canım arkadaşlık isteğini kabul ederim etmesine ama ben siteye burun fotoğrafı koymayacağım çünkü barış beye meme büyütme ameliyatı da oldum ben meme fotoğrafı var bir sürü meme estetiği için bilgi almak isteyen çok kişi oluyor çünkü.. o kadar meme fotoğrafı olduğu için de burun fotoğrafı eklemeyeceğim maalesef çok merak eden arkadaşlar ile mail yolu ile görüşür fotoğraf gönderirim.
bugün bantlarımı açtım dayanamadım normalde cumartesi sabah açıcaktım ama ne yapayım :) burnum önden şiş duruyor biraz ama o da inecek herhalde dimüüüü :) sonuçta bugün daha 15. günüm önden şişliği de öyle abartılacak biçimde değil zaten çok şişlik yok ben de 1. yıla tamamen oturmuş olur burnuşum kalkıklıkta çok iniyor mu barış çakır melekleri cevap verirler mi lütfeeeeennnnn :)
evet burcu kalkıklığı bir süre sonra normal seviyesine geliyor :)benimkisi tam oturdu ben çok memnunum güzel oldu :)
Bende hem göğüs hemde burun ameliyatı düşündüğüm için süper olur eklersen :)
Bu arada avatardan bile çok güzel gözüküyor burnun
Ne güzel işte.. Bak bi tek mutlu olan sen ve ben değilizz aslında..bizim gibi gibi bi çok mutlu olan hastası var böyle barış bey'in...barış bey'i bu konuda tekrar tebrik etmek istyorum :) başarısı her daim olsun inş.
çok teşekkürler canım ama kendi prensibim gereği bir şeyleri net olmayan arkadaşları kabul etmiyorum bir sürü meme fotoğrafı var ve forumda da çok erkek üye dolaşıyor canım.
hehe itiraf ediyorum bende erkeğim :) Şaka bi yana önemli değil zaten önce burnu halletmem gerekiyor :) Geçmiş olsun ...
Ben zaten Barış Bey'e ameliyat olma konusunda kararlıyım. Tek derdim ailemi ikna edebilmek onuda burada işte sizlerin fotoğraflarınızı, değişmlerinizi göstererek sağlamayı amaçlıyorum. annem ikna oldu zaten ama babam kaldı :) Onada buradan kimsenin fotoğrafını göstermedim gerçi . Birde ben Konya'da yaşıyorum. Oraya gelmem, kalmam sorun onları nasıl yapıcam bilmiyorumKaç gün kalmalıyım. Birde şimdi ameliyat tarihi hemen verirler mi ameliyat olmadan bir gün önce gelip görüşsem çok mu aceleye gelir onlarıı düşünüyorum. Ama Barış Bey'e o kadar güvendim ki kendimi onun ellerine bıraksam en iyisini yapar gibi geliyor :) Bu hafta içi mail atıp bilgi alacam bakalım artık :)
canım arkadaşlık isteğini kabul ediyorum ama meme fotoğrafları var albümde burun fotoğrafı eklemeyeceğim avatardakine bakarsın onun için de
Çok teşekkür ederim :) beklemiyordum bunu ! Nutkum tutuldu yalnız ben oraleti gördükten sonra burna ek olarak göğüsüde olmaya karar vermiştim. Şimdi seni görünce sabırsızlanmaya başladım. Maşallah nazar değmesin !
canım benim samimi yazan birilerini görünce kabul ederim ben niye etmeyimoralet arkadaşımdır maşallahı vardır :) nasıl beğendin mi barış beyin şaheserleri :)
Vallaha beğenmenin ötesindeyim. Bayıldım demek istiyorum :) Fotoğraflarına yorum yapacamda hangisine yapacağıma karar veremedimSüper olmuş !
yakın zamanda benden başka ameliyat olucak yok galiba:26:
yakın zamanda benden başka ameliyat olucak yok galiba:26:
olsun yavrumm daha kıymetli olursun bu cuma mı gidiyordun son görüşmeye
burcu şimdi gördüm avatarın değişmiş çok güzel gözüküyor profilden burnun maşallah
olsun yavrumm daha kıymetli olursun bu cuma mı gidiyordun son görüşmeye
barış bey kongrede olduğundan malesef son görüşme yapılmıcak ameliyat günü 1 saat önceden gidip görüşülcekmiş biraz tereddütlüyüm keşke ameliyattan önce görüşme şansım olsaydı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?