• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

evt canım genel aneztesı oldum kalmak ıstemedım kalmadım zaten agrım sızım yoktu amelıyattan sonra hemen sonra kalkıp gezdım ..ama sıstım yaw gene eskısı kadar olmasada yenıden aynı seylerı yasamak kolay degıl acıkcası ...:(:(:(:(:((::çok üzgünüm:

Seni cok iyi anliyorum canim. bende kisa bi süre önce tekrar oldum. ikinci ameliyat bana göre pisikolojik daha zor geldi. ayni seyleri yasamak, burunun tekrar sismesi. benim 6 hafta olmasina ragmen hala alisamadim :-(

Seni cok iyi anliyorum canim. bende kisa bi süre önce tekrar oldum. ikinci ameliyat bana göre pisikolojik daha zor geldi. ayni seyleri yasamak, burunun tekrar sismesi. benim 6 hafta olmasina ragmen hala alisamadim :-(

kesınlıkle yaa cok zor eger cok buyuk sorun yoksa ınsanın burnun da bence hıc gerek yok revızyonaaa utanarak soyluyorum ama şimdiden pişman oldum.. hıc kolay degılmıs bır ıkı cm ufak tefek puruzler ıcın degmez revızyon olmaya bence eger revızyon olmayı dusuneneler burnunuzda cok buyuk goze batcak seyler yoksa olmayın bence ....dun utanmasam aglıcaktım psıkolojım allak bullak oldu ..daha alcı cıkıcak burnun yenıden oturması beklenecek of of....cok uzun zahmet seyler bunlar ...:çok üzgünüm::a015:senağlama

kesınlıkle yaa cok zor eger cok buyuk sorun yoksa ınsanın burnun da bence hıc gerek yok revızyonaaa utanarak soyluyorum ama şimdiden pişman oldum.. hıc kolay degılmıs bır ıkı cm ufak tefek puruzler ıcın degmez revızyon olmaya bence eger revızyon olmayı dusuneneler burnunuzda cok buyuk goze batcak seyler yoksa olmayın bence ....dun utanmasam aglıcaktım psıkolojım allak bullak oldu ..daha alcı cıkıcak burnun yenıden oturması beklenecek of of....cok uzun zahmet seyler bunlar ...:çok üzgünüm::a015:senağlama

revizyon da olsa sonuçta ameliyat.. ama bozma moralini,ameliyat sonrasının verdiği etkiyle şimdi kendini bir garip hissediyosundur,ben çok gzel bir sonuç çıkacağına inanıyorum..bir de her yaz ameliyat nedeniyle bir takım kısıtlamalr içerisine girmek de insanı sıkabiliyo sanırım... olsun ama burnun güzeldi ama daha güzel olacak..opuyorumnanaktan

evet canim aynenn öyle. insanin piskolojisi allak bullak oluyor. benim et büyümesi oldu, nefes sorunum vardi. Baris bey Türkiye ye gelmisken olun ciksin aradan dedi. o kadar moralim bozulmustuki ama Baris bey bekletmeyin dedi. bende gelmisken olim dedim. Disinda deysiklik istiyormusunuz diye sordu, bende bisey düsünmedim dedim. burun icten yine eyriymis Baris beyde ameliyatta tekrar 1-2 mm deysiklik yapmis. Canim ben kac gün agladim. Ikide bir Baris beye mail atip duruyorum. Ilk ameliyatta böyle zorluk cekmedim. Cünkü burnum tam oturmustu 1 bucuk sene olmustu ve tekrar sismesi moralimi bozdu. Ama Baris bey bos yere üzüyorsun kendini diyor. Bakalim hayirlisi canim.
Senin ne kadar sürdü ameliyatin? ve tekrar ne kadar ödedin?

