tabi olur yeni resimlerde koydum zaten
Canım kızım ameliyat oldu ...kesinlikle Barış Çakır diyorum harika bir doktor...fotolarına bakabilirsin..
Barış Çakır burun estetiğinde bir numaradır,yakından çok iyi tanırım,çok da mükemmel bir insanResimleri görebilmem için arkadaşlık isteğimi yanıtlarsanız çok sevinirim :)
burun estetiği ile ilgili duyduğum en iyi analiz budur. Mesele asıl sizin burun yapınız. Hakikaten de uzun burunlarda bariz bir kaydırak modeli oluyor. Dar burunlar küçük Ceylan oluyor. Halihazırda kalkık burunlarda ise ameliyat sonrası burun delikleri halka açılıyor. Benim burnumda deri deformasyonu var iki kere kaza geçirdim. Bir tanesinde yandan darbe oldu. Hafif sağa kaymış. Bir de genetik olarak kemer var. Ne istersen var yani. Ama daha kötüsü olamaz diye cesaret vermişti bu alanda cerahh bir arkadaşım15 yıl boyunca bu burunun altından kalkacak bir Dr aradım. Ama düşündüğüm Dr ler ile 6 ay sonra anca görüşebiliyorsun. Barış beyin randevu ve ameliyat tarihleri nasıldır? Ne kadar süre sonra ameliyat olabiliyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar,
Barış bey ile görüşmüştük bizde pylaşayım.gittiğimizde ameliyat olup kontrole gelen başka hastaları vardı.Çok mutlulardı ameliyat sonrasında.Arkadaşım o zmn ameliyat olcagı için başka dr larada gtmiştik.Şunu soylemek gerek evet dogal v guzel burunlar yapıyor Barış bey ama eğer burnunuzun alt kısmında sorun varsa yda burun uzunluğunuz çoksa bence istenilen sonuca ulaşamıyor birçok doktor.Birde burnun bir gelişi vardır alt kısmı ust baslangıca gore orantısal olarak genişler barış beyin yaptıgı burunlar sanki ameliyat sonrası kalıp koyulmuş gbi geldi bize ve ameliyat olmaktan vazgeçtik.Kendisi ilgili v kendine çok guvenen bir doktor.Önemli olanı yazayım bnce ameliya olmadan önce yapılan ameliyatlardan eski hali hastanın kendi burnunuza yakın olan örneklere bakın v onun neresini nsl yapabilmiş mi diye inceleyin.ztn burun mesafeli ztn kısa burun ucu aşağı ve kemerli olan burnu her doktor yapıyor.Asistan öğrencilerin tez vermek için havada kaptığı hasta tipi helede kaşı gözüde güzelse ameliyat sonrası mucize gbi gorunuyor.
Maharet uzun,burun ucu buyuk ,burun ucu kalkık ama alt ortası sarkık burunları yapabilendedoktorunuzu secerken sizin burnunuza benzeyen burunları nasıl yapmış diye eski ameliyatlarından bakın.Birşey daha aklıma gelmişken uyanık birkaç tanesi photoshop ile hastaların son hallerni olağandan yada yapılmışındaki kusurlarıda guzel yapıp gosteriyor bunlardanda korunmak için canlı örnek görmenizi tavsiye ediyorum.
Aaa barış beyin heykellerindenBu yorumu çok beğendim, doğal burun ve yapay burun farkını ortaya koyan bir çok ipucu var ama benim tartıştığım pek çok insan bunu anlamıyor. Mesela burun sırtından burun ucuna geçişlerdeki bu genişleme oranı hataları ya da burun ucundan burun kanatlarına inen hattın eğimi gibi orantısal hatalar söz konusu. Yine de Barış Bey'in kendi sitesinde okuduğum makaleleri ve paylaşımları sanki en azından bu konudaki kaygıları anlayabilecek biri izlenimi oluşturuyor. Barış Bey doğal ve yapay burunlar arasındaki farkları keşfetmek bunları operasyonlarda minimize etmeye yönelik olarak tekniğini çok geliştirmiş birine benziyor. Bu yüzden bir ay sonraya randevu aldım. Şimdiye dek çok hastasını gördüm ancak burnu benimkine benzeyen ya da yanak-alın-çene oranını kendime benzetebildiğim bir hastasına denk gelmedim. Yine de hastaların çoğundaki sonuçlar başarılıydı bence. Benim kendi yüzüme uygun olduğunu düşündüğüm başarılı bir işi bir hastası değil yaptığı bir heykeldi :) tabi bu kadar muntazam değil benim yüzüm ama temel olarak yüz ovali ve kendi zihnimde bana yakışacağını düşündüğüm burun şeklini yansıtıyor bana kalırsa.Eki Görüntüle 1220599
O öyle biri değil, çok farklı bir insan, yüzyüze geldiğiniz ilk anda anlarsınızBu arada Barış Beyle görüşmeye gittiğimde istediklerimi ve istemediklerimi anlatırken kendi hastalarından olmayan hastaları örnek göstermek onların resimleri üzerinden tartışmak bir soğukluğa yol açar mı? İnsan yoğun bir şekilde çalışan doktorların her zaman eşref saatine denk gelemeyebiliyor ve aklındakileri ayrıntısıyla anlatacak cesareti bulamayabiliyor. Doktorun hoşuna gitmeyecek bir davranışla sempati kanallarını kapatmaktan korkuyorum :/
yok daha önce beraber çalıştığım bir Dr , ama o kadar plastik cerrah tanırım,ameliyat düşünürsem gidebileceğim tek doktor,burun alanında uzmanba dem sen barış beye ameliyat olmuş muydun? o kadar çok sayfa ve yorum var ki geri dönüp bakmadım yorumlarına.
Y
yok daha önce beraber çalıştığım bir Dr , ama o kadar plastik cerrah tanırım,ameliyat düşünürsem gidebileceğim tek doktor,burun alanında uzman[/QUOTE
haa bu arada isteğe göre yapmaz çoğu doktor ,yüzüne hangisi yakışacaksa onu yapar,hele barış bey paradan ziyade hasta memnuniyetine önem verdiğinden asla yapmazbir de ben tartışmak istediğim bu örneklerin renkli çıktısını alıp, sunum gibi karşısına çıksam acaba deli olduğumu düşünüp "aman başıma dert etmeyim" diye düşünür diye korkuyorum :)
Evet fazla sevmezler ama devlet hastanesi olmadığı sürece sorun olmaz ,siz rahat olun,barış beye emanet edin kendinizi sonu muhteşem olur zateno zaman hasta profilinden anlarsın sen :) doktorlar ne istediğini bilmeyen hastaları sevmiyorlardır, tahmin edebiliyorum. ama benim gibi ne istediğini ve istemediğini fazla bilen hastalara da bayılmadıklarına eminim. yani şimdiye kadar ki rhinoplasty doktor görüşmelerim öyle bir his uyandırdı :)
yanlış anlaşılmasın, benim düşündüğüm işte bana şu burnu yap demek değil. ama kendisinin de ilgilendiği yapay burnun ipuçları konusunda benim de yıllardır gözlemleyerek oluşturduğum fikirlerim var bu konularda içimin rahatlatılmasına ihtiyacım var yalnızca.[/QUOT gi
Fiyat konuştunuz mu pekiyanlış anlaşılmasın, benim düşündüğüm işte bana şu burnu yap demek değil. ama kendisinin de ilgilendiği yapay burnun ipuçları konusunda benim de yıllardır gözlemleyerek oluşturduğum fikirlerim var bu konularda içimin rahatlatılmasına ihtiyacım var yalnızca.
Fiyat konuştunuz mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?