Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baris bey ameliyatlarini hangi hastanede yapiyor acaba?
Merhabalar,
Barış Çakır'a alın yağ dolgusu yaptıran var mı aranızda? ya da bu konuda bilgisi olan?
Merhaba paprica :) ben yaptirmadim ama yaptirmis olan kisilerin bazi resimlerini gördüm Baris bey'in ofisinde .. Gayet güzel olmustu, gidip görmeni tavsiye ederim :)
:) teşekür ederim. istesem mail atar mı acaba? görüşmeye gittiğimde bir hastasının fotoğrafını göstermişti ama çok dikkat etmemişim. eminim güzeldir.kalıcı olup olmadığını merak ediyorum.
28 şubat' ta rinoplasti ile birlikte alına yağ enjekte ettirdim.Pek bir şey sormadım.güvendiğim için.Odama geçtiğimde bacak ağrılarımı hissetmeye başladım.bir baktık dizlerimin içinden yağ alınmış.çok ta hoş duruyor.Merhabalar,
Barış Çakır'a alın yağ dolgusu yaptıran var mı aranızda? ya da bu konuda bilgisi olan?
28 şubat' ta rinoplasti ile birlikte alına yağ enjekte ettirdim.Pek bir şey sormadım.güvendiğim için.Odama geçtiğimde bacak ağrılarımı hissetmeye başladım.bir baktık dizlerimin içinden yağ alınmış.çok ta hoş duruyor.
28 şubat' ta rinoplasti ile birlikte alına yağ enjekte ettirdim.Pek bir şey sormadım.güvendiğim için.Odama geçtiğimde bacak ağrılarımı hissetmeye başladım.bir baktık dizlerimin içinden yağ alınmış.çok ta hoş duruyor.
Cevabını görünce nasıl sevindim :) soru yağmuruna tutarak seni biraz sıkabilirim, şimdiden özür diliyorum :)
Ben 2 yıl önce rinoplasti oldum, geçen hafta görüşmeye gittiğimde barış beyle 2. ameliyata ve alına yağ enjeksiyonuna karar verdik. ama ben yağ enjeksiyonu olayını ilk defa duyduğum için hiç bir şey soramadım, fotoğraflara bakmak da aklıma gelmedi.
Sen biraz anlatırmısın nasıl oldu? şişlik morluk burun ameliyatı haricinde alına bağlı olarak artış gösteriyor mu? iyileşme süreci uzadı mı?
İnternette yağ enjeksiyonu kalıcı olmadığına dair yorumlar okudum ama kalıcı olmasa Barış Bey önermezdi diye düşünüyorum.
Bu arada fotoğraf eklediysen görebilir miyim?
Benim alına yağ enjeksiyonuna gerek yoktu bende 8 ocakta oldum rinoplasti az da olsa şişlerim var hala. sn_doğru sana detaylı anlatır ameliyat günü onunlaydım bende çıkınca gayet iyi duruyordu gözünde büyütecek birşey yok, gerekmeyecek olsa Barış Bey önermezdi, bayağı farkediyor hoş oluyor alın ben sonrasında da gördüm arkadaşı ordan biliyorum :) ayrıca yaptıran diğer hastaların da önce sonra fotolarını görmüştüm çok başarılı hepsi.
senin şu an ki sıkıntın nedir revizyon olacaksın ve ilk ameliyatını Barış Çakır mı yapmıştı yoksa sen başka doktora mı oldun ilkini?
2 yıl önce Barış Çakır'a olmuştum. Çok büyük bi problem yok ama ucu biraz düşük ve gülünce kemer varmış gibi duruyor. Küçük bi düzeltme yapılacak sanırım. Asıl değişik yağ enjeksiyonu ile olacak dedi doktor, alnım geride olduğu için burnum büyük görünüyormuş.
Cevabını görünce nasıl sevindim :) soru yağmuruna tutarak seni biraz sıkabilirim, şimdiden özür diliyorum :)
Ben 2 yıl önce rinoplasti oldum, geçen hafta görüşmeye gittiğimde barış beyle 2. ameliyata ve alına yağ enjeksiyonuna karar verdik. ama ben yağ enjeksiyonu olayını ilk defa duyduğum için hiç bir şey soramadım, fotoğraflara bakmak da aklıma gelmedi.
Sen biraz anlatırmısın nasıl oldu? şişlik morluk burun ameliyatı haricinde alına bağlı olarak artış gösteriyor mu? iyileşme süreci uzadı mı?
İnternette yağ enjeksiyonu kalıcı olmadığına dair yorumlar okudum ama kalıcı olmasa Barış Bey önermezdi diye düşünüyorum.
Bu arada fotoğraf eklediysen görebilir miyim?
arkadaşlar merhaba,barış bey revizyon ameliyatlarınıdamı kapalı yapıyor... resimlere nasıl ulaşabiliriz yardımmm lütfen...
Umarim benim de ileride gerekmez revizyon simdiden gecmis olsun sana, ama alina yag guzel oluyor cok farkediyor gercekten bir kac fotograf gormustum cok basarili olmustu, eminim senin de oyle olur :)