sen kac yasindasin? 1 ci ameliyyatin almanyada oldun qaliba sorun ne?Resimleri gördümde bence her yönden cekilmesi lazim. Önden altan yandan capraz. Yoksa buldum ve gördüm canim
Merhaba arkadaslar Baris Cakirda Reviziyon hastalar varmi?
sen kac yasindasin? 1 ci ameliyyatin almanyada oldun qaliba sorun ne?
sen kac yasindasin? 1 ci ameliyyatin almanyada oldun qaliba sorun ne?
Ay hic sorma bacim benim burnumun ucu yamuk üstü olmadi. Anliyacagin hic bir yeri güzel degil. Simdi cay demlemen gerekiyor annemgil gelecek. Ama size söz resim koyacagim ilk firsatta. Ozaman görürsün nereleri yamuk. Ben iki defa oldum ayni doktorda
Sen almanyadansin galiba? Eger öyleyse nasenforumda bir kiz var kzeee diye. 3. ameliatini baris bey yapmis. Resmini oradan baka bilirsin. Ben olmadim ama düsünüyorum
Almamyada oldum iki defa. Kimse almanyada olmasin cünkü beceremiyorlar!!!!
anladim gecmiş olsun inshallah guzel bir burnun olur 3 ameliyyatinda da kurtulursun
Merhaba Arkadaşlar .. Bende son 10 gündür bu konu başlıgıyla alakalı olan tüm yazıları okudum. Ben barış beye 21 gün evvel ameliyat oldum . Ve bu siteden hiç haberim yoktu. Fakat gerek kendi sitesinden gerek medyadan kendisini takip ediyordum. Ve Çok sevdiğim Altuğ Semiz bey ile barış bey hakkında bir görüşme yaptıktan sonra Tamam dedim. Ben kesinlikle Barış bey ile görüşmeliyim.
Kendisiyle bu ayın başında tanıştık. Yıllardır nefes almakta sorun yaşıyordum.Uykusuz geceler , baş ağrıları , sabahları bogazımda bir sızlama ile uyanıyordum. Barış bey ile görüştüğüm dakika kesinlikle emin ellerdeyim diye düşündüm. İnanılmaz korkuyordum. Hayatımda ilk defa ameliyat olucaktım. Hatta Sevin hanımı aradım. Beni o tatlı sesiyle ikna etti. Yaşayacağım herşeyi tek tek anlattı. Güven verdi bana. Ve ameliyatımı 9 kasım da oldum .. Herşey olması gerektiği gibi çok güzel geçti. Estetikte yapıldı.3 günlük sıkıntı yaşadım. Tamponlar alındıktan sonra herşey cok daha güzel olmaya baaşladı.
Şimdi muhteşem nefes alıyorum. Henuz burnumdaki şişlikler inmediği halde . Artık derin uyuyorum. Sabahları boğazım acıyarak uyanmıyorum. Ve daha güzel bir burnum var artık. Doktorum Barış Bey'e minnettarım. Nefes almak mükemmel bir duygu arkadaşlar.
Ama şunuda söylemek istiyorum .Buradaki yazıları okuyarak değilde ilk önce Barış bey ile görüşerek ameliyata karar vermelisiniz. O kadar sevgi dolu , ilgili ve sabırlı kendisi ..Allah iyiki karşıma Barış beyi çıkarmış Onun sayesinde huzurlu gecelere kavuştum. alkisalkisalkis.
Bu arada Sevin hanımın burada olmasıda çok güzel; buradaki üyeliğin çok dogal oldugunu düşünüyorum.
yazınız bana çok faydalı oldu sağolun
arkadaşlar barış çakır ın ameliyat ücreti nedir çok acil lütfen
Merhaba Kızlar;
Yeni resim yükledim.
Estetiksiz halim,30 & 50 günlük ve 375 günlük halim.
Bende hiç problem yok :)şimdi sırada dişlerim ve yüz dolgum var.
Dişlerim Emek Külüre,yüzüm Baruş Çakıra emanet.
Yaza yepyeni bir ben :)
-2Kedili Deli bebişinle şimdiden mutlu günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?