Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

merhaba,ağustostan bu yana kimse bir şey yazmamış,neler yaptınız,barış beyle görüşmeniz nasıl geçti,ikna olup ameliyat tarihi aldınız mı?ben bursadan gitmeyi düşünüyorum sizin yorumunuza göre değerlendireceğim,randevu verdiği saatte muayeneye girebiliyor musunuz,ne kadar süre ayırıyor,ameliyat için kaç ay sonrasına randevu veriyor?bilgilendirirseniz memnun olurum,teşekkürler...

Arkadaslar merhaba.8 ay önce sinüzit ve deviasyon nedeniyle kbb doktoruna ameliyat oldum.doktorum estetik mevzusunu hiç karıştırma.işleri daha zorlastırıp daha çok sıkıntı yasarsın.burnun estetik olmayı gerektirecek kadar kötü değil.ameliyat sonrası harika nefes alacaksın dedi. Ben de sırf rahat nefes alabilmek adına estetik kaygıları kenara koydum ve sadece kbb ameliyatı oldum.sonuç ? Sol tarafım eskisine oranla çok iyi nefes alıyor ancak deviasyonun yani daralmanın oldugu sag taraf hala tıkalı... Sonrada bana güzelim elimden gelenin en iyisini yaptım diyor.ölür müsün öldürür müsün resmen...neyse.ben dr barış çakır beyin yaptıgı burunları çok beğeniyorum. 2. Bir ameliyat düşünüyorum ve buna estetik dahil edicem, ama kafamdaki soru şu... Barış bey estetik görüntüde 10 numara burun yapıyor fakat nefes aldırmada nasıl? Subat ayında kendisiyle görüşmeye gidicem.... Ameliyat olan arkadaslar barış beye ameliyat olduktan sonra rahat rahat sorunsuz nefes alıyor musunuz? Özellikle önceden deviasyonu olanlara soruyorum.... Cevaplarınızı merak ediyorum.nefes almak bnm için en öncelikli şey çünkü...

Ben Mayis 2014 de ameliyat oldum. Morluk hiç olmadı. Şişlik yok denecek kadar az. Yani ki burun da hafif şişlik vardı. Hala zaman zaman örn. yeni uyandığımda. Hasta olursam veya hava çok sıcak olduğunda. Ama bunu benden başka kimse farketmiyor ameliyat olduğumu bilmeyenler sadece sende bir degisiklik var, güzelleşmişsin, kilo mu aldin veya verdin.. vs diye soruyorlar. Ben çok memnunum! Ucu hala birazcik topak. Ama çok etli ve çık bir ucu vardı. Henüz 6 7 ay olmuş olmasına rağmen çok çok iyi. Gençleştiriyor insanı :) doktorumdan memnunum. .

Bir de önce sıra görüşü ekte. .

Eklentiler

• 2014-12-14 14.56.48.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 1.345
ilk ameliyatımı barış beye olmak çoooook isterdim eminim önden de güzeldir

Merhaba ben de Barış Bey'e ameliyat oldum,
öncelikle zor bir süreç sağlam bir psikoloji istiyor onu belirtmek isterim , kendisi çok ilgili bir doktor ancak
sonuç hakkında su an için bir şey söyleyemem alçım henüz çıkmadı,
Benim sormak istediğim dudak ve burun mesafem çok açıldı ve 11.günde olmama rağmen hala eskisi gibi
gülemiyorum :/
Bu belirtiler ne zaman geçer daha önce Barış Bey'e ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

öncelikle çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda düzelir acaba durumundan ve alçıların alındıktan sonra görünüşünden bizi haberdar edebilir misin

daha önce farklı bir doktora ameliyat olan birinden daha böyle bir yorum okumuştum ama daha sonrasında ne olduğu hakkında bir bilgi vermemiş

Barış bey ameliyatlara tek mi giriyor? Benim burnumun içinde de bir sürü problem var nefes alamıyorum. Barış bey plastik cerrah olduğu için ameliyata KBB uzmanı bir cerrah ile mi giriyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…