arkadaşlar bişi sorcam ..fıs fıs deniz suyu spreyini sıkıyorum ama temizlenmiyo ki burnum ya içerde kan falan kalmış hep sağdan şuan çok az da olsa nefes alıyorum ama sol kapalı tamamen bu normal mi? solla çok daha fazla uğraşmış zaten barış bey..bir de tamponlarım falan var ya ondan nefes alamıyorum dimi..burnumu kim temizleyecek yaaa salı günü tamponları çıkarttırmaya gidicem o zaman barış bey mi temzilicek biri bana bişi söylesin :)
Ay kıyamam ya bi sakin ol panik yapma olağan şeyler bunlar.Burnunu temizlemen gerekmiyor,sen sadece deniz suyunu düzenli aralıklarla sıkmayı ihmal etme ki her ikisi de tıkanmasın.Ben ihmal etmiştim 3 gün boyunca ağzımdan nefes almak zorunda kalmıştım,gecelerim kabus gibiydi.Keşke beni de bi uyaran olsaydı.
sağdan çok az da olsa nefes alabiliyorum günde 7 8 defa sıkmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim canım.
Canım özelden msj atmışsın ama benim özelden atma hakkım yok henüz.Burdan cvp vermeye çalışıyım.Evet burnunun şiş olması normal hatta bandajların açıldıktan sonra biraz daha şişecek,benim yüzüm lohusalı kadınların yüzü gibi olmuştu :) Umarım sen de bandajların çıkarıldıktan sonra benim gibi panik yapmazsın,herşey kısa sürede normale dönücek çünkü.Şişlerin olcağı için önden baya bi kalın görünüceği de kaçınılmaz.Benim burnum 4 aylık oldu ve hala önden bakıldığında önceki kemerli burnuma oranla kalın duruyor,bu da şişlerden kaynaklı geçici kalınlıktır diye düşünüyorum..
anlıyorum canım benim tamponlarım çıktı ilk başta harika nefes aldım şimdi de alıyorum ama o ilk tamponların çıktığı hali gibi değil bu da normalmiş:) ama barış beye kırıldım biraz açıkçası duydum ki bazı hastalara indirim yapılmış operasyonlarda ben daha önce meme büyütme olduğum halde ban hiiiçç gel sana biraz inddirim yapalım demedi valla saolsun doktorcuğmuzzz, kime niye indirim yapılır maddi durumu iyi değilse amenna ama bence diğer türlü fiyat fix tutulmalı yani..bunu da belirtmek istedim :)
Burcu baris bey kisiye ozel indirim yapmiyo yurt disindan oscar ramirez baris beyin teknigini izlemek icin ameliyatina giricekdi baris beyinde o tarihteki hastasi regl oldugu icin bi kampanya yapmis bende ameliyat gunumu one alarak bu kampanyadan yararlandim sadece yksa maddi durum vs kisisel bse degil hatta bi arkadas burda bu kampayadan bahsetmisdi
Burcu baris bey kisiye ozel indirim yapmiyo yurt disindan oscar ramirez baris beyin teknigini izlemek icin ameliyatina giricekdi baris beyinde o tarihteki hastasi regl oldugu icin bi kampanya yapmis bende ameliyat gunumu one alarak bu kampanyadan yararlandim sadece yksa maddi durum vs kisisel bse degil hatta bi arkadas burda bu kampayadan bahsetmisdi
Umarim durumu anlaman icin aciklayici olmusdur bugun eger merak ediosan baska seyleri sordgn gbi bunuda sorabilirdin bole arkadan kime nie indirim yapilir gbi yorumlarina gerek kalmazdi
geçmiş olsun Burcu arkadaşlık isteği gönderdim kabul eder misin lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?