evet narkoz canım
fiyat konusunda bilginmi varmi? ben 950 TL ödedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet narkoz canım
kıslar 30 nısanda ben amelıyat olucam ama benım goruntude bır sorun yok etlerım sısıtı nefe alamıyorum ondan revızyon olucak olmusken az kaldırıcam burnumu sımdıden bende heyecanlanmaaya basladım duffy umarım bu defa ısteıdgın gıbı olur burnun....)
canim demek seninde et büyümesi oldu. benimde et büyümesi oldu. o yüzden bi bucuk yil sonra revizyon oldum. senin ne kadar oldu ameliyat olali? bu ara revizyon olan cok kisi var.
evt et buyumesı oldu ..ben gecen sene 28 nısanda amelıyat oldum sımdı 30 nısan gene olucam yanı tam bır yıl doldu benımkıde pekı sımdı nasılsın şişme morluk oldumu ben korkuyorum ya yıne aynı seylerı yasamaktan cunku ben ılk amelıyatta cok kotu oldum şiştim bıde cok gece sıslerım ındı ..
ayseal ve kaçakgirl
teşekkür ederim.ameliyatım çok iyi geçti.
kendimi çok iyi hissediyorum.hiç şişmedim.
şu an burnum alçılı..
fiyat konusu da hemen hemen aynı fiyatları ödüyoruz diyelim.hastane masrafları falan..
kaçakgirl şimdiden geçmiş olsun..
sevgiler..
bu sefer ilk ameliyata göre cok daha rahat gecti. cok az sisti yüzüm. ilk ameliyatimda balon gibiydim... seni cok iyi anliyorum ayni seyleri yasamaktan korktugun icin. ama burun ister istemez sisiyor, yani benimkisi baya bi sisti, ilk ameliyatdaki kadar olmasada sislik var cünkü baris bey azda olsa distan dokunmus burnuma. benim 1 bucuk yil olmustu ve burunum tam oturmustu, yeniden ameliyat olunca sisince baya moralim bozuldu. ama baris bey dedi sabirla bekleyin yine iyi olacaksin. ama canim benim dediklerim moralini bozmasin tabi. yine sabirla bekleyelim bakalim sonuc ne olacak.
senin sirf et büyümesinden rahatsizligin var? burnunun seklinden mumnunmusun? birde benim az da olsa kikirdak yerleri hafif belli, acaba sende böyle bi durum oldumu?
benımde kıkırdak yerlerı az bellı canım elleyınce boyle bende sekıl olarak sorun yok ama ben daha havalı ve kucuk burun ıstıyorum ılk amelıyatımda dogal ıstemıstım:) pısman oldum sonra cok dogal oldu bu defa...ya yuzum sısmesınde burun sıssın onemlı degıl ben ılk amelıyatımda uzun sure benım morluk gecmedı 4 aya yakın kımseyı opmedım dogru durust gulemedım dudak kısmım cok gergındı...aynı seylerı yasamaaktan korkuyorum bu yuzden...hep kendımı bazı seylerden kısmıstım ılk amelıyatta... cok zor gunlerdı benım ıcın..
Arkadaslar bir iki tasarim yaptim, albumume koydum. Bir goz atip yorum yapabilir misiniz?
Dogal gorunumden, mumkun oldugunca yuz ifademi degistirmemekten yanayim.
Sevgiler
selam barış beye ameliyat olmayı düşündüğüm için sana arkadaşlık talebinde bulundum. hala özel mesaj atamıyorum o yüzden burdan yazıyorum bunu. umarım kabul edersin ve burnunun fotolarını görebilirim. şimdiden teşekkürlerMerhaba ben yutdışında yaşıyorum ve ağustos ayında Barış beye ameliyat oldum,Barış bey benim teyzemin eşi olması ve başarılarını yakından bilmem nedeniyle tercih sebebim oldu çok büyük ve etli bir burnum vardı yaptırırken annemin en büyük korkusu çok estetikli olduğu belli olmasıydı bense biraz kalkık istiyordum Barış bey beni doğal olması konusunda ikna etti ve şu an ki sonuçtan çok memnunum profilime yandan görüntüsünü ekledim öncesi fotomuda eklerken hata oluştu en kısa zamanda önden görüntüsünü ve önceki halinide ekleyeceğim.Aylardır bu siteyi üye olmadan takip ettim son dönemlerdeki garip karalama kampanyası hakkında şunu söylemek isterim elbette akrabam olan doktoru savunmak değil amacım ancak, ben kalkık burun isterken benden önce ameliyat olan bir hastasının (sanırım bu misserable anladığım kadarıyla ) ısrarla kalkık istediğini Barış beyin onu bir türlü doğal görünümlü buruna ikna edemediğini şimdide durumdan çok mutsuz olduğunu yanaklarının tombulluğunun ortaya çıktığını söyleyerek ağladığını söyledi ve bana hastasının fotolarını gösterdi kalkık isteyen biri için gayet başarılı sonucu olmuş ama ben doğal olnı kendimde tercih ettim ve son olarak sevgili misserable lütfen kendinle barışık olmadığın için bir başkasını kötüleme bu sana mutluluk vermeyecek .
arkadaşlar bana arkadaşlık gönderiyosunuz iyi güzel de sizi tanımıyorum.sadece burun ameliyatı olmuş ve olacak arkadaşlar için oradaki fotolarım.eğer öyleyse bunu belirtirseniz sevinirim ben de seve seve kabul ederim,tecrübe ve bilgi paylaşmak her zaman çok güzeldir.sevgiler...
duffy cok gecmıs olsun resımlerını beklıyoruz sıslerın ne alemde pekı kesın cok daha guzl olmstur kaldınmı hastanede kacakgırl sendemı revızyon olcaksın bnde nefes ıcın olucam yıne aynı sısler olurmu acaba
teşekkür ederim.
hastanede kalmadım, gece çıktım.ilki gibi şiş olmadı.