• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

arkadaşlar dün taburcu oldum revizyon ameliyatından cıktım zaten nefes alma problemımde oldugu ıcın tamponlara 1gece dayanabildim dün sabah cıkarttırdım morluk ve sıslık yoktu ama bu sabah cok az sısmıs uyandım hiç agrım olmadı gerek barıs bey olsun gerek hastane calısanları çok ilgililerdi gecen ameliyatta yasadıgım kötü seylerin hiç birini yasamadım hafif kan sızıntılarım var onların olusturdugu pıhtılardan dolayı tıkanıklık yasyorum ama onun dısında hersey mukemmel barıs beyın kendınden emın bır sekılde "amelıyatın cok ıyı gectı benım ıcıme cok sındı hadi bakalım fındık burun "demesi bile inanılmaz rahatlatıcıydı hiç düşünmeden gözünüz kapalı guvenebileceğiniz bu iş için yaratılmıs mukemmel bir doktor kendısı:)

Her nekadar yorum yazmasamda burayı takip ediyorum arada :) barış bey'in mutlu melekleri olarak okudukça daha çok mutlu oluyoruz..:) mükemmel bir insan kendisi :) benimde yarın tam 2nci yılım dolucak..herkese bol şans

Back