- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
selammm bende ikisiyle görüstüm... hatta yakup beyde bi kiz vardi acisiz dedi guzel olmustu burnu icimede sindi.. ama baris bey bi baska onunlada görüstüm iki arakdasim amliyat oldu ikiside cok memnun kaldi.. burdaki kizlari cok memnun özelikle barsin beyin burun ucu co iyi oluyor ne zaman düsünüyorsun sen amiylat olmayi ?? benimde aklimda iki doktor vardi ikisiylede görüsütümm : ))) karar senin ayyy ama zor karar vermesiiii umarin hayirlisi olur bende krokuyorum :S
korkma korkmaaa canımbu işlerde benim gibi biraz deli olacaksın ben barış çakır dışında hiçbir doktorla görüşmedim..bu siteyi dahi bilmiyordum kendisini memorial hastanesinden buldum sonra pat hemen randevu ve ameliyat günümü aldım meme büyütme ameliyatı oldum bu forumu barış beye randevu için gün aldıktan sonra keşfettim yorumları okuyunca insanın içi daha rahat oluyor tabi ki. şimdi sıra burunda yine hiçbir doktorla görüşmeden direk barış beye gün aldım bakalım güveniyorum kendisine diğer operasyondan çok memnun kaldım benim göğüsleri gördükten sonra barış beye meme büyütme ameliyatı olan arkadaşlar oldu forumda o derece beendiler yani :) mutluyum bakalım umarım burunda da aynı sonuca ulaşmayı düşlüyorum..
canım söylenen rakamın dışında ekstra bir ücret ödemiyorsun hastanede bir gece kalıyorsun alçılı zamanlardada taksiyi tercih edersin sonuçta sağlık :) ins hayırlısı olsun senin içinkızlar barıs beye amlıyat olmayı dusunuyorum ama ben 65 0oo harıcı para ödüyormuyum acaba masraflar oluomu baska.. hastanede kac gun kalıyoruz burun esteginde ve ben beşiktasa herzaman gidecek yakınlıkta deilim2 saatlikyol nasıl gidip gelicem bu beni düşündürüo yuzumde bandaj olursa bide otobus te nasıl git gel olcak
cesarttt cesaretsenin gibi olamk var hehe : ) hadi hayirlisi... ama ne güzel istedigin gibi olmus... burun icin ne zamamana gün aldin ??? bende düsünüyroum narkozdan korkuyoum ama ben ya (( baris bey cok seker ...
arkadaşlar bir sorum olucak
bildiğim kadarıyla tamponlar 3 yada 4. gün ler alınıyor alıçıda 7 ve 10 gün arası
peki tamponu ve alçısı aynı gün alınanlar varmı?
böyle bişey olabilir aynı gün alınabilirmi?
ben şehir dışında olduğum için çok fazla gitme gelme olmasını istemiyorum birkere açılsın istiyorum lütfen bu konudaki bilgilerinizi tecrübelerinizi bekliyorum
hadi bakalım umarım başarılı güzel geçer...iyi sonuç alırsınız ve mutlu olursunuz..korkma sakın ama tamammı :)aslında bunlar güzel heyecanlar
kızlar eğer aynı gün alınmıyorsa tamponda alçıda hastanenin yakın yelerinde konaklama,otel yada pansiyon önerebiliceğiniz yerler varmı?
Burcuuu geçmiş olsunnn çok sevindim atlattığına..barış bey güzel oldu dediyse güzel olmuştur kesinlkle inanmalısın buna :)hadi hayırlı olsun...evet şişler çok normall..benim ancak 1 yılda tamamen indi şişlerimm yüzüm zarifleştii :) halada var sağ tarafta hafif..onlar içinde 1 yıl daha gerekliii....ve dahdada güzelleşecekkk inanıyorum buna ben..
Bu arada bende yarın 1Yıllık son bir kontrolüm için barış bey'de olucam..hepinizin selamlarınıda iletirim bu arada :)
ruhşencim bugün taburcu oldum..demiştim ya hani benim burunda şekil olarak sağ 45 derecede bir eğrlilk vardı onun dışında bir şey yoktu..ameliyatım güzel geçmiş..barış bey eğriliği de düzeltmiş.ve dedi ki soldan kocaman bir et çıktı burnunun içi beklediğimden kötüydü dedi küçükkken düştün falan mı dedi ben de trafik kazası geçirmiştim yüzümün üstüne düşmüştüm araba çarpınca o zaman ondan dedi çünkü içinden bir sürü şey çıkardım dedi..merak edenler sorularını sorabilirler :) ben bişi sorcam burnumun şuan şiş olması çok normal dimi? bi de nerdeyse hiç morarmadım ben ona da sevindim. haa bi de unutmadan barış bey benim alnıma hafif yağ dolgusu da yaptı böyle daha güzel olacak bakışların daha da güzelleşecek dedi.ben yapmayın onu dedim sonra karışma bana dedi güldük yaptı :) bak vallahi bakışların çok daha güzelleşti dedi.ilaçlarımı aldım burun spreyi antibiyotik ağrı kesici..o burun spreyi burnumu nasıl temizleyecek yahu ben anlamıyorum sıkıyorum fıs fıs hala hep kan man dolu içi bişi çıkmıyo off nasıl temizlencek burun.
salı günü tamponlarımı çıkaracak barış bey..öyle işte kızlar :)
ya kızlar biri bişi desin ne olur 4 5 defa hapşurdum bişi olmaz dimi
bişi olmazz.alçın burnundan çıkacak değil yaaa.korkma yanii :))))
ooh bitti gitti işte .)) sonucu çokk merak ettim ve çok yaratıcı bi doktorumuz var kızlar alnınana yağ dokusu fln süpermiş :)))
bnmde burnumun içi hep kan doluydu ben hep peçeteyle fln kurcalıyordum bişiler sokuşturuyodum (bi kaç kez plastik ipler gelmişti elime) :çok sinir bozucuydu burayada hep yazıyodum nasıl temizlenecek bu kurumuş kanlar diye ama merak etme 2 hafta içinde kendi kendine temizlenir onlar sen sıktıkça yumuşarr.
burnunun şişş olması o kadar normalkii.bide biz yazın ameliyat olanlardanız biraz daha fazla şiştik bu yüzden.bnm yanaklarım tombalaktı resmen yavaş yavaş iner onlar mrk etmee..
geçmiş olsunn.bi tek bu ilk zamanlar biraz sıkıntılı geçer oda sabırsızlanmamızdan dolayı şişler sanki hiç inmeyecekmiş gibi geliyorr ama hepsi inecek mrk etmee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?