Kızlar dün gittim barış beye, ofisindeki tabletten butun burunlara baktım hepsi gayet güzel ve doğaldı. Ayrıca revizyon yaptıgı burunlar çok başarılıydı. Burnu neredeyse yok gibi olan kaç kişiye yeniden burun yapmış. Biz oradaykende 3 ay önceburnunu yaptırmış bi kız geldi kontrole. Cok dogaldı burnu, sokakta gorsem estetik asla demem kalkık ama çok dogaldı ki kızın burnu çok kemikliymiş çok memnundu, ne agrı ne sızı hiç bi zorlugu yokmuş dedi, morarma bile olmamış. 2. Gün normal hayatınıza donebilirsiniz dedi. Birde isviçreden gelen 3 gün önce burnunu barış beye yaptırmış olan bi bayan vardı. 3. Ameliyatıymış mahvetmişler burnunu. Bandajlı oldugu için anlayamadım ama iyi görünüyordu morluk falan yoktu.
Bana gelince ben muayene oldum fakat barış bey beni geri gonderdi, senin burnunda bişey yok, sen eger kilo verirsen burnuna takılmayacaksın dedi.zayıfla ozaman o yüze gore burun yaparız dedi. Ölçümlerde de milimetrik degişiklik oldu.
Bu arada suanki sabit fiyatı 9.000 tl imiş, dudagım uçukladı walla. Zaten milimetrik değişiklik için 9.000 vermek biraz aptallık olur. Gögüs sabit ücreti 10.000 tl imiş. Gögüste çok başarılı, çocukluk arkadaşımın gögüslerini yapmıştı, müthiş duruyor hala.ama o zaman 6.000 di gögüs.
Böyle işte kızlar, bi tuhaf oldum ordan çıkışta, ben gün alırmıyım diye düşünürken barış bey 9.000 i geri çevirdi. Herkese bol şans, sevgiler... Esra
Bana gelince ben muayene oldum fakat barış bey beni geri gonderdi, senin burnunda bişey yok, sen eger kilo verirsen burnuna takılmayacaksın dedi.zayıfla ozaman o yüze gore burun yaparız dedi. Ölçümlerde de milimetrik degişiklik oldu.
Bu arada suanki sabit fiyatı 9.000 tl imiş, dudagım uçukladı walla. Zaten milimetrik değişiklik için 9.000 vermek biraz aptallık olur. Gögüs sabit ücreti 10.000 tl imiş. Gögüste çok başarılı, çocukluk arkadaşımın gögüslerini yapmıştı, müthiş duruyor hala.ama o zaman 6.000 di gögüs.
Böyle işte kızlar, bi tuhaf oldum ordan çıkışta, ben gün alırmıyım diye düşünürken barış bey 9.000 i geri çevirdi. Herkese bol şans, sevgiler... Esra