Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

forum takipte gördüm tesadüfen xxduyguxx çok güzel olmuş canım ya maşallah yüzünün güzelliği çıkmış ortaya.burun ne kadar da değiştiriyor insanı.

arkadaşlar bişi sorcam ..fıs fıs deniz suyu spreyini sıkıyorum ama temizlenmiyo ki burnum ya içerde kan falan kalmış hep sağdan şuan çok az da olsa nefes alıyorum ama sol kapalı tamamen bu normal mi? solla çok daha fazla uğraşmış zaten barış bey..bir de tamponlarım falan var ya ondan nefes alamıyorum dimi..burnumu kim temizleyecek yaaa salı günü tamponları çıkarttırmaya gidicem o zaman barış bey mi temzilicek biri bana bişi söylesin :)

merhaba arkadaşlar ben burun estetiği icin doktor araştırıyorum daha önce nuri soysalla görüştüm interneyşılda ama inceleme yaparken barış cakırla ilgili yorumları gördüm herkezmi memnun anlayamadım cok genc bi doktor bide heykeltıraşlık filan yapıyomuş araştırmaya girince iyice kafam karıştı ben hastane bünyesinde calışan bi doktora oluyum istiyodum barış cakırda memorialde calışmış ama ayrılmış sizden ricam şuan nerde faaliyette birde daha önce ona ameliyat olan arkadaşlardan olumlu olumsuz yorumlarını rica ediyorum resim gönderirsenizde cok sevinirim cok muallatta kaldım ben şimdiden tşk.

Ay kıyamam ya bi sakin ol panik yapma olağan şeyler bunlar.Burnunu temizlemen gerekmiyor,sen sadece deniz suyunu düzenli aralıklarla sıkmayı ihmal etme ki her ikisi de tıkanmasın.Ben ihmal etmiştim 3 gün boyunca ağzımdan nefes almak zorunda kalmıştım,gecelerim kabus gibiydi.Keşke beni de bi uyaran olsaydı.

sağdan çok az da olsa nefes alabiliyorum günde 7 8 defa sıkmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim canım.

sağdan çok az da olsa nefes alabiliyorum günde 7 8 defa sıkmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim canım.

Canım özelden msj atmışsın ama benim özelden atma hakkım yok henüz.Burdan cvp vermeye çalışıyım.Evet burnunun şiş olması normal hatta bandajların açıldıktan sonra biraz daha şişecek,benim yüzüm lohusalı kadınların yüzü gibi olmuştu :) Umarım sen de bandajların çıkarıldıktan sonra benim gibi panik yapmazsın,herşey kısa sürede normale dönücek çünkü.Şişlerin olcağı için önden baya bi kalın görünüceği de kaçınılmaz.Benim burnum 4 aylık oldu ve hala önden bakıldığında önceki kemerli burnuma oranla kalın duruyor,bu da şişlerden kaynaklı geçici kalınlıktır diye düşünüyorum..

anlıyorum canım benim tamponlarım çıktı ilk başta harika nefes aldım şimdi de alıyorum ama o ilk tamponların çıktığı hali gibi değil bu da normalmiş:) ama barış beye kırıldım biraz açıkçası duydum ki bazı hastalara indirim yapılmış operasyonlarda ben daha önce meme büyütme olduğum halde ban hiiiçç gel sana biraz inddirim yapalım demedi valla saolsun doktorcuğmuzzz, kime niye indirim yapılır maddi durumu iyi değilse amenna ama bence diğer türlü fiyat fix tutulmalı yani..bunu da belirtmek istedim :)

ha bir de yine benle aynı gün ameliyat olan hasta da gelmişti tampon çıkartmaya bir bayan arkadaşı ile birlikte yanındaki arkadaşı benim burna baka baka doyamadı çoook güzel olmuş bu hali bile o kadar güzel ki dedi sürekli burnnuma baktı ben de acayip şiş size nasıl güzel geliyor önceki burnum bunun yarısı kadardı dedim kadın bayıldı ama valla çok gzel çok güzel hep burnuma baktı çok merak ediyorum alçı çıktıktan sonra nasıl olacak dedi ben de mail adresiniizi verin fotoğrafımı gönderirim dedim mutlu oldum çok öyle bir yoruma :) barış beye de burnum sizce nasıl oldu dedim doğal kalkık ve havalı bir burun oldu güzel oldu dedi :) bakalım alçı da haftaya pazartesi çıkacak kızlar.