endıselerınızı cok ıyı anlıyorum burun zamanla oturan bırsey gercekten en buyuk tecrube edenıde ben olmalıyım bu konuda nerdeyse ılk 5 ay hemn tekrar ameliyat olmak ıcın can atıyordum ama aradan tam 8 ay gectı hergecen gun değişti şekli oturdu sımdı bazen olsammı dıye dusundgumde artık haksızlık ettgımı dusunuyorum kendıme bi anda otrmus burunlarnız sımdı şiş doğal olarak ama zamanla yıne oturacak belki eskısısnden cok daha guzl olmustur emınım sabırlı olmak lazımmıs tecrubyle sabit:))bnce hıc endıselenmeyın barıs bey hersy duzelecek dedıyse kesınlıkle oylede olacaktır kacak gırl burnun zaten sahaneydı daha guzel oldgundan suphem yok gul ve duffy sızınde emınım oyledır zamanla tekrar oturucak coook gecmıs olsunn guzel burunlarnıza:))

endıselerınızı cok ıyı anlıyorum burun zamanla oturan bırsey gercekten en buyuk tecrube edenıde ben olmalıyım bu konuda nerdeyse ılk 5 ay hemn tekrar ameliyat olmak ıcın can atıyordum ama aradan tam 8 ay gectı hergecen gun değişti şekli oturdu sımdı bazen olsammı dıye dusundgumde artık haksızlık ettgımı dusunuyorum kendıme bi anda otrmus burunlarnız sımdı şiş doğal olarak ama zamanla yıne oturacak belki eskısısnden cok daha guzl olmustur emınım sabırlı olmak lazımmıs tecrubyle sabit:))bnce hıc endıselenmeyın barıs bey hersy duzelecek dedıyse kesınlıkle oylede olacaktır kacak gırl burnun zaten sahaneydı daha guzel oldgundan suphem yok gul ve duffy sızınde emınım oyledır zamanla tekrar oturucak coook gecmıs olsunn guzel burunlarnıza:))

canim insallah dedigin gibi olur. íknci ameliyat beni baya bi etkiledi ister istemez. burnum orantisiz duryor. yani sol ve sag kanatlari. Baris bey eyriligi düzeltince burunun derisi öteki tarafa potluk yapyior dedi. deri kesilirse iz kaliyormus. o yüzden zaman birakiyorz, kendini toparlicak diyor, insallah dedigi gibi olur. Acaba baska birisinde böyle bisey oldumu?

valla senın durumun nedır bılemıcem ama bnde cok endıselendgım zaman hep gecıcek oturacak revızyona gerek duymıcksn demıstı sımdı gercekten hak verıyorum dedgı gıbı seyiretti zaman hersy oturdu duzldı sımdı revızyon olsam kesın bn pişmn olurum oyuzden hıc bulaşmama kararı aldım ben artık cunku bırseyı cok zor begenıyorum boyle radıkal bır kararı bır daha veremem tabıkı baska bır sorunla karsılaşmadgım surece ayrıca gül bence zamanla şişlerın ındıkce emın ol şikayetın gecıcek eger istedgın gıbı olmazsa zaten barıs bey bunun garantısını verır düzltir muhakkak endıselenme emın ol bundan

canim gecmis olsun. anladigima göre cok mutlusun. umarim zamanla dahada güzel olur.
senin tam olarak ne yapildi? acikmi, kapalimi ameliyatin? cok sisdimi? bende bi ay önce tekrardan oldum. baya bi sis benimki yine.

kapalı ameliyat oldu.
gülünce aşağı düşen burnumdaki o fazlalık alındı.önden burun ucum inceldi..
barış bey harika bir doktor eline sağlık.
herkese güzel dilekleri için teşekkürler

yandan ekliyorum.aradaki farkı anlayın diye.önden de ekleyeceğim..
sevgiler..

kapalı ameliyat oldu.

sevgiler..

duffy burnun çok iyi görünüyor umarım tekrar bir problem çıkmaz.

kacakgirl bu arada sen burnunun uzunluğundan şikayetçiydin diye hatırlıyorum buna bir müdahale yaptırdın mı? ben burnum biraz kısalsın istiyorum ama yapabilir mi emin değilim burun kısaltmak başlı başına her şeyi bozup yeni bir burun yapmak gibi geliyor bana.

kapalı ameliyat oldu.

sevgiler..

duffy87 merhaba cnm. burnun çooook guzel olmuş. barış bey senin revizyon ameliyatını genel anesteziylemiyaptı yoksa lokalmı. lokal anestezi olduysan uyusturmak için yapılan iğne canını çok yaktımı. kapalı ameliyatta iki burun deliği arasında fark oluyormu. cevaplarsan çok sevinirim. sana geçmiş olsun.

