- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
yok canım bu zam gelmiş halidir
Insallaaaahh:) yaa karar verdm zaman bulamiyorum ameliyat icin:)
Öyledir canım çünkü ben iki ay önce 6500 e oldum. demek ki zam gelmiş.
Offf offf o zam eylül ayında mı geliyormuşyeni yıldada geliyor mu acaba bilgisi olan var mı?
Kizlar (ozellkle ameliyatinin ustunden 1 yil ve fazla gecms olanlar) burun ucunuz ameliyat oncesi gibi oldu mu? Yoksa sert mi kaldi? Bir de burun kanatlarinizi /deliklerinizi oynatabiliyor musunuz:) bunlari cok merak ediyorum da:)
ben şubat 2011'de ameliyat oldum.Yumuşadı ama orjinal halindeki gibi de değil.Ama ben burun ucunu tutup sağa -sola çevirmiyorum.Hala yeni amaliyatlı gibi sakınıyorum.Burun kanat ve deliklerini rahatlıkla oynatabiliyorum.Mimikleri çok rahat yapabiliyorum.Üstelik burun kanatlarım alttan kesilerek düzeltildi ve deliklerimi küçülttü.
Ayrıca 2011 yazında denize gittiğimde güneş burun kemiğimi rahatsız etmişti.Dikkat ettim de bu yaz bu sorunu yaşamadım.
ben şubat 2011'de ameliyat oldum.Yumuşadı ama orjinal halindeki tgibi de değil.Ama ben burun ucunu tutup sağa -sola çevirmiyorum.Hala yeni amaliyatlı gibi sakınıyorum.Burun kanat ve deliklerini rahatlıkla oynatabiliyorum.Mimikleri çok rahat yapabiliyorum.Üstelik burun kanatlarım alttan kesilerek düzeltildi ve deliklerimi küçülttü.
Ayrıca 2011 yazında denize gittiğimde güneş burun kemiğimi rahatsız etmişti.Dikkat ettim de bu yaz bu sorunu yaşamadım.
canım güneş burun kemiğimi rahatsız etti derken ne demek istedin? ben de barış beye burun oldum ve 2 ayı geçti benim de güneşe çıkınca acayip bir hapşurma isteği oluyor normal midir sence bu durum? doktora sordum daha önce alerjin var mıydı dedi ben de hayır dedim. Geçer dedi ama yine de merak ediyor insan hele ki ilk zamanlar görmen lazımdı beni günde 9 10 defa hapşuruyordum şimdi azaldı günde bir defa bilemedin iki defa ancak oluyor bu durum.
arkadaşlar bişi sorucam ben randevu almak için mail atıyorum barış beye ancak geri dönülmüyor size böyle bir şey olmuş muydu?
kızlar bir de meme ameliyatından kaç gün sonra yolculuk yapabiliyoruz ben istanbulda oturmuyorum da.
badem10 teşekkür ederimm =)) bugün cevap geldi mailime tatlımm randevu için, ayrıca benim biraz uzun olcak gibi izmire dönücem=) meme konusunda okadar çok sorcağım şey var ki canımm beni arkadaş olarak eklermisin, fotoların varsa görmeyi çok isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?