- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
korkma korkmaaa canım bu işlerde benim gibi biraz deli olacaksın ben barış çakır dışında hiçbir doktorla görüşmedim..bu siteyi dahi bilmiyordum kendisini memorial hastanesinden buldum sonra pat hemen randevu ve ameliyat günümü aldım meme büyütme ameliyatı oldum bu forumu barış beye randevu için gün aldıktan sonra keşfettim yorumları okuyunca insanın içi daha rahat oluyor tabi ki. şimdi sıra burunda yine hiçbir doktorla görüşmeden direk barış beye gün aldım bakalım güveniyorum kendisine diğer operasyondan çok memnun kaldım benim göğüsleri gördükten sonra barış beye meme büyütme ameliyatı olan arkadaşlar oldu forumda o derece beendiler yani :) mutluyum bakalım umarım burunda da aynı sonuca ulaşmayı düşlüyorum..
selammm bende ikisiyle görüstüm... hatta yakup beyde bi kiz vardi acisiz dedi guzel olmustu burnu icimede sindi.. ama baris bey bi baska onunlada görüstüm iki arakdasim amliyat oldu ikiside cok memnun kaldi.. burdaki kizlari cok memnun özelikle barsin beyin burun ucu co iyi oluyor ne zaman düsünüyorsun sen amiylat olmayi ?? benimde aklimda iki doktor vardi ikisiylede görüsütümm : ))) karar senin ayyy ama zor karar vermesiiii umarin hayirlisi olur bende krokuyorum :S