• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

canım aslında korkulcak hıc bır sey yok,aslında bende olmadan once aynı korkular ıcındeydım bunyem zayıf oldugu ıcın dıyodum ya kaldıramazsam narkozu yada begenmezsem bısey olursa vs.bunlar hep beynımı kemırıyodu:) ama bak barıs beyle gorusmeye gıt konusmaya basladıgından ıtıbaren rahatlıcaksın emın ol.amelıyat genelde 3 saat dıyorlar ama benım 5,5 saat surmustu tamamen uyandıgında yukarı cıkarıyolar.ben odaya geldıgımde herseyı duyuyordum ama uyku halındeydım cevap veremıyordum.bende hıc agrı flan olmamıstı odaya geldıgımde sadece burnumda bır alcı wardı okadar :) zaten 1 gece kalıyosun ertesı gunu cıkarıyolar 4 gun sonra tampon cıkarılıyor 10.gunde de alcı cıkarıyolar zaten 1 ayda da sıslıkler ınmeye baslıyor.barıs beyden vazgecme derım cunku ısınde cok basarılı ve dogal burunlar yapıyor ben hep dogal burundan yana oldugum ıcın barıs bey dıyorum.ve benım kuzenım bıtanede arkadasım hatta salı gunu amelyat oldu :) sormak ıstedıgın baska bırsey warsa sorabılırsın yardımcı olmaya calısırım.ıns en yakın zamanda darısı basına:)

bende oldum olası burnumu beğenmiyorum işe gireyim ameliyat olacam diyordum ben kütahya domaniçte oturuyorum parası biraz fazla geliyor ama okuduğum yorumlarda herkes memnun benim sormak istediğim haftasonu da ameliyat yapıyor mu çok fazla iznim yok alçıyı sonraki başka bir haftasonu aldırabilir miyim ? tampon yada alçı çıkarken çok canınız acıyor mu?

bende oldum olası burnumu beğenmiyorum işe gireyim ameliyat olacam diyordum ben kütahya domaniçte oturuyorum parası biraz fazla geliyor ama okuduğum yorumlarda herkes memnun benim sormak istediğim haftasonu da ameliyat yapıyor mu çok fazla iznim yok alçıyı sonraki başka bir haftasonu aldırabilir miyim ? tampon yada alçı çıkarken çok canınız acıyor mu?
Size iltimas geçme durumu olur mu bilemiyorum-sanmıyorum; ama normalde hiç haftasonu ameliyat yapmıyor. Sadece hasta görüyor ofisinde. Bir haftada alçısı çıkanı da hiç duymadım.. 10.günde çıkıyor. Perşembe ameliyat olsanız, pazar evinize dönersiniz, tamponlar çıktıktan sonra. Diğer haftasonu da gelir alçınızı aldırırsınız o olabilir en iyi senaryo. Hem tampon hem alçı ikisinin de çıkışı acısız ağrısız bu arada.

bilgilendirme için teşekkür ederim peki başka sorularımda olacak hastane masrafıyla falan kaç para ödediniz ve ilk görüşmeden ne kadar süre sonra ameliyat oldunuz

Sanırım zam gelmiş; şu an 7000 yazmış bir arkadaş. Ben önceden olmuştum. Diğer sorduğunuz soruya da net cevap veremeyeceğim ama aşağı yukarı 1ay vardı diye hatırlıyorum.

ücret 7000 arkadaşlar ben geçen hafta görüştüm barış beyle gerçekten çok nazik güleryüzlü biri öncelikle sorununuzu dinliyor burnunuzun neresinden rahatsız olduğunuzu falan sonra burnunuzun fotoğrafını çekiyor yandan önden alttan falan sonra bilgisayarda tasarımını yapıyor siz nasıl olmasını istiyorsanız söyleyin çekinmeyin ben biraz çekindim ofisi acıbadem fulya hastahanesinin karşısında terrace de görüşme ücretsiz aklınıza takılan bişey olursa bana sorabilirsiniz cevaplarım

ücreti gercekten gittikce cıkıo acaba kışın üçreti azaltıyolarmı gercekten istedigimz doktora estetık yaptırmak zor en son gecen sene 6000 di barıs cakır tercıhım ama ücret yakıo:50:

ücreti gercekten gittikce cıkıo acaba kışın üçreti azaltıyolarmı gercekten istedigimz doktora estetık yaptırmak zor en son gecen sene 6000 di barıs cakır tercıhım ama ücret yakıo:50:

Gerçekten sinir bozucu ben bir de göğüs ameliyatı olmak istiyorum ama şu an ikisini karşılayamam. İlk önce burun ameliyatını olucam o yüzden o da arttıkça artıyor :S

aynen bende öyle dusunuyorum önce burun estetgigi sonra gögus ayrıca bıde yol mesafesi var bunu dısındakı git gel taksı parası bıde yakın deil öle tabıkı bunlarıda karsılasalr ya mesela madem 7 bın verıom evden gelip alsınlar bi zahmet :)))))

aynen bende öyle dusunuyorum önce burun estetgigi sonra gögus ayrıca bıde yol mesafesi var bunu dısındakı git gel taksı parası bıde yakın deil öle tabıkı bunlarıda karsılasalr ya mesela madem 7 bın verıom evden gelip alsınlar bi zahmet :)))))

