Burnumdan estetik olmayı düşünüyorum ama henüz karar veremedim barış çakır mı yoksa emre ilhan mı.
Eger normal bi burun istiyosan bars cakir ama yok kalkik olsun ufak olsun diyosan emre ilhan derimm :)
Mrb Cnm iyi bayramlar.Barış beyin burun estetigi yaptığı bı iki kişinin fotoğrafını gördüm beğendim de aslında ama henüz daha karar veremedim.sen ne güzel kararını vermişsin dilerim herşey istediğin gibi olur
Teşekkür ederim, birde paramı tamamlayabilsem :)
Kizlaaaar lutfen ama lutfen burnunu yaptiranlar beni eklesin,sadece bademin brnunu gorebildm henuz
ben ekliyorum cnm seni bakabilirsin
Kızlar acaba ameliyat olduktan sonra en erken kaç gün içined uçağa binebilirim, bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?
ben ekliyorum cnm seni bakabilirsin
Jennifer sanırım sende İstanbul'da oturmuyorsun. Özelden msj atamıyorum hala. Eğer şehir dışından gittiysen İstanbul'da kaç gün kaldın ameliyat için. Cvp verebilir misin lütfen :)
Teşekkür ederim Badem10. gün alçı çıktıktan sonra binebiliyorsun canım
evet canım bende şehir dışından gittim ben hastanede bigece kaldım 2.gün hastaneden çıkıcağım gün barış bey tamponlarımı aldı 15.günde alçım çıktı
Jennifer teşekkür ederim. Bende kasım veya aralık ayında olucam inş. Ama işte işten izin alma konusu var. Ve tam olarak kaç gün İstanbulda kalmam gerektiğinden emin değildim. Normalde Barış Bey alçıları 10. günde çıkartıyor diye biliyorum seninki normalden biraz uzun mu sürdü acaba :44: Birde ben ilk görüşmeye ne zaman gitsem pek emin değilim, ameliyatla arasında çok uzun süre olsun istemiyorum çünkü sabırsız bir insanımSen ilk görüşmeden ne kadar sonra ameliyat olmuştun. En iyisi ben şu mesaj sayısını doldurup sana özelden msj atayım
Ilk burun estetigi 7,000 TL Reviziyon 8,500TL
Dudak dolgusu 700 TL Göz kapagi 4,000 TL
hihi hazir gitmisken hepsini sordum sizlerlede paylasmak istedim.
Birde sunu ögrendim her senenin Eylül ayinda zam geliyormus.;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?