Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kızlar yakın tarihte Barış beye revizyon olan var mı 2. revizyon fiyatı ne??ne kadar süre sonraya tarih veriliyor mayıs gibi görüşmeye gidicem

ben ameliyat olalı 6 oldu ve son derece memnunum..
ancak 6 a olmasına rağmen ucundaki sertlik hala geçmedi bu kalıcımıdır arkadaşlar?yoksa geçicekmidir bu sertlik?

kızlar,buruna yağ enjeksiyonu hakkında bilgisi olan var mı,geçende doktora gittim burnuna yağ enjekte edelim dedi,lutfen yardımcı olun....

barış çakıra revizyon ameliyatı olan var mı?benımle tecrubesını paylaşırsa çok mutlu olurum...
lütfen cevap:18:

mrb arkadaşlar, kızım 18 Ocakta Barış Beye ameliyat oldu. bgn de 1. ay kontrolüne gittik. öncesi- sonrası fotoğraflarını rica ettik, fazla söze gerek yok sanırım fotoğraflardan belli durum :) ameliyat sonrasında en ufak bi morarma dahi olmuyor, kesinlkle tavsiye ederim. Barış Bey süreç boyunca da çok ilgiliydi, sıra diğer kızımda :)

Geçmişler olsun hiç morarma olmaması dikkatimi çekti ne güzel şanslısınız

maşanlahhhh ameliyat çok başarılı olmuş,canım bir kaç kez duydum ve gördüm bazı ameliyatlarda burun deliklerinde eşitsizlik ve burunda nefes alamama sorunları yaşayan hastalar var sizin durumunuz nasıl,böyle sorunlar yaşadınız mı?

canım benden özel msj bekliyorsun ama msj kutun dolmuş yazamadım o yüzden..

Canım...Kızımda kesinlikle böyle bi sorun yaşanmadı...Barış Bey in facebook sayfasını da ziyaret edebilirsin...Kızımın arkadaşı başka bi doktora ameliyat oldu berbat durumda kızcağız...Ben Barış Bey i dört senedir takip ediyordum...Şükürler olsun ki her şey yolunda gitti...Kendisi harika bi insan

Kızlar Merhaba,

Barıs beye meme buyutme amelıyatı olan arkadaslardan bır rıcam var ızlerınız ne durumda ? yanı ok gogsumuzun olmamasından sa olması tabıı kı daha ıyı ama izler beni çok düşündürüyor acıkcası,Üzerinden 1 yıl gecmıs olupta ızlerı belırsızlesen arkadaslar var mı acaba?Varsa resım paylasma ıhtımallerı varmı?

Bir de kızlar Barıs bey ıkı amelıyat arasını ne kadar süre de tutuyor,yanı burun amelıyatı olduktan ne kadar sonra meme buyutme amelıyatı olabılırız,sormayı unuttum kendısıne
Ikısını aynı anda yapmıyor bılıyorsunuz.

Yardımcı olursanız sevınırım

Amlıyata gıderken yanınıza aldıklarınızı yazabılırmısınız.Neler alınmalı en önemlıler hangılerıdır gıbı.Yada olmazsa olmazlar.saolun sımdıden

gercekten cok başarılı olmuşş iyi toparlanmış cokta doğal duruyo tebrik ederim ..bu arada dün nişantaşında doktor görüşmesinden cıktıktan sonra bi alışveriş merkezine gittik yemek yemeğe büyük bi tesadüf eseri barış cakır ve eşi yanıma oturdular:))görüşüceğim doktorlar arasındaydı kendisine birden yanımda görünce cok şaşırdım resimlerinden tanıdım bi cesaretle selam verdim inanılmaz derecede samimi ve güven verici eşide cok tatlı bi hanım bi süre sohbet ettik kendisini kısa zamanda ziyaret edicem:))

wauuvv diyorum çok güzel olmuş,nazar değmesin çok beğendim.

Cok güzel olmus Masallah :)) ben kiziniz resimlerini görmüstüm Baris bey'de, bayaga begendim, cok basarili :) güle güle kullansin burnusunu güzel kiziniz :)) bende ameliyat oldum Baris bey'e bu arada, ve bende cok memnunum :))

ya benım bırsey sormam lazım bu burun ıcı kuruluk ıcın ne yapıyorsunuz burun spreyı burun pomadı(iç kremı burun delıklerının ıcıne sıkıp ıcıne cekıyorsun) buharla nemlı tuutuosun dıkıslere batıkon ve dıger kremlerden suruyrsun burun ustune bepanten yanaklara arnıca suruyrsun ama bu burun ıcındekı kuruluk nasıl gecıcek yanı

Barış Bey bu senin dediğin şeyleri bile söylemedi ki bize. Varsa yoksa deniz suyu spreyi, olduğu kadar.. Kuruluk geçici gözdecim, biraz dayanıcaksın. 15 güne rahata erersin.

Arkadaşlar burnum 2 ya sonra tam 2 yılını dolduracak sizlerle bikaç resim paylaşmak istedim bakabilirsiinz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…