Paprica revizyon için ne kadar fiyat verildi sana? Iki ay sonra ilk rinoplastimin bir yılı dolacak, barış beye revizyon olmak istiyorum fiyat konusunda bir ön fikir istiyordum..
Revizyon ihtimalinin %5 olduğunu söyledi Barış Bey. Bu oldukça düşük bir rakam, üstelik revizyonların büyük çoğunluğu problem olduğu için değil kişinin tercihleri değiştiği için oluyormuş. Hatta ben ameliyat sürecini tekrar yaşamak istemediğimi söyledim, bu şekilde mutluysan tekrar ameliyat olana gerek yok dedi. Ben şu an düşünme aşamasındayım. Karar verirsem ve uygun bi zaman bulursam olucam.
Sen aklına kötü birşey getirme, yeni burnuna çok dikkat et ve burnunu çok sev revizyon gerekmez zaten :)
28 şubat' ta rinoplasti ile birlikte alına yağ enjekte ettirdim.Pek bir şey sormadım.güvendiğim için.Odama geçtiğimde bacak ağrılarımı hissetmeye başladım.bir baktık dizlerimin içinden yağ alınmış.çok ta hoş duruyor.
Merhaba, bende barış beye alın dolgusu için mesaj attım ille de gel gel dedi fiyat vermedi. benim suan oraya gitcek durumum yok işimden dolayı. sen ne kadar yaptırdın dolguyu en azından bilgim olsun?
kızlarr yenı amelıyat olucaklara sımdıden gecmıs olsun ınsallah ıstedıklerı burunlara kavusurlar.. benım burnum artık eskıdıbutun burunların anneanesi olacak yasa gelıor 4 yasına bascakk burnumm barıs bey dudak dolgusu yaptıran varmı fıyatı nedır acaba bıde ne bılım guzel oluormu..
Seninle sanirim ayni donemde a,eliyat olmustuk, uzun suredir formu takip edmedim. Resimlerine baktim burun hala mukemmel :) Sana birsey sorucaktim sen ikinci ameliyat olmus muydun??
benim burnum tasarımdan daha güzel oldu :)Baris beyle bugün görüşmeye gittim. Gayet olumlu gecti, Mayıs ortasına kadar ful doluymus. Septum devuasyonundan dolayı , hem ici hem dısı yapılacak sanırım. Tasarimla sonuclar birebir oluyormu acaba?
Arkadaşlar Barış Çakır'a kulak estetiği yaptırıcam , hastaneye yakın yerlerde kalacak yer bakıyorum önerebileceğiniz otel vs. var mı? 1 hafta İstanbulda kalmayı düşünüyorum.
Barış beye burun estetiği olanlar memnun musunuz?
ben 2011 yılında bir kbb uzmanına ameliyat oldum. sonuç çok kötü.
ciddi şekilde toparlanması gerek burnumun...
REVİZYON OLUP MEMNUN KALANLAR BANA YAZAR MISINIZ LÜTFEN...
AYRICA REVİZYON FİYATI NE KADAR?
TEŞEKKÜRLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?