MErhabalar
emre ilhana ameliyat olanlar bana özelden fotolarını gönderebilirler mi?Gerçekten çok makbule geçecek..Teşekkürler..
kızlar hazirana aldığım günü bazı nedenlerden dolayı temmuza erteledim temmuzda ameliyat oluyorum sonunda ancak geçen gün havuza gittim ve yüzüm baya yandı bunun bi eksi tarafı olurmu?
yok canım bi eksi tarafı olmaz ameliyattan sonra güneş kremsiz güneşe çıkmak pek iyi değil ama
ben senden önce ameliyat oluyorum sanırım bütün gelişmeleri paylaşırımmm
Burun deliklerinin küçülmesi muhtemelen burun kanatlarınn küçülmesiyle oluyor bu konuda bulbenin burun kanatları çok iyi örnek çünkü onun burun kanatları küçültülmüş Ben de istiyordum kanatlarımın küçültülesini bulbeniyi gösterdi bana çok başarılı ve çok doğal olmuş tabi başkaları da vardır benim bilmediğim eğer bu konularda iseklerimiz varsa mutlaka belitmeliyiz en güzel burunlar hepimizin olsun
kızlar 28 inde ameliyat oluyorum doktorumuza :) ama şuan çok hastayım dün oldum fena durumda gripim ya hem göz hem burun..barış bey ilaç kullanma diyor ameliyattan 10 gün öncesinden bana bir şeyler tavsiye eder misiniz???
nezaman oluyosun canım sen?
benm burun kanatları deil ama burun deliklerim büyük ve burnum kemikli bu şekilde küçültebilir mi acaba
çok geçmiş olsun
çok güzel:))ellerine sağlık valla barış beyin
bu ayın 28 inde canım.. 5 güncük kaldı :)
kızlar yaa ameliyattan sonra burnumuzu kaçıncı gün itibariyle burnumuzu temizleyebiliriz ve de nasıl temizleyeceğiz?? bir de kaçıncı günden sonra duş alabiliriz?
şimdiden geçmiş olsun canım gelişmeleri aktarmanı bekliyorum ameliyattan sonra umarım istediğin gibi bir buruna sahip olursun
canım ameliyattan sonraa barış bey zaten okyanus suyu veriyo onunla temizleniyo burun gerçi ben peçete falan ne bulduysam sokuşturuyodum burnuma kii bunu yapmayın bencee.sümkürmek gibi bi temizlemeden bahsediyorsan bunu ilk 2 hafta yapabilceini sanmıyorum.sonraacıma doktor alçını ne zaman çıkarırsa o zaman duş alabilirsin bnm 4 günümde tamponları almıştı ondan bir hafta sonrada alçılarımı sanırım yanlış hatrlamıyosam öyleydi .:)
bundan 1 sene öncesini hatrladım da vayyy be ne kadar çabuk geçmiişşş :) umarım herkesin ameliyat süreci bnm ki gibii kolay ağrısız acısız çabucak biter geçer :))
burcu bende aynı senin gibi düşnüyordum :) hattaa son görüşmede bile olumsuz konuşmuştum ya güzel olmazsa diye...ama sonuç mükemmel :)
Ben ameliyat olmadım. Yapılan resimlere göre bakarsam bence Barış Çakır daha başarılı. Büyük ihtimalle Barış Çakır'a ameliyat olmayı düşünüyorum ben de. Yakup Avşar la da görüştüm. Ancak Barış Çakır daha sıcak geldi.
Selam arkadaşlar barış beye kepce kulak amaliyatı olan varmı ben goruşmek istiyorum kendısı ile?
aynı kararsızlığı bende yaşiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?