İyi bir estetij cerrah ve sanatçı bunu başarır.barış beyin kullandığı elmas tekniğiyle burun ucundaki poligonlar kendini gösterir.benim poligonlarım olucakmı bu deriyle oda ayrı bir mesele(
Insallah onun teknigiyle düzelir burnum hayatim. Dedigim gibi bu güne kadar hep dez avantajini gördüm ince derili olmanin. Doktorum iyi degildi. Insallah baris beyde ince derili olmanin avantajini görürüm.
Ben baris beye mail yolladim. Bakalim ne yazacak. Dört gözle bekliyorum.
Ha bide ben futbolu hic sevmem ve izlemem. Kocam beni üye yapti fenerbahceyi kullamis. Degistir diyorum inadi tuttu yapmiyor:) kendisi fenerli. Ben hic bi takimi tutmam. Kendim bi degistirmeye calisim
Aas nasıl göremiyorsun hayret nerden bakıyorsun cepten miYa offff ya ben nereden resim görecegim? Facebokk daki resimler uzaktan cekilmis hic birsey gözükmiyor!! Doktorada gidemiyorum. Yazi beklemem lazim. Suana kadar sadece 3 resim gördüm. Offffff ya offffff
Aas nasıl göremiyorsun hayret nerden bakıyorsun cepten mi
Aas nasıl göremiyorsun hayret nerden bakıyorsun cepten mi
isterseniz facebookdaki hastalara istek gönderib fotolarına baka bilirsiniz instada var Barış bey ordada zaten hastalari var orda daha kolay bura coğu kişi uramiyor zaten
simdi de 25 mesaj cikdi offf yaaa
simdi de 25 mesaj cikdi offf yaaa
Bu arada ismi degistiremedim:) ama türk bayragi buldum. Sinderella kac yasindasin?
21 yasindayim canim ha bu arada ben bakuden yaziyorum azerbaycanliyim kotu konushmamamin sebebi burun estetigi konusunda o kadar bilgi okudumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?