kıslar haftaya cuma revızyon olucam son resımlerımı koydum ben bıraz daha kısa ve kalkık ıstıcem barıs beyden ıns pısman olmam ıns bu defa daha guzel olur:)gercı barıs bey nasıl ısterse ole yapsın ona guvenıyorum ama sımdıden korku ve heyecan yasamaya basladım:)
kıslar ben geldım sabah 9.30 amelıyata gırdım 12.30 gıbı cıktım saat 6 da taburcu oldum ılk amelıyata gore cok daha eıyım agrım sızım yok hafıf sısmeye basladım o sorun degıl alıskınım buna mısarreble canım tasarm yapmadım barıs beye guvendıgım ıcın ben nasıl burun ıstedıgım sadece soyledım. ayrıca amelıyatta resmımı cekmıs cok guzel olmus umarım sıslıkler ınınce aynısı olur:) resmı koyucam yarın bu arada kıslar benımkı revızyon amelıyatı degıl kesınlıkle ben nefes alamadıgım ıcın olduım oda benden kaynakladı sanırım etlerım sıste bunye meselesı veya alerjık olabılır ama madem olmusken bırazda kaldırmak ıstedım barıs beyde sagolsun benı kırmadı umarım pısman olmam..
merhaba,anca girebildim buraya.
incecik bir burnum oldu.
resimleri eklerim =)
herkese çok geçmiş olsun. kacakgirl genel anestezi oldun değil mi ve buna rağmen hastanede yatmana gerek kalmadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?