Burcu baris bey kisiye ozel indirim yapmiyo yurt disindan oscar ramirez baris beyin teknigini izlemek icin ameliyatina giricekdi baris beyinde o tarihteki hastasi regl oldugu icin bi kampanya yapmis bende ameliyat gunumu one alarak bu kampanyadan yararlandim sadece yksa maddi durum vs kisisel bse degil hatta bi arkadas burda bu kampayadan bahsetmisdi

Umarim durumu anlaman icin aciklayici olmusdur bugun eger merak ediosan baska seyleri sordgn gbi bunuda sorabilirdin bole arkadan kime nie indirim yapilir gbi yorumlarina gerek kalmazdi

canım sana özelden msj gönderdim yanlış anlaşılma olmasn aman.

Umarim durumu anlaman icin aciklayici olmusdur bugun eger merak ediosan baska seyleri sordgn gbi bunuda sorabilirdin bole arkadan kime nie indirim yapilir gbi yorumlarina gerek kalmazdi

Son düzenleme:
Barış beye revizyon olan kimler var? ben öncceki sayfalara bi baktım ama revizyon olan göremedim :s
bide revizyon fiyatları ne kadar bilen var mı?

Arkadaşlar bir şey sorucam. Ben Eylül'ün ilk haftası gibi ameliyat olucam da ne kadar süre denize girmemem veya güneşe çıkmamam gerekecek? bir bilen yardım etsin lütfen:))

Barıs bey'in sekreteriyle konustum az önce. revizyon için 8500fiyat verdi. doktorun 6 ağustosta müsait olacağını, ameliyat tarihinide bikaç hafta içinde ayarlayabileceklerini söyledi.
emre bey 3-4ay sonrasına ameliyat günü verio. barıs beyin bikaç hafta içinde verebilecek olması beni hem şaşırttı hem sevindirdi:)

kızlaaarr geldimm çıktı alçım barış bey bant yapıştırdı üstüne 5 gün kalsın sonra kendin çıkarırsın 5 gün sonrasında dedi tabi öncesinde baktım uzun uzun fotoğrafta çektik.pek bi güzel olmuş burnum insan önce bakında alışamıyor burnuna bu kim diyor aynada :) burun sırtım dümdüz olmuş şaka gibi yahu kemer memer gitmiş yanüü :) kaldırmış barış bey biraz kalkık havalı bir burnum olmuş ama o kalkıklık inecek biraz öyle yani mutluyumm.. 20 gün sonra kontrolüm olacak tekrar :) hee ayrıca benim çok şişliğim yok önden de çok şiş gözükmüyor burnum barış bey çok şişmemiş dedi.

BARIŞ bey çok tatlı bir doktor yahuu bugün pek bir sevdim kendisini iyice :) kardeşim benden çok seviyor gerçi

canım arkadaşlık isteğini kabul ederim etmesine ama ben siteye burun fotoğrafı koymayacağım çünkü barış beye meme büyütme ameliyatı da oldum ben meme fotoğrafı var bir sürü meme estetiği için bilgi almak isteyen çok kişi oluyor çünkü.. o kadar meme fotoğrafı olduğu için de burun fotoğrafı eklemeyeceğim maalesef çok merak eden arkadaşlar ile mail yolu ile görüşür fotoğraf gönderirim.

bugün bantlarımı açtım dayanamadım normalde cumartesi sabah açıcaktım ama ne yapayım :) burnum önden şiş duruyor biraz ama o da inecek herhalde dimüüüü :) sonuçta bugün daha 15. günüm önden şişliği de öyle abartılacak biçimde değil zaten çok şişlik yok ben de 1. yıla tamamen oturmuş olur burnuşum kalkıklıkta çok iniyor mu barış çakır melekleri cevap verirler mi lütfeeeeennnnn :)

geçmiş olsun Burcu arkadaşlık isteği gönderdim kabul eder misin lütfen :)

Son düzenleme:
kızlar kısa bir süreliğine burnuş fotomu avatar fotosu yaptım çok net belli olmuyor ama merak edenler için :)

evet burcu kalkıklığı bir süre sonra normal seviyesine geliyor :)benimkisi tam oturdu ben çok memnunum güzel oldu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…