duffy87 merhaba cnm. burnun çooook guzel olmuş. barış bey senin revizyon ameliyatını genel anesteziylemiyaptı yoksa lokalmı. lokal anestezi olduysan uyusturmak için yapılan iğne canını çok yaktımı. kapalı ameliyatta iki burun deliği arasında fark oluyormu. cevaplarsan çok sevinirim. sana geçmiş olsun.

genel anestezi ile oldum

cok guzel olmus duffy ıncelmıs burnun cok daha narin olmus ben cok begendım o yandakı cıkıntı gıtmıs bırazda kısalmıs gibi o dik göruntu yerıne daha süper bır burun gelmıs cookkk guzelll

cok gecmıs olsun kaçak burnun cok guzldı oyuzden bı farklılık olmaz sanırım kotu anlamda cok cok gecmıs olsun bu kez ıcıne sınmıstır merakla beklıyorum cok daha mutlu olacagına emınım pinkyy haklısın ıkıncıler her zaman daha ıyı olacak diye bir garantı yok fakat ızlenımlerıme gore barıs beyın kendı hastalarında yaptgı duzltmeler cok basarılı senın do0ktorun kımdı?

canım ben ikinci ameliyatlarda burun kötü olur demedim. dediğim şu, operasyon geçirmiş bir yerde doku yapışıklığı olacağı için, "aynı yere" yapılacak ikinci 3. vs müdehaleler, doktor açısından da hasta açısından da daha zorlu olur. yani ameliyat kısmı zor olur. sonucu değil. zaten bu tip estetik amaçlı operasyonlarda sonuç kişiden kişiye değişir, nitekim herkesin anatomik yapısı farklı. ayrıca ameliyat sırasında oluşabilecek komplikasyonlar da sonucu etkiler, kısacası iyi bir dr bulup bolca dua ederek girmek lazım. sonucu pek çok şey bir arada etkiliyor çünkü (yaş, sigara kullanımı, cilt yapısı, kemik yapısı, yüzün diğer bölümlerinini yapısı; çene alın yanak, dr.un tecrübesi.. vs vs.) sizin de bildiğiniz gibi.

ben ise henüz ameliyat olmadım valla ne yalan söyleyim kaç yıldır korkumdan olamıyorum :) ama olursam çok büyük ihtimalle naci çeliği düşünüyorum. onu düşünmemin sebebi de genelde belli tarz burun yapıyor ve onun yaptığı burun tarzı benim yüzüme gidebilecek en uygun şekil. açıkçası ben dr. araştırırken buna dikkat ettim. çünkü her doktorun az buçuk bir tarzı var. hatta o kadar araştırdım ki artık bir burun gördüğüm zaman kimin yaptığını tahmin bile edebiliyorum düşünün yani yerimseniben tek eksiğim cesaret senağlama

kızlar beni biraz cesaretlendirin yaaaa :çok üzgünüm:

duffy87 yeni burnunu görmem mümkün mü? ben de 2. ameliyatım için barış beyi düşünüyorum. arkadaşlık talebinde bulunmuştum ama...

kacakgirl bu arada sen burnunun uzunluğundan şikayetçiydin diye hatırlıyorum buna bir müdahale yaptırdın mı? ben burnum biraz kısalsın istiyorum ama yapabilir mi emin değilim burun kısaltmak başlı başına her şeyi bozup yeni bir burun yapmak gibi geliyor bana.

mrvdnz duffyının burnunu gordunmu bılmıyorum ama onunda bıraz kısalmıs ve cok sahane olmus kaçak girlınkini henuz goremedık ama bnce onunda cok daha guzel olmustur senın doktorun kımdı?bnce bı gıdıp gorusmelısn en ıyı bılgıyı sana barıs bey verecektır ama burun ucuna yapılan mudahaleler tekrar bır burun yapmak kadr zormudur bilemıcem ama gıdıp gorusmelısn

merhaba kizlar bende estetik olmak istiyorum burnumdan baris beyin estetik burun ameliyati maliyeti ne kadar su anda bilen varmi?

son fıyatlardan bılgım yok ama 314 66 66 yı arayp 4330 u tuslarsan sevın hanımdan oğreneblrsın ongorusme ucretsız

Back