• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

merhabalar;

ben burnum 2.5 aylık ve revizyon düşünüyorum barış çakıra benim burnumun ucunda et gibi onu burun kanatlarını küçülttürmek istiyorum ve hala kemer var cok hafif sizce barış çakır doğru isim mi ?

siyah gömlekli olan fotoğraf eski hallerim kızlar yorum bekliyorum

bence 2.ameliyat için çok erken,daha şişlikler inmez ki oturması lazım 1 yıl geçsin hala mutsuz isen öyle git bence görüşmeye

ikaç foto ekledim,yorum bekliyorum:)

Merhaba, Barış Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum. Sizin olalı bir seneyi geçmiş sanırım, her hangi bir sıkıntı var mı memnun musunuz?
Bilgi alabilirsem çok sevinirim. Bu arada fotolar kalktı sanırım, albumu göremedim.

önümüz hafta olacak canım. benim kıkırdak sorunu değil.gülünce ucu düşüyor ve önden daraltılıcak.sen nasılsın şu an.şişlik normal ama.bir aydan sonra kendine gelir.memnunu musun şu an?istediğin gibi oldu mu.sen neyi düzelttirdin burnunda?

duffy87 Barıs Bey'e mi revizyon oldun? Eger varsa resimlerini gorebilir miyim? Revizyon olmayı dusunuyorum ve Barıs Beye ameliyat olmak istiyorum. yardımcı olabilirsen cok sevinirim..

yorumlarınız fikirleriniz gercekten onemlı cunku burda hepiniz ya bunları tecrube etmıs yada muhtemel tecrube edıcek arastırmıs olanlarsnız.bu konuda oldukca bılgılısınız o yuzden yorumlarınıza guvenıyorum.herbirinıze tesekkur ederim

ben göremiyorum fotoğrafı ve merak ettim gerçekten :D

Arkadaslar ben önümüzdeki hakta barış Bey'den randevu alıp ilk görüşmeye gideceğim. Deneyimleriniz neler, güncel ücret nedir bilgi verirseniz çok sevinirim.

Merhaba Arkadaşlar .. Bende son 10 gündür bu konu başlıgıyla alakalı olan tüm yazıları okudum. Ben barış beye 21 gün evvel ameliyat oldum . Ve bu siteden hiç haberim yoktu. Fakat gerek kendi sitesinden gerek medyadan kendisini takip ediyordum. Ve Çok sevdiğim Altuğ Semiz bey ile barış bey hakkında bir görüşme yaptıktan sonra Tamam dedim. Ben kesinlikle Barış bey ile görüşmeliyim.

Kendisiyle bu ayın başında tanıştık. Yıllardır nefes almakta sorun yaşıyordum.Uykusuz geceler , baş ağrıları , sabahları bogazımda bir sızlama ile uyanıyordum. Barış bey ile görüştüğüm dakika kesinlikle emin ellerdeyim diye düşündüm. İnanılmaz korkuyordum. Hayatımda ilk defa ameliyat olucaktım. Hatta Sevin hanımı aradım. Beni o tatlı sesiyle ikna etti. Yaşayacağım herşeyi tek tek anlattı. Güven verdi bana. Ve ameliyatımı 9 kasım da oldum .. Herşey olması gerektiği gibi çok güzel geçti. Estetikte yapıldı.3 günlük sıkıntı yaşadım. Tamponlar alındıktan sonra herşey cok daha güzel olmaya baaşladı.

Şimdi muhteşem nefes alıyorum. Henuz burnumdaki şişlikler inmediği halde . Artık derin uyuyorum. Sabahları boğazım acıyarak uyanmıyorum. Ve daha güzel bir burnum var artık. Doktorum Barış Bey'e minnettarım. Nefes almak mükemmel bir duygu arkadaşlar. :nazar:

Ama şunuda söylemek istiyorum .Buradaki yazıları okuyarak değilde ilk önce Barış bey ile görüşerek ameliyata karar vermelisiniz. O kadar sevgi dolu , ilgili ve sabırlı kendisi ..Allah iyiki karşıma Barış beyi çıkarmış Onun sayesinde huzurlu gecelere kavuştum. alkisalkisalkis.

Bu arada Sevin hanımın burada olmasıda çok güzel; buradaki üyeliğin çok dogal oldugunu düşünüyorum.

meme ameliyatı olanlar varmııı

Arkadaşlar biriken arkadaşlık tekliflerine cevap vermiyorum.

Bana özel mesaj ile ne ile ilgili eklediğizi yazarsanız sevinirim. Yoksa teklifleri geri çevermek zorunda kalacağım..

Selam oralet. Burnumu Barış Çakır'a 2 ay once yaptırdım. Burun kanatlarım amelıyattan once farklıydı şimdi kalkınca daha da farklı duruyor. Takmamaya calısıyorum. Nefes problemım yoktu sımdı nefes alamıyorum. Senın albumune bakmk ıstemıstım. Eklemıyormussun galıba. Bırkac fotograf yollarsan sevınırım eger oyle bırsey mumkunse. Teşekkurler....

arkadaşlar,

daha önce belirtmiştim burun deliklerim biri yukarıya diğeri aşağıya bakıyor.Ayrıca büyüklükleri eşit değil.
Genelde karşımdaki kişilerle konuşurken başımı hafif eğiyorum ve 45 derece durmamaya çalışıyorum.
Birde burun orta duvarındaki iç kısım çıkık duruyor.Burun deliğini perdeliyor.Anlatabildim mi ?
2 adet foto ekledim.

Sizce bu durum düzeltilebilir mi ?
Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var....bakar mısınız fotolara...

sevgiler...

Fotograflarına nerden bakabilirimm? Bu sitede acemiyim de, profiline girince göremedim.

emıly7 kullanıcısı arkadaşımız sevın hanımın burda uye demış doğrumu ?? eger doğruysa sevın hanım lütfen barış beye iletirmısnz burun estetıgı için fıyatlarda indirim rice edıyoruz :10: ben çalışmıyorum ev hanımıyım suan ve bırıktrebılmek gerçekten zor lütfen şartlarda bıraz kolaylık :72: sadece kendım için deıl bu ıstek dıger arkadaşlarım içinde gecerlı :3:

merhaba,

barış bey'e alın bölgesine yağ enjeksiyonu yaptıran var mı? alnım biraz düz ve bombeli alın daha feminen görünür her zaman.

ama bunu yapan doktor fazla yok, barış bey yapıyor bildiğim kadarıyla.

Back