Barış Çakır a görüşmeye gittiğimde alnıma yağ enjekte edip şişireceğini söyledi ve böylelikle burnum daha küçük gözükecekmiş.Aynı işlemi yaptıran var mı
ya ben neden göremiyorum fotolarınızı
merhaba kızlar , meme büyütme ameliyatını ne kadara yapıyor acaba bilginiz var mı ?
Barış Çakır a görüşmeye gittiğimde alnıma yağ enjekte edip şişireceğini söyledi ve böylelikle burnum daha küçük gözükecekmiş.Aynı işlemi yaptıran var mı
bana yağ dolgusu yaptı hafifi, hiç belli olmuyor ben de farklı bişi olacak sanmıştım :) burnu daha küçük göstermek için hafif bir dolgu o kadar korkmaya gerek yok ben korkmuştum ilk başta hatta yapmayın barış bey demiştim ama iyi bir şeymiş:)
Barış beye revizyon olan varmı acaba?ben revizyon düşünüyorum birinci ameliyatımı başka doktor yaptı ikincide barış beyi düşünüyorum revizyon olan varmı?:2:
Benim yine bu siteden arkadaşlarım revizyon ameliyatı oldu Barış Bey'e hatta ameliyat sonrası hallerini de gördüm mesela bir arkadaşımın burnunda bandaj varken doktorunun ismini sorup revizyon olamaz diyip burun ucuna hayran kalan kişiler olmuştu. Kendisi buraya yazmıştı zaten geriye dönük bulabilirsin ama kullanıcı adını hatırlamıyorum konuyu hatırlayan arkadaşlar hatırlatırsa sevinirim :)
Kendisi şu an İtalya'da boy boy resimler yüklüyor oradan takip ediyorum son hallerini :)
Bir başka arkadaşımın revizyon ameliyatında burnun arkasında septumda koca bir boşluk vardı orayı yamamıştı elindeki mevcut kıkırdaklarla hatta bu sitedeydi ama üyeliğini iptal ettirdi dila28. Barış Bey in meme hastası siteden gittikten sonra burnunu da yaptırdı. Tanıyan bilen arkadaşlar arasında badem10 var. Jennefer hatta ziyaretine geldi sağolsun :)) Gayet güzel oldu burnu hayatını yaşıyor gününü gün ediyor :)
Ama resim istersen sana bu iki kızın isimlerini özelden veririm Barış Bey e gittiğinde bizzat resimlerini görürsün. İkisi de arkadaşım..
Sevgiler..
burun estetiği olan arkadaşlara bakıyorum hatta barış bey gönderdiği tweetlerden birinde sormuş bir burnun estetik ameliyatlı olduğunu nasıl anlarsınız diye, burun ucu estetiği kesinlikle belli ediyor ya da kavisin fazladan kaçırılmış hali yaşadığım bir olayı paylaşayım sizlerle..
Bir avm de geziyoruz kardeşimle ben burun ameliyatı olduktan sonra aşırı burun takınıtılı biri oldum birini görünce direkt olarak burnuna bakıp inceliyorum, neyse mağazaları dolaşırken birini gördük kadının burnu güzel olmuş ama estetik faciası ben burdayım diye bağırıyor dedim kardeşim aa abla nasıl anladın diyor ben söylediğim ayrıntılara bak farkedeceksin dedim o da inceleyince hııı evet dedi, yine de tam emin olamadı kendi de burun ameliyatı olmak istiyor ama henüz yaşı çok küçük, ben seni şurda bekliyorum sen git hanımefendi burnunuz çok güzelmiş ama yanlış anlamazsanız acaba ameliyat mı oldunuz ben de düşünüyorum diye sor dedim. Önce saçmalama abla dedi ama sonradan gidip sordu :)) Kadın böyle deyince baya bozulmuş önce o kadar belli oluyor mu diye sonra doktorunun adını da vermiş :) doktor benim meme topiğinden adını bildiğim bir doktor ama isim paylaşmayacağım. Aynı doktorun bir başka hastasını da taksim de bir kız gidip sormuş burnu çok güzeldi ama ben burdayım diye bağırıyordu diye de eklemiş demek ki o doktorun tekniği biraz kendini belli ediyor diye düşündüm ben de bu iki olaydan sonra.
şimdi barış bey için şunu kesinlikle söyleyebilirim ki ancak bir burnu bu kadar doğal yapabilir bir doktor elmas tekniğinin ve kıkırdak eklemesinin sonuçları bu. Burnunuza maşallah güzelmiş kızın burnu derler ama bu estetik ameliyatlı demezler asla. Ben kaç hastasını gördüm burun çok estetik duruyor ama estetik ameliyatlı durmuyor.
3. ay kontrolümde yakın bir arkadaşımla gittim görüşmeye o da popo estetiği hakkında bilgi almak istiyordu barış beyden :) Neyse benim ameliyat olma nedenim sağ 45 derecede bir eğrilik vardı burnumda bir de nefes sorunu yaşıyordum. Yoksa burnum kötü değildi ameliyat olmaya ihtiyacı olacak kadar şuan bile beni uzun süredir görmeyen kimse anlamıyor zaten burun ameliyatı olduğumu sadece yakın çevremdekiler onlar da ince ince dikkat ettikleri için :) neyse ben dedim barış beye fotoğraf çektik muhabbet falan filandan sonra ya dedim barış bey önden çektiğiniz fotoğrafta burnum hala eğri duruyor off bi daha mı olsam falan diyorum ben arkadaşım diyor ki manyak mısın sen eğri durmuşsun fotoğrafta görmüyor musun diyor :)) neyse ben yok biraz daha mı küçük olsaydı daha güzel olurdu acaba mı şöyle mi böyle mi diyorum barış bey bademcim bak burnun çok güzel yahu burnun büyük değil ki biraz daha küçük olsaydı diyorsun diyor o da :) neyse sonra bak illa ki olacağım dersen ikinci ameliyat beni tanıyorsun sen hemen yaparım hastamın mutsuz olmasını istemem ama olmayacak bir şey istiyorsun falan diye sonra ayrılacakken burun için görüşmeye gelen birileri varmış ben tam çıkacakken barış bey bizi öpüp uğurlamış odasına gitmişti o gelenler aa siz ne ameliyatı oldunuz ben burun demeye kalmadan bir baktım herkes burnumu inceleyedurmuş anam neye uğradığımı bilemedim :)))) ayy çok güzel olmuş maşallah falan diyorlar hep güzel iltifatlar aldım ben onlara da soruyorum keşke kısa bir burun mu olsaymış kadın diyor modacıymış o da :) sizin yüzünüz uzun kısa bir burun çok çirkin olur ki o kadar güzel ve yüzünüzle uyumlu olmuş ki biz de bunu istiyoruz zaten falan dedi :) sonra ben barış beye seslendim geldi burnumu çok beğendiler dedim. ya bademcim ben sana iki saattir içerde ne diyorum dedi gülüştük:) ayrıldık sonra paylaşmak istedim bunu da :))
ücret 7000 arkadaşlar ben geçen hafta görüştüm barış beyle gerçekten çok nazik güleryüzlü biri öncelikle sorununuzu dinliyor burnunuzun neresinden rahatsız olduğunuzu falan sonra burnunuzun fotoğrafını çekiyor yandan önden alttan falan sonra bilgisayarda tasarımını yapıyor siz nasıl olmasını istiyorsanız söyleyin çekinmeyin ben biraz çekindim ofisi acıbadem fulya hastahanesinin karşısında terrace de görüşme ücretsiz aklınıza takılan bişey olursa bana sorabilirsiniz cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?