de ameliyat oldum. Morluk hiç olmadı. Şişlik yok denecek kadar az. Yani ki burun da hafif şişlik vardı. Hala zaman zaman örn. yeni uyandığımda. Hasta olursam veya hava çok sıcak olduğunda. Ama bunu benden başka kimse farketmiyorameliyat olduğumu bilmeyenler sadece sende bir degisiklik var, güzelleşmişsin, kilo mu aldin veya verdin.. vs diye soruyorlar. Ben çok memnunum! Ucu hala birazcik topak. Ama çok etli ve çık bir ucu vardı. Henüz 6 7 ay olmuş olmasına rağmen çok çok iyi. Gençleştiriyor insanı :) doktorumdan memnunum. .
Bir de önce sıra görüşü ekte. .
ben de revizyon düşünüyorum barış beye revizyon olan hastalar var mı?merhaba
ben de revizyon düşünüyorum fotoğraf pylaşabilirseniz ya da arkadaşlık isteği gönderebilirsem çok sevinirim
selamlar
bende randevu aldım 31 ine bakalım ben de çok heycanlıyım28 ocaka randevu aldım bende. Heyecanlı bekleyişim başladı
öncelikle çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda düzelir acaba durumundan ve alçıların alındıktan sonra görünüşünden bizi haberdar edebilir misinMerhaba ben de Barış Bey'e ameliyat oldum,
öncelikle zor bir süreç sağlam bir psikoloji istiyor onu belirtmek isterim , kendisi çok ilgili bir doktor ancak
sonuç hakkında su an için bir şey söyleyemem alçım henüz çıkmadı,
Benim sormak istediğim dudak ve burun mesafem çok açıldı ve 11.günde olmama rağmen hala eskisi gibi
gülemiyorum :/
Bu belirtiler ne zaman geçer daha önce Barış Bey'e ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
teşekkür ederim , tabi ki bilgi veririm inşallah fotoğrafta ekleyeceğimöncelikle çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda düzelir acaba durumundan ve alçıların alındıktan sonra görünüşünden bizi haberdar edebilir misin
tesekkurler fotograf ekleyebilirsen çok makbule geçer gerçekten :)teşekkür ederim , tabi ki bilgi veririm inşallah fotoğrafta ekleyeceğim
Baris bey cok kaldiriyor diyorlar dogru mu? Bana kalkik gitmez diye dusunuyoeumtesekkurler fotograf ekleyebilirsen çok makbule geçer gerçekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?