tesekkurler kizlar dun doktor yakup avsardan bilgi aldim 9500 tl .
9500 ee bı araba alnır ıkıncı elden:))
ohaaaaaaaaaaa desem ayıp olurmu acaba ne yapıyormuskı 9500 senı bastanmı yaratcakmıs bu paraya ....:))))delikafadulden
lmaz: o kelimeyi yakistramadim o para anasinin ak sutu gibi HELAL olsun kendisine ve de ekibine cunku hepsi tam profesiyolen orda insallah oyle sansin olur da kendin gorursun ilgiyi alakayi ve de o mutlulugu
tesekkurler kizlar dun doktor yakup avsardan bilgi aldim 9500 tl .
revızyondan cok korkuyorum amabnde ucunu bıraz uzattrımak ve kıbarlastrmak ıstıyorum vazgecıp duruyorum korkudan ama duffyınnkıde cok basarılı dılemınde oyleydı kacak gırlnkıde oyledr sanırım buhafta gun alıcam galıba artık karr verdım
kızlar genel olarak bu revizyon maliyeti nekadar tutuyor?
benımde yarın alcı cıkıcak heyecanla beklıyorum ıns guzel olmsutur tatlım bence sen burnuna dokundurma cok guzel senın burnun keske benımkıde senınkı kadar kısa olsa ben senın burnuna bayılıyom hatta barıs beye dedım benımkıde onden boyle dursun ...
canim hakkinda hayirlisi olsun. Sisliklerin cok oldumu?
canım benım yuzum falan sıs olmadı ama burnum malesef cok sıs ozellıkle kas kısmım benımkı cok sısıyor bakalım sımdı sıslıklerının ınmesını beklıcez..
hmm anliyorum canim. Alcin cikinca ister istemez moralin bozulmustur. yani benim öyle oldu. halada aynanin karsisindan ayrilamiyorum. her baktigimda daha cok moralim bozuluyor. su an ben cok mutsuzum burnumun seklinden. umarim baris beyin dedigi gibi bos yeredir. ama hic öyle gelmiyor bana.
mrvdnz duffyının burnunu gordunmu bılmıyorum ama onunda bıraz kısalmıs ve cok sahane olmus kaçak girlınkini henuz goremedık ama bnce onunda cok daha guzel olmustur senın doktorun kımdı?bnce bı gıdıp gorusmelısn en ıyı bılgıyı sana barıs bey verecektır ama burun ucuna yapılan mudahaleler tekrar bır burun yapmak kadr zormudur bilemıcem ama gıdıp gorusmelısn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?