• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

canım içime su serptin bende uzun yıllardır barış beyi düşşünüyorum ve sonunda olmaya karar verdim ameliyat tarihimide aldım :16:bu arada burnun gerçekten çok hoş olmuş bende şuan karar aşamasındayım barış beyemi bıraksam yoksa hafif kalkıklık versemmi diye düşünüyorum:26:

benimde aklımda barış bey var ama yüzüme göre burnu kafamda canlandramyrm

Kizlar kendinizi hic iyiye alistirmayin hazirlikli olun. Tampon saglam acitti benim canimi :) Zaten dun Baris Bey bir mincikladi ki burnumu, hepsinden daha cok acidi :D

Size solemem gereken seyler var:

Baris bey her zaman estetikli oldugu anlasilmayacak burunlar yapmaya calisiyor. Eger istiyorsaniz mutlaka havali istediginizi, yapabildiginin en havalisini istediginizi soyleyin.

Baris Bey tasarim yaparken burnu 3 boyutlu dusunuyor. Biz saddece tek bir boyutuna odaklaniyoruz. Yani mesela dun bir kizin burnunun bir yerini buyuttu bildigin onden guzel durmasi icin. Tabii kizi ikna edemedi boyle daha guzel olacagina cunku kiz daha kucuk daha guzel diye o kadar odaklanmis ki... Sonucta onun isi bu ve o bir erkek. En guzel tasarimi o yapacaktir. Ama yine de yine de yine de cok havali istedigini soyle ki, en dogal gorunumu yapmaktansa azicik dogalliktan uzaklasabilsin. Ama o hem sagligi hem de 3 boyutlu goruntusunu dusunuyor. Sonucta, gercek hayatta arka planda siyah bir fonla insanlar yandan bakmiyorlar size.

Benim kafamda canlanan bir tasarim vardi ve baris bey bunun yapilamayacagini soyledi. Sen kafanda ne kadar guzel bir tasarim yaparsan yap, gercekte bunun yapilabilecegi anlamina gelmiyor. Haaa tabii baska bir doktor olsa keser bicer ve bi sekilde kuculturdu. Ama oyle olan burunlarin sonu malum. Ben ucunu sivri istedim ama cok etli oldugu icin fazla birsey yapamayacagini soyledi. Ameliyata girerken, dunyanin en guzel burnu benim olacak diye girmedim, su anki burnumdan cok cok daha guzel bir burun olacak diye girdim. Insanlar hayatlarinin degisecegi beklentisiyle giriyorlar ve ciktiklarinda bunalima giriyorlar. Sonucta ayni kisi olarak kalacaksiniz. Farkli bir insan olmayacaksiniz, Adriana Lima olmayacaksiniz. Sadece daha guzel bir burnunuz olacak. Sacini boyatmak gibi dusun. Baris Bey depresyona giren insanlari gosterdi bana. Inan kizlar tamamen degismis cok guzel olmuslar, ama ne bilm MEgan Fox gibi olmadiklari icin depresyona girmisler. 20 kilo alan bir hasta bile var. Ve onceki haline gore o kadar daha guzel ki kiyaslayamazsin bile. Ama iste yine de beklenti meselesi.... Ben de en sonunda bu sevdadan vaz gectim ve baris beye mumkun mertebe havali, kibar ve sivri bbir burn istedigimi soyledim. O da sagligima zarar vermeden yapabilecegi en kibar burnu yapti. O yuzden icim cok rahat. Cok da guzel oldum :) Ama sonucta dedigim gibi sac boyatmak gibi bu. Ben yine ayni benim. Dunya degismedi .

Birazdan foto cekip yukliycem siteye de. Alcim cikti dun ama hala cok sis burnum yani bu son hali diil. Yani benim normalde burnum bile su andakinden daha ince. Eminim daha cok inecektir bu burun.

fotolarını göremiyrm canm arkadaş olarak eklesene merak ettim

Sevgili Jennifer :)))

tarih almana çok sevindim.. tasarımı bence hiç takma ben barış beye ağustosta gittim tasarım yaptı ama tam 8 ay sonra ameliyat oldum..ve hiç açın da şu tasarıma bir daha bakayım demedim çünkü barış bey bana en çok yakışanı yapacaktı biliyordum.. tasarım sadece güzel bir burun ile yüzünüzün nasıl görüneceğine dair bir fikir veriyor bana göre..
yaptığı tasarım nasıldı hala bilmiyorum istemek gelmedi hiç aklıma :)

şuanda 1,5 ay oldu ve son derece memnunum. her geçen gün daha iyi oturuyor.. albümde 15 gün ve 1 aylık halini yanyana ekledim büyük fark var! ucu biraz uzun gibi ama beni hiç rahatsız etmiyor çünkü eskisi halinden 1000 kat daha güzel şuanda :21: sonuçta benim burnumun bir anatomisi, kalın derili olması vs özellikleri var. yani cerrah kadar eldeki malzeme de önemli. bendeki malzemeden en iyi bu çıkıyomuş demekki.. bu gerçeği unutmayın..

ben hiçbir estetik cerrahın barış beyden daha iyi olduğunu düşünmüyorum bu benim nacizane fikrim.. bence en iyi doktor barış bey :)))

yaa e mail le foto göndersem bi tasarm yapar mı barış bey

benım beklediğim de asagı yukarı bu tarz bısey:)cok fındık bır burun beklemıyorum zaten,eskı halınden daha ıyı olacağı dusuncesındeyım:)olmasa bıle buyuk konusmayayım ama 2. kez bu acılara katlanıp revızyon olmak ıstemem:)
ama senın burnunda degısecktır gunler gectıkce oturuyor aslında bıraz daha..umarım ıstedıgın sekılde olur hersey :)

fotolar var mı acaba söylediğiniz burnu merak ediyrm

Arkadaşlar bugün taksimdeydik güzel ve son halimden resimler çekildim ve ekledim..bende arkadaş olarak kayıt olmayanlarda bakabilir :)şimdilik herkese açık çünküü...

Burnumun 1nci yıl şerefine.. :)

Son düzenleme:
valla cesaretinize hayran kaldim, ben coook korkuyorum
eğer karar verdiysen korkulacak hiçbirşey yok inan bana bende ameliyatın bu kadar kolay olcağını hiç düşünmemiştim kendi adıma konuşuyorum hiç birşekilde ağrı sızı hissetmedim ameliyattan sonra sadece dikkatli olup biryere çarpmaman gerekiyor burnunu o kadar birazda pimpirikli oluyorsun acaba yakışacakmı diye ama ben hep şunu düşündüm eskisinden daha iyi olacak...
bu arada 8. ayımı doldurdum ve yeni foto ekledim yandan bir bakın isterseniz :) sevgiler

eğer karar verdiysen korkulacak hiçbirşey yok inan bana bende ameliyatın bu kadar kolay olcağını hiç düşünmemiştim kendi adıma konuşuyorum hiç birşekilde ağrı sızı hissetmedim ameliyattan sonra sadece dikkatli olup biryere çarpmaman gerekiyor burnunu o kadar birazda pimpirikli oluyorsun acaba yakışacakmı diye ama ben hep şunu düşündüm eskisinden daha iyi olacak...
bu arada 8. ayımı doldurdum ve yeni foto ekledim yandan bir bakın isterseniz :) sevgiler

Canım benide eklermisin.Bende görmek isterim.

kızlar 28 inde ameliyat oluyorum doktorumuza :) ama şuan çok hastayım dün oldum fena durumda gripim ya hem göz hem burun..barış bey ilaç kullanma diyor ameliyattan 10 gün öncesinden bana bir şeyler tavsiye eder misiniz???

Back