Kizlar kendinizi hic iyiye alistirmayin hazirlikli olun. Tampon saglam acitti benim canimi :) Zaten dun Baris Bey bir mincikladi ki burnumu, hepsinden daha cok acidi
Size solemem gereken seyler var:
Baris bey her zaman estetikli oldugu anlasilmayacak burunlar yapmaya calisiyor. Eger istiyorsaniz mutlaka havali istediginizi, yapabildiginin en havalisini istediginizi soyleyin.
Baris Bey tasarim yaparken burnu 3 boyutlu dusunuyor. Biz saddece tek bir boyutuna odaklaniyoruz. Yani mesela dun bir kizin burnunun bir yerini buyuttu bildigin onden guzel durmasi icin. Tabii kizi ikna edemedi boyle daha guzel olacagina cunku kiz daha kucuk daha guzel diye o kadar odaklanmis ki... Sonucta onun isi bu ve o bir erkek. En guzel tasarimi o yapacaktir. Ama yine de yine de yine de cok havali istedigini soyle ki, en dogal gorunumu yapmaktansa azicik dogalliktan uzaklasabilsin. Ama o hem sagligi hem de 3 boyutlu goruntusunu dusunuyor. Sonucta, gercek hayatta arka planda siyah bir fonla insanlar yandan bakmiyorlar size.
Benim kafamda canlanan bir tasarim vardi ve baris bey bunun yapilamayacagini soyledi. Sen kafanda ne kadar guzel bir tasarim yaparsan yap, gercekte bunun yapilabilecegi anlamina gelmiyor. Haaa tabii baska bir doktor olsa keser bicer ve bi sekilde kuculturdu. Ama oyle olan burunlarin sonu malum. Ben ucunu sivri istedim ama cok etli oldugu icin fazla birsey yapamayacagini soyledi. Ameliyata girerken, dunyanin en guzel burnu benim olacak diye girmedim, su anki burnumdan cok cok daha guzel bir burun olacak diye girdim. Insanlar hayatlarinin degisecegi beklentisiyle giriyorlar ve ciktiklarinda bunalima giriyorlar. Sonucta ayni kisi olarak kalacaksiniz. Farkli bir insan olmayacaksiniz, Adriana Lima olmayacaksiniz. Sadece daha guzel bir burnunuz olacak. Sacini boyatmak gibi dusun. Baris Bey depresyona giren insanlari gosterdi bana. Inan kizlar tamamen degismis cok guzel olmuslar, ama ne bilm MEgan Fox gibi olmadiklari icin depresyona girmisler. 20 kilo alan bir hasta bile var. Ve onceki haline gore o kadar daha guzel ki kiyaslayamazsin bile. Ama iste yine de beklenti meselesi.... Ben de en sonunda bu sevdadan vaz gectim ve baris beye mumkun mertebe havali, kibar ve sivri bbir burn istedigimi soyledim. O da sagligima zarar vermeden yapabilecegi en kibar burnu yapti. O yuzden icim cok rahat. Cok da guzel oldum :) Ama sonucta dedigim gibi sac boyatmak gibi bu. Ben yine ayni benim. Dunya degismedi .
Birazdan foto cekip yukliycem siteye de. Alcim cikti dun ama hala cok sis burnum yani bu son hali diil. Yani benim normalde burnum bile su andakinden daha ince. Eminim daha cok inecektir bu burun.