Sen taksi parasını dert ediyorsun, benim uçak masrafları, otele vereceğim para ve İstanbul'da kaldığım sürece harcayacağım para var bi de :(

Arkadaşlar kızmayın bana ama OH İYİ Kİ PARANIZ YOK:) Yoksa gözünüz kapalı bir doktora bütün kusurlarınızı yaptıracaksınız. Durun bakalım, nereniz sizi daha çok rahatsız ediyorsa oranız çıksın bir aradan. Ameliyat sonrası süreci de gözlemlemek gerek, ya sizi tatmin etmezse? Çünkü burnunuzu beğenmeseniz, aynı doktor yaptı diye memenizde de mükemmel olsa bile kusur ararsınız. İnsanoğlu hata bulmaya meraklı.
Ayrıca belki burnunuzu o kadar beğeneceksiniz ki, küçük memeleriniz gözünüze batmaz olacak belki? Bence herhangi bir estetik operasyonun iyileşme süreci tamamlanmadan kesinlikle ikincisi olunmamalı.
Herkese kolay gelsin.

Arkadaşlar kızmayın bana ama OH İYİ Kİ PARANIZ YOK:) Yoksa gözünüz kapalı bir doktora bütün kusurlarınızı yaptıracaksınız. Durun bakalım, nereniz sizi daha çok rahatsız ediyorsa oranız çıksın bir aradan. Ameliyat sonrası süreci de gözlemlemek gerek, ya sizi tatmin etmezse? Çünkü burnunuzu beğenmeseniz, aynı doktor yaptı diye memenizde de mükemmel olsa bile kusur ararsınız. İnsanoğlu hata bulmaya meraklı.
Ayrıca belki burnunuzu o kadar beğeneceksiniz ki, küçük memeleriniz gözünüze batmaz olacak belki? Bence herhangi bir estetik operasyonun iyileşme süreci tamamlanmadan kesinlikle ikincisi olunmamalı.
Herkese kolay gelsin.

Aslında mesajlardan çok anlaşılmamış bende ikisini aynı anda yaptırmaktan bahsetmiyorum tam olarak, zaten benim boyumda ve kilomda birinin iki ameliyatı aynı anda ya da çok yakın zamanlarda kaldırması pek mümkün değil :) Seninde dediğin gibi bende beni en çok rahatsız eden şeyden yani burnumdan başlıyacam işe inş. bu sene sonunda :) Onun dışında memelerime küçük demek pek yeterli olmuyor bazen yok gibiler :S Ve zaten göğüs ameliyatı olursam ki inş. olurum 34 beden bir fiziğe sahip olan biri olarak göğüslerimin 80'in üstünde olmasını istemiyorum, göğüs konusu sıkıcı bi konu benim için zaten bi şekilde destekli sütyenlerle filan idare edilebiliyor ama yazın bikini giydiğinde ya da çıplak kaldığında ergen bir oğlan çocuğu bedenine sahip olmak çok hoş olmuyor :)

Öyle diyorsun, haklısındır da. Ama herkesin kusuru var, kimi kısa bacaklı kiminin beli kalın, kiminin çenesi bozuk vs vs vs. Ben estetik severlerdenim zaten o konuya açıklık getireyim öncelikle:D Dee demek istediğim başka. Misal meme konusuna çok takıksınızdır, yaptırırsınız, burnunuz bozuk olsa da yeni vücudunuz, protezlerin size kattığı seksapelite sizi öylesine tatmin eder ki "burnum bozuk ama bana değişiklik katıyor" diye düşünmeye başlarsınız. Ben bundan bahsediyorum. Tek bir rötüşla kendine güveni gelebilir insanın neme lazım beklemekte fayda var.
Bir de önceden de söylediğim gibi doktorun çıkardığı iş sonrası tavrını izleme şansı elde edersiniz. Belki de yanlış yapmışım başka doktor bulayım diye düşünürsünüz. Onu da hesaba katmak lazım. Gerçi umarım ihtiyaç kalmaz tekrar doktor aramaya, çünkü çok ZOOOOR. En zoru hatta.

Bende geçen yıl mayıs ayında olmuştum 5,500TL :) evet arkadaşlar 500 tl şeklinde artışlar oluyor sanırım :)bence geç kalınmamalı..yoksa fiyatlara yetişmeniz mümkün olmayabilir...

Şimideden herkese bol şans :)

Bende geçen yıl mayıs ayında olmuştum 5,500TL :) evet arkadaşlar 500 tl şeklinde artışlar oluyor sanırım :)bence geç kalınmamalı..yoksa fiyatlara yetişmeniz mümkün olmayabilir...

Şimideden herkese bol şans :)
ruhsen barıs bey revizyon ameliyatında dahamı fazla ücret alıyor bilgin varmı arkadaşım..yani önce baska bır doktora olupta 2. ameliyatı ona olmaya kalksak ücret artıyormu ?

ruhsen barıs bey revizyon ameliyatında dahamı fazla ücret alıyor bilgin varmı arkadaşım..yani önce baska bır doktora olupta 2. ameliyatı ona olmaya kalksak ücret artıyormu ?

Tatlım genellikle tüm primer rhinoplastiler sekonder rhinoplastilerden daha ucuz oluyor. Eğer ikinci bir düzeltme ameliyatı olacaksan bu ilk ameliyattan daha pahalı ve Barış Çakır'dada böyle. Ancak şu anki fiyatı hakkında net bir bilgim yok.

Back