• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Mrb Cnm iyi bayramlar.Barış beyin burun estetigi yaptığı bı iki kişinin fotoğrafını gördüm beğendim de aslında ama henüz daha karar veremedim.sen ne güzel kararını vermişsin dilerim herşey istediğin gibi olur :46:

Teşekkür ederim, birde paramı tamamlayabilsem :)

Barış Çakır 6.500'e yapıyor ama yeni yılda muhtemelen zam gelir. Bende o yüzden acele etmeye çalışıyorum :)

Kızlar acaba ameliyat olduktan sonra en erken kaç gün içined uçağa binebilirim, bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?

Jennifer sanırım sende İstanbul'da oturmuyorsun. Özelden msj atamıyorum hala. Eğer şehir dışından gittiysen İstanbul'da kaç gün kaldın ameliyat için. Cvp verebilir misin lütfen :)

evet canım bende şehir dışından gittim ben hastanede bigece kaldım 2.gün hastaneden çıkıcağım gün barış bey tamponlarımı aldı 15.günde alçım çıktı:16:

evet canım bende şehir dışından gittim ben hastanede bigece kaldım 2.gün hastaneden çıkıcağım gün barış bey tamponlarımı aldı 15.günde alçım çıktı:16:

Jennifer teşekkür ederim. Bende kasım veya aralık ayında olucam inş. Ama işte işten izin alma konusu var. Ve tam olarak kaç gün İstanbulda kalmam gerektiğinden emin değildim. Normalde Barış Bey alçıları 10. günde çıkartıyor diye biliyorum seninki normalden biraz uzun mu sürdü acaba :44: Birde ben ilk görüşmeye ne zaman gitsem pek emin değilim, ameliyatla arasında çok uzun süre olsun istemiyorum çünkü sabırsız bir insanım :51: Sen ilk görüşmeden ne kadar sonra ameliyat olmuştun. En iyisi ben şu mesaj sayısını doldurup sana özelden msj atayım :40:

Jennifer teşekkür ederim. Bende kasım veya aralık ayında olucam inş. Ama işte işten izin alma konusu var. Ve tam olarak kaç gün İstanbulda kalmam gerektiğinden emin değildim. Normalde Barış Bey alçıları 10. günde çıkartıyor diye biliyorum seninki normalden biraz uzun mu sürdü acaba :44: Birde ben ilk görüşmeye ne zaman gitsem pek emin değilim, ameliyatla arasında çok uzun süre olsun istemiyorum çünkü sabırsız bir insanım :51: Sen ilk görüşmeden ne kadar sonra ameliyat olmuştun. En iyisi ben şu mesaj sayısını doldurup sana özelden msj atayım :40:

ben mayısta gitmiştim görüşmeye..evet benim alçım baya fazla kaldı:) barış bey yurtdışında olduğundan biraz fazla kalmıştı normalde 8 günden sonra alınıyor diye biliyorum tabi kişiden kişiye göre değişiyordurda bu durum bilemiyorum tam görüşmeye gittiğinde barış beye sorarsın en iyisi sen:16:

Kizlar (ozellkle ameliyatinin ustunden 1 yil ve fazla gecms olanlar) burun ucunuz ameliyat oncesi gibi oldu mu? Yoksa sert mi kaldi? Bir de burun kanatlarinizi /deliklerinizi oynatabiliyor musunuz:) bunlari cok merak ediyorum da:)

Ilk burun estetigi 7,000 TL Reviziyon 8,500TL
Dudak dolgusu 700 TL Göz kapagi 4,000 TL
hihi hazir gitmisken hepsini sordum sizlerlede paylasmak istedim.
Birde sunu ögrendim her senenin Eylül ayinda zam geliyormus.;-)

Back