meraba arkadaşalar acaba barış çakır ın göğüs büyütme ameliyatını ne kadara yaptığını biliyor musunuz?
arakdaşlar çok heycanlııyımmm sabah 10 buçukta barış beyle görüşücem..bu sefer yaptırabilicem sanırım..sorun çıkmaz umarım..ama kararsızım şimdi görüşürken nasıl istediğime dair net bişey söylemem gerek gibi geliyor kötü süpriz olmasın diye fakat yuvarlak ,damla ikisine de yakınım mecburen doktora bırakıcam sanırım.çok kötü hissediyorum bu kararsızlıktan ötürü
=) doğal itiyorum fakat damlalar dönüyo falan diye bişeyler duydum ..takıldı kafama dönmesedeo bana dönmüş gibi gibi gelir..=) kas zarı altına koyuyormuş barış bey acaba yuvarlak oraya konunca doğal olur mu ki..uf çok düşünmemek gerek galiba alın yapın ben bakmıyorum dicem doktora..
ne kadar oldu senin yapılalı ,ağrın rahatsızlık sürecin bu zar altına yapıldıktan sonra ne kadar sürdü canım
özel msj hakkınolmadığından buraay yazmak zorunda kaldım saol canım..muhtamelen yarın çok sorum olucak iyi geceler
bir sorun çıkmazsa 6 mayısta ameliyat oluyorummm..barış bey çok iyi biri
ehehe evet aynen öle 270-290 cc arasında çok kaldım ama 290 fazla büyük durdu gibi geldi barış bey de 270 in daha normal 290 ın iddalı durucanı söyleyince ee 270 olsun diye konuştuk
Arkadaşlar yarın Barış Beye revizyon oluyorum.
Benim için dua edin...
canim umarim bu sefer istedigin gibi olur. bende iyilesmesini bekliyorum. sende tekrar narkozlami olacaksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?